Siper Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Skysplit ale z tego, co się orientuje to maskotka miała być jednocześnie logiem. A ten kuc się nadaje na favikonę Nope, maskotka miała być reprezentacyjna w przypadku np. różnych wydarzeń. Przykładem niech jest zlot forumowy i plakat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Nano Shinonome czy w tym temacie można zgłaszać sugestię co do kolorystyki stylów? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Niklas, wolałbym osobny temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Nano Shinonome to weź przekonaj Skaja, bo jak go o to prosiłem, stwierdził, że HURR DURR nie, bo burdel będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Jak każdy będzie próbował dać coś od siebie (a to nie pasuje temu, tamto tamtemu, dla innego jest okej) to będzie bajzel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 W tym temacie już jest syf imo, dlatego proponowałbym zrobić jeden dla stylu, podobnie jak ten z tłumaczeniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Po to są też głosy i wasze zdanie, by to filtrować xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) Przy mobilnej wersji można dorobić jakiś baner czy coś, co pozwoli na szybkie przejscie na strone główną. Teraz albo trzeba sie cofać po kategoriach, albo wybrać forum z menu podręcznego Mam też problem że czesto mnie wylogowuje, gdy włączam strone główną po dłuższym czasie nieobecności Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Czy na urządzeniu mobilnym można napisać coś kolorem? Bo nie widzę takiej opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 A kiedy ja chciałam na tablecie (też Chrome) Edytować posta, to tak mi się zacinało (tylko forum, inne strony i tablet były ok), że nic nie mogłam napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Ten tekstboks. ON TNIE. Piszę właśnie dużego posta, cały czas walę literówki bo mam LAGA w CHOLERNYM TEKSTBOKSIE. Nawet przesuwanie kursora jest debilnie powolne bo zacina się na chwilę z każdym znakiem JAK. Jak coś tak debilnie prostego jak edytor tekstu może ciąć?Chrome.Z BBcode nie było takich problemówTy wiesz że to jest ten sam edytor co był w starej wersji, tylko nie ma tych bbcode? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 A kiedy ja chciałam na tablecie (też Chrome) Edytować posta, to tak mi się zacinało (tylko forum, inne strony i tablet były ok), że nic nie mogłam napisać.Pobierz se Operę. Chrome to gunwo. Ma coraz więcej wad, wspiera inwazyjną politykę google'a, a jak ja go sobie zainstalowałam to dosłownie z*ebał mi cały komputer (grafiki się pikselowały, internet nie działał, filmiki muliły, itp.). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Uszatka nowa Opera bazuje na Chromium (baza dla Google Chrome) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Jak się tu ogólnie wybiera kolor? Bo uporałam się z tym, że na tablecie nie wszystko było, ale wciąż nie widzę takiej opcji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Uszatka nowa Opera bazuje na Chromium (baza dla Google Chrome)Nie zmienia to faktu, że Chrome dalej mi wszystko psuje, a Opera działa normalnie i to nawet szybciej W każdym razie może spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Pełny edytor jest dostępny jedynie w wersji forum na komputery. Na tablecie jest mniej opcji, na telefonie jeszcze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Skaj mnie się wydaje, czy paleta kolorów tekstu znacznie zubożała po aktualizacji? Szukałem ale nie znalazłem opcji, żeby wybrać więcej kolorów, a to mi bardzo przeszkadza, bo nie ma min. mojego, którym standardowo zwykłem pisać w dziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Tak jest. Pisałem już o tym. Z tego co pamiętam jest plugin do edytora który dodaje pełną paletę kolorów, także luzik, kiedyś się doda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Ja mam Mozillę i nic, a nic nie tnie edytor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Ja mam Mozillę i nic, a nic nie tnie edytor.Mozilla najlepszą przeglądarką! Tak poważniej, mam mozillę i tak samo nic mi się nie tnie, w dodatku jest o tyle lepsza od opery, że nie ma takich problemów z ceryfikatami jak Opera i ma się większą kontrole jak działa(niż na Operze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Ciekawa sprawa. Loguję się na forum, a tu, pod okienkiem loginu, podaj właściwą wartość, czy coś w tym stylu się wyświetla. Znowu poratowało resetowanie hasła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 Otwarcie powiadomień i przeskrolowanie strony kończy się tak Ukryta zawartośćWiem i nie jest to możliwe do naprawienia niestety 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Nano Shinonome a jest możliwość wprowadzenia opcji usunięcia powiadomień? Nie to, żeby coś ale 7 stron powiadomień bez opcji ich usunięciamnie lekko drażni, bo lubię mieć porządek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 Nope :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 To dopókki Skaj leniwa buła niie zrobi tematu dotyczącego kolorystyki, napiszę tutaj...http://prntscr.com/877uknCiemny styl; podgląd profilu po najechaniu na nick. Moglibyście tam ustawić kolorystykę jak jest na forum? Chociażby taki kolor: http://prntscr.com/877vb0Zlewać się nie będzie, bo i tak jest chyba biała ramka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts