Jump to content

Aktualizacja silnika - temat zbiorczy

Siper
 Share

Recommended Posts

@Skysplit ale z tego, co się orientuje to maskotka miała być jednocześnie logiem. A ten kuc się nadaje na favikonę :v

Nope, maskotka miała być reprezentacyjna w przypadku np. różnych wydarzeń. Przykładem niech jest zlot forumowy i plakat.

Przy mobilnej wersji można dorobić jakiś baner czy coś, co pozwoli na szybkie przejscie na strone główną. Teraz albo trzeba sie cofać po kategoriach, albo wybrać forum z menu podręcznego

Mam też problem że czesto mnie wylogowuje, gdy włączam strone główną po dłuższym czasie nieobecności

Edited by Chief

Ten tekstboks. ON TNIE. Piszę właśnie dużego posta, cały czas walę literówki bo mam LAGA w CHOLERNYM TEKSTBOKSIE. Nawet przesuwanie kursora jest debilnie powolne bo zacina się na chwilę z każdym znakiem :rainderp:

JAK. Jak coś tak debilnie prostego jak edytor tekstu może ciąć?

Chrome.

Z BBcode nie było takich problemów

Ty wiesz że to jest ten sam edytor co był w starej wersji, tylko nie ma tych bbcode?

A kiedy ja chciałam na tablecie (też Chrome) Edytować posta, to tak mi się zacinało (tylko forum, inne strony i tablet były ok), że nic nie mogłam napisać.

Pobierz se Operę. Chrome to gunwo. Ma coraz więcej wad, wspiera inwazyjną politykę google'a, a jak ja go sobie zainstalowałam to dosłownie z*ebał mi cały komputer (grafiki się pikselowały, internet nie działał, filmiki muliły, itp.).

Skaj mnie się wydaje, czy paleta kolorów tekstu znacznie zubożała po aktualizacji? Szukałem ale nie znalazłem opcji, żeby wybrać więcej kolorów, a to mi bardzo przeszkadza, bo nie ma min. mojego, którym standardowo zwykłem pisać w dziale :v

Ja mam Mozillę i nic, a nic nie tnie edytor.

Mozilla najlepszą przeglądarką! Tak poważniej, mam mozillę i tak samo nic mi się nie tnie, w dodatku jest o tyle lepsza od opery, że nie ma takich problemów z ceryfikatami jak Opera i ma się większą kontrole jak działa(niż na Operze)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...