Dadudałe Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 NIEEEEEEEE! Gryzak przegrał xD. Ale zrobił to w pięknym stylu. Jak zawsze, prawie umarł i dopiero potem zaczął walczyć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Ale zrobił to w pięknym stylu. Jak zawsze, prawie umarł i dopiero potem zaczął walczyć xD Zdecydowanie muszę się podpiąć pod zdania Avanidusa. To niezaprzeczalnie cecha charakterystyczna Talona. Bardzo ciekawa, jeśli miałbym wyrazić własne zdanie... Co do walki: Ładna, choć Potemkin strasznie przyciskał Talona do ściany.. co do podkładu...: Nie. Przy oglądaniu tego drugi raz musiałem wyłączyć muzykę. Poza tym.. czy mi się zdaje, czy po raz pierwszy do walk została wprowadzona opcja ogłuszenia przeciwnika? Ulubiony moment? Oglądanie ludzi w tle od 0:46 do 0:50... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 a więc tak mam mały problem 2 nowych Goblin nie ma z kim walczyć.Macie jakieś propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Jeśli Gob nie ma z kim walczyć, to może weźmiesz ochotnika do walki z nim? Przypadkowo zgłaszam się . Póki co ktoś będzie musiał odbywać dwa pojedynki na rotacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 hmm wpadłem na lepszy pomysł mamy 2 która się zgłosiła tak więc tag team Team Goblina vs Kath i hayate chyba się zgadzacie co? Edit: Too late for change. Czas na walkę Goblina vs Kath i Hayate zapraszam I oto kolejna Flutteryay vs Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 1. Sama walka była pełna dynamiki i combosów. Rundę pierwszą podsumować mogę słowami, że geny Chucka i Holy Kuli krążą po necie xD. Podobała mi się również runda trzecia gdzie owe geny dały o sobie znać lol! 2. Pierwsza runda wyglądała jakby Lucario chciał zmylić przeciwnika w następnych . Dalej było tylko ciekawiej, choć dużo spokojniej niż w poprzedniej walce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 tak bez wątpienia chuck i holy są najpotężniejszymi postaciami ale wracajmy na ziemie czas na walkę HoryPl vs Dashy kolejne za jakiś czas to tyle na dzisiaj zapraszam do komentowania choć.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Weee~ x3 Wygrałam z Renjim Soczek byłaby dumna xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Choć jednak to zrobiłem nie mogłem zostawić pogromce Chucka Norisa w spokoju ruszyłem w pościg.Ostatecznie znalazłem ją osłabioną w górach i rzuciłem wyzwanie.Przyjęła oto wynik starcia: to tyle na dzisiaj komentujcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 1.Igniz - last man standing... walka w istocie ładna. Jakkolwiek, zapewne nie doszłoby do takiego, a nie inngo wyniku.. gdyby nie nietykalność Igniz' a, którą to miał chłopak zapewnioną na czas swych, powtarzanych, speciali... 2.Lucario... przeciwnik niepozorny, którego słusznie należy się obawiać. W pierwszej rundzie Renji wziął go praktycznie na jeden combos i pięknie się przy tym popisał. Nie spodziewałem się takiego zakończenia.. choć liczyłem na wygraną Renjiego. Ach... wybacz, Spinwide. Możliwe, że to przeze mnie. 3.TAK! Gundam nareszcie wygrał - i to w pięknym stylu. Aż mi żal było, że tak fajna i tak dobrze zrobiona postać doznaje ostatnio samych porażek... nie obraź się proszę, Ogoniasty. 4.Hmm... Superman chyba ponownie potrzebuje okularów - w pierwszej rundzie zdecydowanie miał problemy z trafieniem laserem z oczu alienowatego... walka interesująca... prawie równie co pytanie - na co zużyli tyle energii kolejno w 1:25 i 1:30...? 5.Powiem tyle... była zdecydowanie osłabiona. Co ona robiła w tych górach? Pościła? Twoja postać przez duży okres czasu nie dawała jej żyć... choć nie powiem - i Ona się starała. Mogłeś wygrać. Ciężko o tak dobrze zrobioną postać jak Ragna... mógłbym takowych wymienić zaledwie parę. Z Vergilem na czele. Przy okazji: zdążyliście już poznać Harpuię, wraz z ogólną koncepcją jego stylu walki. Sądzę, że - aby was nie zanudzić - czas mi wprowadzić trzeciego zawodnika! Przedstawiam wam Model Z(ero), obsługiwany przez reploida imieniem Giro(uette). W praktyce to nieco słabsza, nastawiona nieco bardziej na atak wręcz wersja Omegi... po pierwszej jego walce zadecyduję, czy nadaje się do walki z Gutsem... Wyruszy do walki z tym oto podkładem w tle: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Wyzywasz organizatora walk do sprawdzenia swoich umiejętności ciekawe. Przyjmuje ,lecz nie licz na fory co prawda zostałem pokonany ale to nie znaczy że osłabłem ale podkład ja wybieram Xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Dobra, chciałbym zobaczyć jak Hyoga walczy z Hulkiem. Ciekawi mnie to. A więc WYZYWAM TARRETHA! Soundtrack: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 4.Hmm... Superman chyba ponownie potrzebuje okularów - w pierwszej rundzie zdecydowanie miał problemy z trafieniem laserem z oczu alienowatego... walka interesująca... prawie równie co pytanie - na co zużyli tyle energii kolejno w 1:25 i 1:30...? Superman to jednak jedno wielkie, lewitujące w powietrzu combo. A z tym ciągłym pudłowaniem to faktycznie niezłe jaja. Gdyby trafiał, z aliena w tamtej rundzie zostałaby kupka popiołu. Dla mnie też interesujące jest jak go alienowaty robił na okrągłlo w normalnym starciu wręcz. Superman, jeszcze trochę takich i udasz się na przedwczesną emeryturę Plothorse, chcesz na solo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Wyzywam na pojedynek ThatisSoSad'a! Zgadzasz się? PS. Tym razem (oczywiście, jeśli Sad nie stchórzy xD) proszę o Kazuye i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Wracam po dwóch dniach nieobecności na forum....i widzę jak Renji Abarai przegrywa z pokemonem..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 ufff wybaczcie za lekkie spóźnienie zaczynamy ostatnie walki 8 rundy zaczynamy od Lekkiej krwi http://www.youtube.com/watch?v=QSHhO9FtJPk&feature=youtu.be kolejna za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Jest ktoś, kto chciałby wypróbować postać na jeszcze tą rundę lub następną? Jeśli tak to mogę się z nim zmierzyć. Jak co, ja wystawiam Goku- wersja HR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Przed ostatnie starcie ostatni fight i to tyle czas zakończyć 8 rundę.Jeśli w ciągu 2 dni nie będzie odpowiedzi na wyzwania to lecimy dalej Ps widzę ze coś się popsuło ale nie mam siły poprawiać jutro naprawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Cygnusie, przyjmuje wyzwanie. Jednak moim typem na muzykę jest to: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=blHWLHYkVlQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Takie to nijakie, ale niech będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 El Sadzonka: Plothorse, chcesz na solo? Co najmniej nie mam nic naprzeciw. Z chęcią sprawdzę w boju nowo wprowadzony model Z, jeszcze przed walkami oficjalnymi. Jakkolwiek - jeśli masz ochotę na sparing z którąś z mych pozostałych postaci - zrównoważonym Omegą, bądź też ,,latającym combem" Harpuią (w porównaniu z Supermanem chyba jeszcze większym ) rzecz jasna, go właśnie otrzymasz. Wszak to Ty mnie wyzywasz, więc masz prawo wyboru... Spinwide: Wracam po dwóch dniach nieobecności na forum....i widzę jak Renji Abarai przegrywa z pokemonem..... Wiesz... krążą po internecie plotki o potężnym, mugenowym wojowniku, zwanym Pikachu... Komentarze do walk nadejdą zdecydowanie później. Chwilowo operuję komp z netem, dyszącym max 20 kb/sek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Plothorse: Niech będzie Omega. Zrównoważony czyli przeciętny pod każdym względem, a więc bez silniejszych punktów - no, przynajmniej tak zakłada moje życzeniowe myślenie. Podkład muzyczny pozostawiam Tobie, ilekroć ja wybierałem i tak nie był brany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Niech będzie Omega. Zrównoważony czyli przeciętny pod każdym względem, a więc bez silniejszych punktów - no, przynajmniej tak zakłada moje życzeniowe myślenie. Sprawdź go, jeśli chcesz. Dwie walki już stoczył... jedną oficjalną przegrał, pojedynek wygrał... Podkład muzyczny pozostawiam Tobie, ilekroć ja wybierałem i tak nie był brany. Mm.. może coś takiego, ukradnięte Supermanowi, gdy okulary czyścił? (Nie sądzę jednak, by było to najlepsze z możliwych... jeśli masz pomysł na coś dobrego, nie wahaj się tego zastąpić.) MacTavish: Jest ktoś, kto chciałby wypróbować postać na jeszcze tą rundę lub następną? Jeśli tak to mogę się z nim zmierzyć. Jak co, ja wystawiam Goku- wersja HR Co powiedziałbyś na walkę ojca i syna? Wystawiłbym na próbę mego ulubionego spośród Saiyan, Bardocka.. (Kto wie? Zastąpi model Z? Może wejdzie w kolejnej turze?) Miałbyś coś naprzeciw takiemu podkładowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Plothorse- biorąc pod uwagę fakt że przegrałem z jakimś tam gofrem Lunario ( z całym szacunkiem dla Flutteryay i jej wojownika ale dla mnie to wciąż gofer wśród pokemonów) to Pikachu zmiażdżyłby biednego Renji'ego jednym szybkim plaskiem z ogona w policzek Swoją drogą Sake-dawno udziału w walkach nie brał mój Drizzt. Czy w następnej walce mógłby tłuc się właśnie on? Widziałem go raz-w walkach 2v2 a tam raczej wiele nie zauważyłem przez te mogące wywołać atak epilepsji wybuchy i błyski Plot raz jeszcze: Nie wydaje mi się żeby moja przegrana z Flutteryay miała związek z tobą Wygląda na to że każdy wojownik mugen ma gorszy dzień i Renji nie jest wyjątkiem. Ostatecznie pozostaje mi tylko pogratulować Flutteryay zwycięstwa xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 27, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2012 A więc czas na 1 wyzwanie dzisiejszego dnia. Czas na Cygnusa i Tarra: Kolejna bitwa odbędzie się pomiędzy Sadzonką a Plothorse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts