MacTavish Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Ja daje tak: Supreme Goku oraz Future Gohan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 a więc mamy Uchiha Vs Sayans walką będzie nie długo jak chcecie to obstawiajcie kto wygra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Jak dla mnie oczy wygrają . Nikt nie oprze się tsukuyomi hue hue hue. So my money on Uchiha (but i dont have money D:). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 To ja tutaj troszke nie na temat ale już wiem czemu wcześniej nie dostałem Chucka. I czekam na następną walke ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 no to widzisz dlaczego i odrazu oświadczam że suprime Goku też dostanie bana zobaczcie na walkę dziś rotacji nie zrobię oczy mnie trochę bolą poczekajcie do jutra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Jaka masakra, dosłownie . Rzekłbym, jednostronne bicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 No ale bez jaj.Sam wiesz do czego jest zdolny ten goku.On walczył na 40%,gdzieś tak ok. i tak To combo co robił u mnie w walkach to było dopiero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Interesująca taktyka przedstawicieli klanu Uchicha. Tobi ładował moc, a Itachi używał speciali... walka, moim zdaniem, byłaby w miarę wyrównana, gdyby tak odjąć... ze dwie kule Genki-Damy? (czy jak tam zwało oryginalnie Spirit Bombę...) oraz ten dziwny ruch Goku, który nagle zakończył walkę drugiej rundy... interesującym wydaje mi się fakt, iż Obi nie zginął podczas pierwszej rundy - przynajmniej patrząc na paski życia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Tak,ale to nie był dziwny ruch.Goku zrobił najpierw destructo disc,a potem uderzył łokciem po prostu.To jest normalny cios, nawet ja go potrafię jak sobie gram Tego spirit bomba nigdy nie zrobiłem tylko,ale widziałem go już 10 razy jak bot robi XD Edit:Nie chce już spamować, robiąc sobie kolejne posty więc tu napiszę.Jeśli zobaczyłbyśdobrze dragon balla to goku w wieku 15 lat(po walce z Piccolo Daimao)pokonałby Itachiego i to żadna fantazja,nawet mój znajomy fan Naruto wie o tym dobrze i dlatego nie porównuje tych 2 rzeczy do siebie. PS:Destructo Disc to przecinające tarcze, które niszczą wszystko, więc jak tak mamy się bawić,on padłby po tym tylko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Hmm... jeśli więc tego rodzaju DD zabrał prawie pół paska życia postaci to istotnie jest to przesada.. (nie chciało mi się wpierw wierzyć, że to tylko od niego - wszak może walnął gdzieś w bitewnym zamęcie jakowąś bombę zegarową? A któż tam zna te boty...?) Edit: Nie bierz mnie proszę za ignoranta, MacTavish. ; ) Choć nie miałem szansy dokładnego zobaczenia sagi DBZ, to orientuję się w obu w/w uniwersach. Istotnie, DD były bronią, przed którą nawet Vegeta radził Nappie się uchylić (,,ta klucha ma potencjał...") Jednakże, sądzę, że Twój znajomy fan dobrze zrobiłby w ogóle nie porównując obu światów. Tsukiyomi, na przykład, jest rzeczą, przed którą nawet SB wysiada - na co Ci bowiem najpotężniejsza na świecie broń, gdy jesteś uwięziony w iluzji, gdzie niezależnie co zrobisz, spełznie to na niczym... to nie szklana klatka, z której młody Goku miał szansę się wydostać, po prostu przemieniając w małpę o olbrzymiej mocy... I co by jeszcze nie powiedzieć w tej kwestii - mowa tu wyłącznie o Mugenie, który to nagina zasady panujące we wszelkich światach... ,,on" je ustala. Jedynie wedle nich da się tu coś konkretnie ocenić, zatem nie wtrącajmy w to niepotrzebnych informacji, Mactavish. Dobrze? :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Ja wybieram I-No z podkładem : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Powiem tak Tsukujomi to genjutsu nawet jeśli bu wpadł to gohan by go uwolnił uderzając go w głowe i po sprawie XD jeszcze zostaje moc ale to inna sprawa. Dobra zapomniałem uaktualnić listę bo jeszcze przeciesz mamy Warmena i Trum więc ich będzie walka pierwsza a potem mały test naszego nowego zawodnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 No to ja kogoś zgłoszę. Będzie to Saber z Fate/Stay Night. A podkład to któryś z tych dwóch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Mały test? Mówisz o mnie? Fajnie, że nie było problemów z postacią . Czekam pełen zaciekawienia na efekt ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Miło, że sobie o nas przypomniałeś. Chciałbym wreszcie zobaczyć, czy moja postać jest coś warta, bo w tag teamie to w zasadzie Domine pozamiatał. A przynajmniej tak wynikało z oglądania jej na 240p. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 błędy były trochę z kolorami ale nadaje się do walki bo poprawiłem co nie co aa teraz przed wami Joker i pingwin XD Walka testowa za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Ech skoro musze zamienić( tyle stracić :( ) to niech będzie on: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 oto przed wami walka 2 rycerzy : rotacje podam za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 skoro naruto nie odpowiada to pytam otwarcie kto zmierzy się z moim duetem Kenpachi i Uluqiorą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Jaka porażka hah! Walczył dzielnie, ale nie wszystko złoto co się świeci xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 oto rotacja naszej 7 rundy jęsli chcecie zmiany(lub wystawić innego) to piszcie szybko bo od jutra zaczynamy Trum vs Flutteryay niezwyciezony1 Darth Evill El Sadzonkavs vs Cahir Verard vs Spinwide MacTavish vs Braeburn HoryPl vs Plothorse Bartis vs Major Kusanagi Goblin vs Domine Therinius vs Dashy Tarreth vs RedBalance12 Matjas2211 vsAvanidius Occultist vs BezimiennyKot1 Redemptor vs Shadow Naruto5785 vs Watmen cichy vs Venom50 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 To jak Redemptor? wystawiamy po 2 zawodników? Jak coś to Kenpachi i Uluqiora są gotowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Naruto5785 vs Watmen Heh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 To jak Redemptor? wystawiamy po 2 zawodników? Raczej wolał bym żeby to było 1v1 i walczyć tak jak reszta, takie jest moje zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Redemptor wszystko zależy od ciebie czy przyjmiesz czy też nie to wyzwanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts