Skocz do zawartości

[Zabawa] Walki Wieczoru

Sakadetsu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 958
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Cytat

Ale zrobił to w pięknym stylu. Jak zawsze, prawie umarł i dopiero potem zaczął walczyć xD

Zdecydowanie muszę się podpiąć pod zdania Avanidusa. To niezaprzeczalnie cecha charakterystyczna Talona. Bardzo ciekawa, jeśli miałbym wyrazić własne zdanie...

Co do walki: Ładna, choć Potemkin strasznie przyciskał Talona do ściany.. co do podkładu...:

Nie. Przy oglądaniu tego drugi raz musiałem wyłączyć muzykę. :hBB25:

Poza tym.. czy mi się zdaje, czy po raz pierwszy do walk została wprowadzona opcja ogłuszenia przeciwnika?

Ulubiony moment?

Oglądanie ludzi w tle od 0:46 do 0:50... :rainderp:

1.

Odkryj ukrytą treść

Sama walka była pełna dynamiki i combosów. Rundę pierwszą podsumować mogę słowami, że geny Chucka i Holy Kuli krążą po necie xD. Podobała mi się również runda trzecia gdzie owe geny dały o sobie znać lol!

2.

Odkryj ukrytą treść

Pierwsza runda wyglądała jakby Lucario chciał zmylić przeciwnika w następnych

. Dalej było tylko ciekawiej, choć dużo spokojniej niż w poprzedniej walce.

1.

Odkryj ukrytą treść

Igniz - last man standing... walka w istocie ładna. Jakkolwiek, zapewne nie doszłoby do takiego, a nie inngo wyniku.. gdyby nie nietykalność Igniz' a, którą to miał chłopak zapewnioną na czas swych, powtarzanych, speciali...

2.

Odkryj ukrytą treść

Lucario... przeciwnik niepozorny, którego słusznie należy się obawiać. W pierwszej rundzie Renji wziął go praktycznie na jeden combos i pięknie się przy tym popisał. Nie spodziewałem się takiego zakończenia.. choć liczyłem na wygraną Renjiego. Ach... wybacz, Spinwide. Możliwe, że to przeze mnie.

3.

Odkryj ukrytą treść

TAK! Gundam nareszcie wygrał - i to w pięknym stylu. Aż mi żal było, że tak fajna i tak dobrze zrobiona postać doznaje ostatnio samych porażek... nie obraź się proszę, Ogoniasty.

4.

Odkryj ukrytą treść

Hmm... Superman chyba ponownie potrzebuje okularów - w pierwszej rundzie zdecydowanie miał problemy z trafieniem laserem z oczu alienowatego... walka interesująca... prawie równie co pytanie - na co zużyli tyle energii kolejno w 1:25 i 1:30...?

5.

Odkryj ukrytą treść

Powiem tyle... była zdecydowanie osłabiona. Co ona robiła w tych górach? Pościła?

Twoja postać przez duży okres czasu nie dawała jej żyć... choć nie powiem - i Ona się starała. Mogłeś wygrać. Ciężko o tak dobrze zrobioną postać jak Ragna... mógłbym takowych wymienić zaledwie parę. Z Vergilem na czele.

Przy okazji: zdążyliście już poznać Harpuię, wraz z ogólną koncepcją jego stylu walki. Sądzę, że - aby was nie zanudzić - czas mi wprowadzić trzeciego zawodnika! Przedstawiam wam Model Z(ero), obsługiwany przez reploida imieniem Giro(uette). W praktyce to nieco słabsza, nastawiona nieco bardziej na atak wręcz wersja Omegi... po pierwszej jego walce zadecyduję, czy nadaje się do walki z Gutsem...

Dołączona grafika

Wyruszy do walki z tym oto podkładem w tle:

Cytat

4.Hmm... Superman chyba ponownie potrzebuje okularów - w pierwszej rundzie zdecydowanie miał problemy z trafieniem laserem z oczu alienowatego... walka interesująca... prawie równie co pytanie - na co zużyli tyle energii kolejno w 1:25 i 1:30...?

Superman to jednak jedno wielkie, lewitujące w powietrzu combo. A z tym ciągłym pudłowaniem to faktycznie niezłe jaja. Gdyby trafiał, z aliena w tamtej rundzie zostałaby kupka popiołu. :lol:

Dla mnie też interesujące jest jak go alienowaty robił na okrągłlo w normalnym starciu wręcz. Superman, jeszcze trochę takich i udasz się na przedwczesną emeryturę :D

Plothorse, chcesz na solo? :D

El Sadzonka:

Cytat

Plothorse, chcesz na solo? :D

Co najmniej nie mam nic naprzeciw. :rd8:

Z chęcią sprawdzę w boju nowo wprowadzony model Z, jeszcze przed walkami oficjalnymi. Jakkolwiek - jeśli masz ochotę na sparing z którąś z mych pozostałych postaci - zrównoważonym Omegą, bądź też ,,latającym combem" Harpuią (w porównaniu z Supermanem chyba jeszcze większym :rd6:) rzecz jasna, go właśnie otrzymasz. Wszak to Ty mnie wyzywasz, więc masz prawo wyboru...

Spinwide:

Cytat

Wracam po dwóch dniach nieobecności na forum....i widzę jak Renji Abarai przegrywa z pokemonem.....

Wiesz... krążą po internecie plotki o potężnym, mugenowym wojowniku, zwanym Pikachu... :rd9:

Komentarze do walk nadejdą zdecydowanie później. Chwilowo operuję komp z netem, dyszącym max 20 kb/sek...

Cytat

Niech będzie Omega. Zrównoważony czyli przeciętny pod każdym względem, a więc bez silniejszych punktów - no, przynajmniej tak zakłada moje życzeniowe myślenie. :D

Sprawdź go, jeśli chcesz. Dwie walki już stoczył... jedną oficjalną przegrał, pojedynek wygrał...

Cytat

Podkład muzyczny pozostawiam Tobie, ilekroć ja wybierałem i tak nie był brany.

Mm.. może coś takiego, ukradnięte Supermanowi, gdy okulary czyścił? :rainderp:

(Nie sądzę jednak, by było to najlepsze z możliwych... jeśli masz pomysł na coś dobrego, nie wahaj się tego zastąpić.)

MacTavish:

Cytat

Jest ktoś, kto chciałby wypróbować postać na jeszcze tą rundę lub następną? Jeśli tak to mogę się z nim zmierzyć. Jak co, ja wystawiam Goku- wersja HR

Co powiedziałbyś na walkę ojca i syna?

Wystawiłbym na próbę mego ulubionego spośród Saiyan, Bardocka.. (Kto wie? Zastąpi model Z? Może wejdzie w kolejnej turze?)

Miałbyś coś naprzeciw takiemu podkładowi?

Plothorse- biorąc pod uwagę fakt że przegrałem z jakimś tam gofrem Lunario ( z całym szacunkiem dla Flutteryay i jej wojownika ale dla mnie to wciąż gofer wśród pokemonów) to Pikachu zmiażdżyłby biednego Renji'ego jednym szybkim plaskiem z ogona w policzek :despair: Swoją drogą Sake-dawno udziału w walkach nie brał mój Drizzt. Czy w następnej walce mógłby tłuc się właśnie on? Widziałem go raz-w walkach 2v2 a tam raczej wiele nie zauważyłem przez te mogące wywołać atak epilepsji wybuchy i błyski :rainderp: Plot raz jeszcze: Nie wydaje mi się żeby moja przegrana z Flutteryay miała związek z tobą :P Wygląda na to że każdy wojownik mugen ma gorszy dzień i Renji nie jest wyjątkiem. Ostatecznie pozostaje mi tylko pogratulować Flutteryay zwycięstwa xP

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...