FrozenTear7 Napisano Czerwiec 27, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Właśnie teraz Major Degtyarev napisał: Też tak mam. Czas na nowe sb yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Właśnie teraz FrozenTear7 napisał: Czas na nowe sb yay Załóż ty XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Czerwiec 27, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Ja nie jestem aż tak fajny żeby się do mnie wszyscy przenieśli ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Czemu wokół Celestii lewitują dwa kebaby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Czerwiec 27, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Nawet księżniczka musi czasem pojeść. To moja wizja przeszłości Celestii przed Mane 6 jak razem z Luną opiekowały się elementami harmonii. Z tego powodu były 2 elementy - kebaby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 (edytowany) Cytuj Nawet księżniczka musi czasem pojeść. To moja wizja przeszłości Celestii przed Mane 6 jak razem z Luną opiekowały się elementami harmonii. Z tego powodu były 2 elementy - kebaby. Teraz wszystko stało się jasne. Księżyc i gwiazda (słońce). Cześka i Lulu to islamistki. Albo elementy harmonii symbolizują kebab ostry i łagodny, razem dające harmonię. Edytowano Czerwiec 28, 2016 przez White Hood 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Czerwiec 29, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Udanych wakacji broniaczeły 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Świetny art Cieszę się, że powróciłeś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Super art :-D Dawaj Frozen ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 8, 2016 Autor Share Napisano Październik 8, 2016 Czy ludzie tu jeszcze zaglądają? Zastanawiam się co gdybym spróbował iść inną drogą. Chęć pokazania się mnie wyniszczyła. Pogoń za tym żeby dostać tu lajka tam lajka na dA tu się na EQD dostałem a tu nie. Gdybym tak z tym zerwał. Gdybym zaczął od nowa. Mając już podstawy. Gdybym tak zaczął ćwiczyć znowu rysowanie kuców od początku przez próbę odnalezienia siebie. Czy jest ktoś chętny na requesta? Powiedziałbym że np. 3 requesty na całego kuca bym mógł wziąć ale bez tła. Nie obiecuję że cokolwiek wielkiego zrobię czy wgl coś zrobię ale chciałbym powoli spróbować wrócić. Kto chętny to śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Ja zaglądam Bierz ją i czyn cuda http://celly-celly.deviantart.com/art/Sweetie-Plant-best-OC-eveeer-636102072 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Czy zechciałbyś zrequestować tę klacz? http://cahandariella.deviantart.com/art/Sunshine-Arrow-629007149 Jakbyś nie chciał rysować pseudośredniowiecznych ubrań, to jej CM to słońce przebite włócznią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 Postaram się coś zdziałać ^^ Wieczorem wracam na moją krakowską piwnicę to się wezmę coś za rysowanie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 https://www.google.pl/search?q=Jason+voorhees&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj62LjVp83PAhVpAZoKHZYqDnkQ_AUIBygB&biw=1024&bih=600#imgrc=bZavq19aPDGgVM%3A dało by radę zrobić z niego wielkiego ogiera z maczetą jako uroczy znaczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 2 minuty temu UziSlasherBass napisał: https://www.google.pl/search?q=Jason+voorhees&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj62LjVp83PAhVpAZoKHZYqDnkQ_AUIBygB&biw=1024&bih=600#imgrc=bZavq19aPDGgVM%3A dało by radę zrobić z niego wielkiego ogiera z maczetą jako uroczy znaczek? Myślę że będzie to ciekawe wyzwanie ^^ To myślę że na tą chwilę zakończę zbieranie requestów. 3 prace starczą do rozruszania mięśni rysowniczych. Nie będę raczej tworzył tak szybko jak kiedyś, ale odezwę się wkrótce i dam znać jak poszło ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 (edytowany) 25 minuty temu FrozenTear7 napisał: Myślę że będzie to ciekawe wyzwanie ^^ To myślę że na tą chwilę zakończę zbieranie requestów. 3 prace starczą do rozruszania mięśni rysowniczych. Nie będę raczej tworzył tak szybko jak kiedyś, ale odezwę się wkrótce i dam znać jak poszło ^^ A bo mi się spieszy? jak się robi na szybko to shit wychodzi wiadomo heh Edytowano Październik 9, 2016 przez UziSlasherBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 10, 2016 Autor Share Napisano Październik 10, 2016 Memsik. Celly coś chwilowo zaginęła w akcji i nie odpisuje. Cahan jutro będzie rozporządzana ^^ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 11, 2016 Autor Share Napisano Październik 11, 2016 Wpada kolejna praca tym razem dla Cahan: Jutro jak będzie czas to zrobię ostatni requeścik headshota dla Czelly Mam nadzieję że praca innym też się spodoba ^^ Wiadomo są drobne błędy i niedorobienia, ale jestem zadowolony z rezultatu :3 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 A więc jednak wracasz do rysowania! Prace naprawdę fajne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 12, 2016 Autor Share Napisano Październik 12, 2016 Póki jeszcze mam czas na studiach ^^ Ale znowu mi to trochę radości daje to pracuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 (edytowany) Ile za to bierzesz? Bo jak za darmo to biorę. Jak dopłacisz to w zasadzie też. Edytowano Październik 12, 2016 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 12, 2016 Autor Share Napisano Październik 12, 2016 @White Hood jak jedną postać bez przesadnego tła to za darmo Ci walnę. Ale jak jakieś kucowe bitwy pod Grunwaldem to raczej płatniej. Mam plan parę prac swoich porobić i jak mi chęci zostaną to jakieś commishe odpalę typu: 3$ full body 5$ z tłem itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Październik 12, 2016 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 12, 2016 Autor Share Napisano Październik 12, 2016 2 minuty temu White Hood napisał: Ukryj zawartość No się zrobi wkrótce. Zobaczę czy jutro mi się zachce to rysować czy coś innego ale ogarnę wkrótce bejbe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 12, 2016 Autor Share Napisano Październik 12, 2016 Tym razem praca dla @Celly Kolejny radosny ziemniaczek do kolekcji Lubię kuceły+kokardki i tak oto wychodzi dzisiejsze połączenia. Obecna seria requestów na rozruszanie mojej duszy zakończona - ostatni Hoodu do załatwienia. Potem można się spodziewać jakichś moich rysarskich wybryków bo mam parę pomysłów. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się