Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 1 minutę temu MasterOfRainbows napisał: Kiedy w końcu bastion dostanie jakąś ładną skórkę? Dostał w Originie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Dostał w Originie Thx Pani Blizzard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Właśnie teraz MasterOfRainbows napisał: Thx Pani Blizzard To tylko 20 ojro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: To tylko 20 ojro Ale jaki skin się wtedy dostaje! Miodzio! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Właśnie teraz MasterOfRainbows napisał: Ale jaki skin się wtedy dostaje! Miodzio! I to nie jeden taki miodzio skin. Soldier na przykład też najładniejszego skina ma z Origina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Fara też ma fajnego. I Smuga. Ale to nie powód żeby płacić miljon szekli wiemcej :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 (edytowany) 18 minut temu MasterOfRainbows napisał: Kiedy w końcu bastion dostanie jakąś ładną skórkę? Dostał już za Blizzcon 2016. Według mnie jest niezła. Spoiler @MasterOfRainbows Gusty wszystkim nie dogodzisz... Edytowano Styczeń 22, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 (edytowany) 2 minuty temu GoForMagnez napisał: Fara też ma fajnego. I Smuga. Ale to nie powód żeby płacić miljon szekli wiemcej :< MIliardy rubli każdego dnia tracą się na edycji origin @Lucas Nie pomagasz ... Edytowano Styczeń 22, 2017 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Ano skiny z plakatu są obrzydliwe A co do Origins to bym chciała Reapera i Soldiera, ale za dwa skiny 20 dolców płacić to nooooooope D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Ja bym chciała skin Solda i Bastiona... Najbardziej boli, że te skiny są mega fabularne, a dostępne w taki chujowy sposób :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 (edytowany) A tymczasem... https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20752825273?page=1 CLICK F TO PAY RESPECTS. Edytowano Styczeń 22, 2017 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Nawet mi nie żal tych płaczących za D.vą ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Nie rozumiem jaki mają problem z D.Vą Przecie z tego co wiem to ona ma tylko nerfa do hp dostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Może gracze D.vy zauważą, że mają takiego skilla jak tarcze w końcu przy okazji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Przydałoby się. Wkurzający są ci ludzie co biorą D.Vę i myślą, że są dps'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 (edytowany) Z ciekawości wbiłem na amerykański serwer Overwatcha. Pierwsza różnica jaka się mi rzuciła w oczy to większy ping (Na Europejskich mam do 40 ms a tu do 140 ms). Włączyłem szybką grę i prawdę mówiąc nie zauważyłem żadnej różnicy z tego powodu. Za to zauważyłem różnicę w poziomie gry. Niebo a ziemia. Po pierwszym szybkim meczu widząc, że ping nie przeszkadza, a ludzie grają z głową wbiłem na rywalizacje i na chyba z 5-6 meczy tylko jeden przegrałem. Ale nie z powodu ludzi którzy grają Aną i nie wiedzą że mogą leczyć strzeleniem w kolegę, tylko po prostu przeciwnikom poszło lepiej. Po meczach wstępnych grając na Europie miałem srebro i 1648 punktów (3 na 10 wygrane bodajże ). Chciałem się odegrać, ale spadłem na 1200 z czymś (ciekawi mnie czemu nie spadłem na brąz, bo jest niby od 1500 w dół). Na krótko udawało mi się osiągnąć ledwo 1300, ale potem znowu spadałem poniżej. Wbiłem na amerykański serwer i dobiłem do 1433 od tak. Amerykanie są bardziej ogarnięci. W chyba każdej grze ludzie mówili na komunikatorze że wroga Mercy padła, czy że Fara atakuje z góry, a nie jak w Europie, że jak ktoś się odezwie to najpewniej jakiś schrypiały dzieciak z hiszpańskim akcentem wyjący "Mersy, HYLYNG! łat da fak!?" xd Ku mojemu zdziwieniu bohaterowie wsparcia na Ameryce byli wybierani praktycznie od razu (czasami po 2 albo i 3 łącznie z Symmetrą). Na Europie zazwyczaj wybierany jest na końcu (o ile w drużynie jest ktoś ogarnięty). To też o czymś świadczy. Kiedy indziej pogram i sprawdzę czy to nie był przypadek, ale raczej w to wątpię. Macie jakieś doświadczenia z innymi serwerami? Myślę sobie jak z pingiem i poziomem w Azji (poziom pewnie nie gorszy od Ameryki), ale jest jeszcze bariera językowa (no chyba że się ugadali, że po angielsku mówią ) Co do D.VY to trochę mi szkoda, bo to jedna z moich najczęstszych i ulubionych postaci, ale ma w końcu tarcze i wyskakuje z mecha po zabiciu, także rozumiem, że może wydawać się za silna. Ale myślę że Blizzard wie co robi (najwyżej potem dostanie jakieś wzmocnienie :] ) Edytowano Styczeń 23, 2017 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 (edytowany) 16 godzin temu Uszatka napisał: Nie rozumiem jaki mają problem z D.Vą Przecie z tego co wiem to ona ma tylko nerfa do hp dostać. i obrażenia będzie miała mniejsze ;( Edytowano Styczeń 23, 2017 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 2 godziny temu Hurric4nePL napisał: i obrażenia będzie miała mniejsze ;( Tu też nie widzę problemu. Wręcz przeciwnie. Może w końcu gracze skupią się na jej tarczy, a nie zabawach w dpsa 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 (edytowany) Ja też nie widzę, fajnie że Blizzarad próbuje coś wyrównywać, ale za to widzę problemy w innych postaciach Edytowano Styczeń 23, 2017 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 (edytowany) Kolejny przeciek chińskiego wydarzenia. Podsumowując wszystkie obecne przecieki. Nowe skórki dostaną: Mei, D.Va, Winston, Zenyatta, Reinhardt, Wieprzu, Łaska, Symmetra Nowe emotki: Mei, Symmetra Nowe prezentacje zagrania: Łaska Nowa rozróba i zarazem tryb: Przejmij flagę To nie jest wszystko co może jeszcze się znaleźć! Edytowano Styczeń 23, 2017 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Ok to chcę skórkę i zagranie Łaski, i Skórkę D.Vy. Reszta mi lata A co do nowego trybu to jestem jak najbardziej za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Mam nadzieję że chińczycy podrobili trailer i to nieprawda bo to wszystko jest takie paskudne i tak bardzo zmarnowany potencjał że nie wiem co napisać o_O (tryb akurat spoko, ciekawi mnie jak rozwiązali wiele rzeczy związanym z nim) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 @PervKapitan Jeszcze nie wyszło wydarzenie, więc nie ma co go już oceniać. Mam tylko wrażenie, że coś popsuli w doborze skórek... A z nowego trybu się cieszę. Przez trailer widać, że postacie niosące flagę będą mogły używać podstawowych zdolności (tam Smuga mignęła). Przypuszczam, że odwrotnie będzie co do ultów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Ocieniam wyciek, a nie wydarzenie, bo mam nadzieję, że to nie jest prawdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Z reguły przecieki się potwierdzają 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się