Lucas Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 Nowe WĄTKI FABULARNE - Kim była Trupia Wdowa w przeszłości? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 To uczucie, gdy mem INEEDHEALING przechodzi z Genjiego na D.vę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 Że w sensie niby czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 W ostatnim rankedzie miałem w drużynie i Gengu i T.rzy. Jako że byłem Healem, otrzymywałem oczywiście powiadomienia o leczeniu. I cóż, to właśnie D.va prosiła mnie o to najczęściej podczas rozgrywki i nie bez powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 13 minuty temu Niklas napisał: W ostatnim rankedzie miałem w drużynie i Gengu i T.rzy. Jako że byłem Healem, otrzymywałem oczywiście powiadomienia o leczeniu. I cóż, to właśnie D.va prosiła mnie o to najczęściej podczas rozgrywki i nie bez powodu. Przecież tak od zawsze było nie mówiąc o tym że d.va mówi to irytującym głosikiem na dodatek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 25 minut temu PervKapitan napisał: Przecież tak od zawsze było Patrząc na oficjalne forume OW, mogłabyś zwątpić. Bo ludzie wciąż próbują przekonywać innych, że obecna T.rzy jest zajebista, a ludzie nie umio nią grać, a poprzednia T.rzy była OP ELO xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 20 godzin temu PervKapitan napisał: d.va mówi to irytującym głosikiem Jej nid hilin jest bardzo fajne akurat, zaraz obok "annyeong" największy plus postaci :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Czy ktoś powiedział Hanzo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Miałem 2496 i oczywiście przegrałem, przerywając przy tym winstreaka. Idę się utopić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 (edytowany) 38 minut temu Ever3Tree napisał: Miałem 2496 i oczywiście przegrałem, przerywając przy tym winstreaka. Idę się utopić. Nie bycie w najwyższym poziomie śmietnika. Serio. Nie myślcie, że platyna to coś dobrego. Platyna to wciąż słabi gracze. Tylko tacy co znają się na grze. Edytowano Marzec 19, 2017 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Właśnie teraz Zbysio napisał: Serio. Nie myślcie, że platyna to coś dobrego. Platyna to wciąż słabi gracze. Tylko tacy co znają się na grze. Tyle że ja nie idę do platyny po to, żeby obracać się w lepszym towarzystwie, tylko po to, żeby być w platynie. Duh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 No o to chodzi. Wincy filoteowych pinonszkuf na koniec sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 wszyscy gadają jak to chcą wejść do platyny, a tymczasem ja po dość pechowym sezonie 3 chcę wyjść z brązu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 4 minuty temu Sosna napisał: wszyscy gadają jak to chcą wejść do platyny, a tymczasem ja po dość pechowym sezonie 3 chcę wyjść z brązu Sam nie wyjdziesz, chyba że zaczniesz ostro dpsować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 3 minuty temu Ever3Tree napisał: Sam nie wyjdziesz, chyba że zaczniesz ostro dpsować Problem w tym, że niekoniecznie jest z kim wyjść z brązu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 To dpsuj Najgorsze, co możesz zrobić na tym poziomie to grać tankiem, bo będziesz mieć mały wpływ na grę i przez większość czasu nikt nie będzie zwracał na ciebie uwagi (no po prostu nikt). Jeśli healer, to tylko Mercy, bo reszta ma za słabego heala a ludzie w brązie mają tendencję do włażenia 1 vs 2 i inaczej niż Szwajcarką się ich nie utrzyma przy życiu. Więc pozostaje brać dpsa, bo jeśli wróg będzie martwy, to oznacza to, że nie będzie mógł zabić członków twojej drużyny. A jeśli wasza drużyna będzie żyć, to wygracie. Serio, w zeszłym sezonie próbowałem wyciągnąć znajomego z brązu i naoglądałem się takich kwiatków, że uzbierałoby się anegdot na pół wieczoru. Morał z tego taki, że trzeba zabijać i będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Od zawsze wiedziałem, że wiencej dakka jest receptą na wszystkie problemy pierwszego świata 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 29 minut temu Zbysio napisał: Nie bycie w najwyższym poziomie śmietnika. Serio. Nie myślcie, że platyna to coś dobrego. Platyna to wciąż słabi gracze. Tylko tacy co znają się na grze. Polemizowałabym z tym 'znają się na grze' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Polemizowałabym z tym 'znają się na grze' Mi się trafiają gry gdzie ludzie wiedzą co robią. Po prostu przeciwnik jest czasem lepszy. Raczej rzadko trafiam na kogoś, kto nie umie chodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 1 minutę temu Zbysio napisał: Raczej rzadko trafiam na kogoś, kto nie umie chodzić. Serio, ludzie obnoszą się ze swoją niepełnosprawnością w grze? :/ Raz spotkaliśmy kolesia który mówił, że ma autyzm i się na nas obraził lul. To, że OW gloryfikuje bycie gorszym innym, nie znaczy, że zaraz trzeba uważać się za nie wiadomo kogo >.> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 3 minuty temu Zbysio napisał: Mi się trafiają gry gdzie ludzie wiedzą co robią. Po prostu przeciwnik jest czasem lepszy. Raczej rzadko trafiam na kogoś, kto nie umie chodzić. A kaj jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 2 minuty temu WarmKapitan napisał: Serio, ludzie obnoszą się ze swoją niepełnosprawnością w grze? :/ Raz spotkaliśmy kolesia który mówił, że ma autyzm i się na nas obraził lul. Symmetra ma autyzm W Overwatchu nie ma jeszcze tylko wegan i cyklistów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 1 minutę temu WarmKapitan napisał: Serio, ludzie obnoszą się ze swoją niepełnosprawnością w grze? :/ Raz spotkaliśmy kolesia który mówił, że ma autyzm i się na nas obraził lul. To, że OW gloryfikuje bycie gorszym innym, nie znaczy, że zaraz trzeba uważać się za nie wiadomo kogo >.> Czo? Właśnie teraz PervKapitan napisał: A kaj jesteś? Tylko platyna. Dlatego mówię, że to najwyższy poziom śmietnika. Owszem, trafiają się słabi gracze. Ale często wiedzą co robić. Po prostu im nie wychodzi. Może to też zależy od punktu widzenia. Ja nie traktuje kogoś komu idzie gorzej jako jakiegoś dzbana. Czasem też mam jakąś słabszą grę. Głownie chodzi mi o to, że nie trafiają mi się jakieś trolle i mainy Hanzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 (edytowany) 22 minuty temu Ever3Tree napisał: To dpsuj Najgorsze, co możesz zrobić na tym poziomie to grać tankiem, bo będziesz mieć mały wpływ na grę i przez większość czasu nikt nie będzie zwracał na ciebie uwagi (no po prostu nikt). Jeśli healer, to tylko Mercy, bo reszta ma za słabego heala a ludzie w brązie mają tendencję do włażenia 1 vs 2 i inaczej niż Szwajcarką się ich nie utrzyma przy życiu. Więc pozostaje brać dpsa, bo jeśli wróg będzie martwy, to oznacza to, że nie będzie mógł zabić członków twojej drużyny. A jeśli wasza drużyna będzie żyć, to wygracie. Serio, w zeszłym sezonie próbowałem wyciągnąć znajomego z brązu i naoglądałem się takich kwiatków, że uzbierałoby się anegdot na pół wieczoru. Morał z tego taki, że trzeba zabijać i będzie dobrze. wiesz... jakby to było takie proste... dpsuj hue... problem jest taki, że jak ja wezmę dpsa to zazwyczaj żaden nie kwapi się ku temu, żeby wziąć healera, dlatego też większość czasu na rankedach spędzam jako Mercy Edytowano Marzec 19, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 1 minutę temu Sosna napisał: wiesz... jakby to było takie proste... dpsuj hue... problem jest taki, że jak ja wezmę dpsa to zazwyczaj żaden nie kwapi się ku temu, żeby wziąć healera, dlatego też większość czasu na rankedach spędzam jako Mercy W takim razie, jeśli nadal spadasz, twoje jedyne wyjście to zmiana na dpsa. Weź soldiera, będziesz chociaż odrobinę samowystarczalny pod względem heala i graj, nie oglądaj się na drużynę niepotrzebnie jeśli drużyna nie chce współpracować. Albo to, albo znajdź jeszcze ze dwie osoby, z którymi będziesz mógł realizować objectivy w czasie kiedy reszta będzie biegać jak kurczaki bez głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się