War Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 1 minutę temu Sosna napisał: małpolud Godzilla vs King Kong. 1 minutę temu Sosna napisał: Wielki Niemiec Cesarstwo Japonii & Niemcy w jednym okopie spali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Nie rozumiem czemu nagle stwierdzili, że ich pomysł na systematyczne dodawanie legendarek dla postaci, które jeszcze eventowych legend nie mają jest zły. Owszem, bywały wyjątki jak Tracer, która dostała dwie eventowe legendy, ale no nie było tak, że event po evencie miała legendę :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 @Sosna Mnie najbardziej rozjebało że kurde nawet emotki czy pozy zwycięskiej nie dostali, masakra XD A ja hodowałam 6k byleby mieć na ich skórki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paplok Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Gdyby kogoś interesowało co D.va kryje pod kiecką Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Babcine galoty? Spodziewałem się czegoś lepszego :c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Na tym skrinie ma tak zaznaczone krocze, że wygląda jakby miała tam coś więcej niż powinna mieć dziewczyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Jest już lesbijka w ow, geje pewnie też, no to teraz czas na trapa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paplok Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 To było oczywiste że kobieta nie może być proplejerem, D.va facet confirmed Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Właśnie teraz Paplok napisał: To było oczywiste że kobieta nie może być proplejerem, D.va facet confirmed Scarlet w SC2. To też (był) facet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Jakby normalnych majtasów nie mogli dać. Symetra i Laska mają skiny gdzie łądnie prezentują nogi i nikt nie krzyczy. Chociaż, może bali się oskarżeń o pedofilie. xd Wiem, że 19 lat ale wygląda młodziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Są jeszcze dwie inne opcje: - Dali jej takie babciowe gacie dla beki. - Ten strój w oryginalnej koreańskiej kulturze istnieje i takie się do niego majty zakłada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paplok Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Nieważne czy majty babcine czy koreańskie tradycyjne, nieważne co ma pod nimi - ściągałbym 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Hanzo i Genji nie dostali skórek w Rok Koguta, gdyż Japonia i Chiny kochają się jak Izrael z Palestyną. Blizzard nie jest głupi. Założę się, że w następnym wydarzeniu dostaną skórki. Będziecie mój post później wspominać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 ale chociaż emotki mogli dostać, albo też prezentacje zagrania.... a tymczasem dostali absolutnie nic poza tekstami i graffitti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 1 minutę temu Sosna napisał: poza tekstami i graffitti Tylko, że to zawsze dostaje każda postać także w sumie nie ma co tego wliczać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 (edited) @Sosna Rok Koguta to Chiński Nowy Rok, koniec. Edited January 25, 2017 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 To było im nie robić chińskich smoków. Japonia i Chiny kulturowo są bardzo podobne i koniec. Genji i Hanzo bardziej klimatycznie do tego eventu pasują nawet niżli sama Mei która jest Chinką 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 (edited) @Lucas no i właśnie z tego powodu skórki i prezentacje zagrania dostali: niemiec, brytyjka, małpiszon z Giblartaru, Austriaczka, Indyjka, świniak, mech bojowy, i koreanka. Ok Edited January 25, 2017 by Sosna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 To że Blizżard się boi że Chiny wypowiedzą wojne nuklearną bo osmielili się zrobić Japończykom najpiękniejsze legendarki w Chiński Nowy Rok to mnie nie obchodzi :cyg: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 @Lucas Ah, jak ja kocham ten argument "Blizzard nie dał skórek Hanzo i Genjiemu bo oni są z Japonii wtf ludzie, a to Chiński nowy rog omg!!!!111!!!!1" "Szkoda" tylko, że w momencie kiedy skórki i inne bajery dostał Rein, Winston itd. to taki argument robi z autora debila. Serio. Tak to wygląda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Już nie mówiąc o tym że postacie często dostają skórki niezwiązane ze swoim krajem jak np Fara indianka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Radio Man Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 (edited) 33 minuty temu PervKapitan napisał: Już nie mówiąc o tym że postacie często dostają skórki niezwiązane ze swoim krajem jak np Fara indianka Fara i Indianie ..... Lol ? Co ty w ogóle piszesz? Fara jest przecież Egipcjanką. Edited January 25, 2017 by Sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 21 minut temu Dead Man napisał: Co ty w ogóle piszesz? Fara jest przecież Egipcjanką. chodzi o indiańskie legendarne skórki Fary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Jak dla mnie to mogli by ich usunąć i po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Wszystkie postaci są potrzebne w tej grze i Bliżart na pewno się zrehabilituje...soon(trademark lol). Spoiler nie powiedział nikt, nigdy Zastanawiam się tylko co jest ważniejsze, granie, bycie dobrym w tę grę komputerową i fun z tego tam grania, czy shitload nowych skórek i masywne fapańsko do nich. Nawet nie pamiętam czy jest jakiś skin, który by mi się aż tak podobał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts