Jump to content

Overwatch

The Silver Cheese
 Share

Recommended Posts

Nie rozumiem czemu nagle stwierdzili, że ich pomysł na systematyczne dodawanie legendarek dla postaci, które jeszcze eventowych legend nie mają jest zły. Owszem, bywały wyjątki jak Tracer, która dostała dwie eventowe legendy, ale no nie było tak, że event po evencie miała legendę :/

Hanzo i Genji nie dostali skórek w Rok Koguta, gdyż Japonia i Chiny kochają się jak Izrael z Palestyną. Blizzard nie jest głupi. Założę się, że w następnym wydarzeniu dostaną skórki. Będziecie mój post później wspominać.

@Lucas no i właśnie z tego powodu skórki i prezentacje zagrania dostali: niemiec, brytyjka, małpiszon z Giblartaru, Austriaczka, Indyjka, świniak, mech bojowy, i koreanka. Ok :v 

Edited by Sosna
  • Upvote 1

@Lucas Ah, jak ja kocham ten argument <3 

"Blizzard nie dał skórek Hanzo i Genjiemu bo oni są z Japonii wtf ludzie, a to Chiński nowy rog omg!!!!111!!!!1" 

"Szkoda" tylko, że w momencie kiedy skórki i inne bajery dostał Rein, Winston itd. to taki argument robi z autora debila. Serio. Tak to wygląda. 

• Upvote 1

Wszystkie postaci są potrzebne w tej grze i Bliżart na pewno się zrehabilituje...soon(trademark lol).

Spoiler

nie powiedział nikt, nigdy :kappa:

Zastanawiam się tylko co jest ważniejsze, granie, bycie dobrym w tę grę komputerową i fun z tego tam grania, czy shitload nowych skórek i masywne fapańsko do nich. Nawet nie pamiętam czy jest jakiś skin, który by mi się aż tak podobał :rainderp: