The Silver Cheese Napisano Czerwiec 28, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Mała modyfikacja do tematu. Warto w sumie podać na początku tematu kto Overwatcha posiada (battletagi), co mogłoby ułatwić znalezienie ludzi do gry. Jak coś to podajcie to wstawię na początek tematu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Lucas#22674 A ja zapodam swój film: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 A ja mam w sumie z kim grać i napiszę tylko że event bym chciała kolejny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 (edytowany) Edytowano Czerwiec 29, 2017 przez Kruczek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Naprawdę, skąd Blizzard ich bierze... Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Nareszcie! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 A tak bardzo liczyłam, że Blizzard strolluje i go nigdy nie doda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 6, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2017 Umiejki Doomfista tutaj: Spoiler https://playoverwatch.com/pl-pl/heroes/doomfist/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Ciekawe co Genji robił tam z Tracer i Winstonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 technicznie był w Blackwatch i pomagał w szkoleniu Tracer, więc może się zakumplowali i Winston i Tracer poprosili go o pomoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 6, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2017 2 minuty temu, Uszatka napisał: Ciekawe co Genji robił tam z Tracer i Winstonem. Poczytaj fabułę Doomfista na oficjalnej stronie Overwatcha -> to co podałem w linku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Już wiem co tam robił xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 6, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2017 Testowałem Doomfista na PST i większych błędów w sumie nie ma, choć umiejki należy dopracować. Jego E jest dość dynamiczne, bo jak ktoś idzie w twoją stronę i castujesz E, to przy bliskiej odległości Doomfist go po prostu ominie i chybi. Shift + E to fajne combo i potrafi przemieścić Doomfista na większość wyższych platform jeśli te są w jego polu widzenia i kursor wskazuje obszar po którym może chodzić, bo jak chce się użyć E w czasie lotu i namierzysz barierkę to nie doleci i spadnie . I głupia sprawa z ultem. Jak są platformy i się z niej zejdzie w czasie ulta, to trzeba potem w tradycyjny sposób wejść na taką platformę, np. po schodach. Ale chyba tego nie zrobią inaczej, bo jak jest platforma, a pod nią wejście i ult będzie działał tak, że jak trafi na platformę to na tą platformę się przeniesie, a gracz chciał castować pod platformą, w jakimś pokoju to to już jest niestety lipa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Już się bałem, że zaczniecie narzekać na polską nazwę, Pięść Zagłady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 17 minut temu, Lucas napisał: Już się bałem, że zaczniecie narzekać na polską nazwę, Pięść Zagłady. Ci co narzekają są śmieszni, bo Blizzard sam tłumaczów prosi by tłumaczyli nazwy własne XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 11 godzin temu, Lucas napisał: Już się bałem, że zaczniecie narzekać na polską nazwę, Pięść Zagłady. PJENŚĆ ZAGUADY™! Śmieszki dnia: niektórzy wierzą, że Doomfist zakończy... dive metę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 3 godziny temu, Niklas napisał: Śmieszki dnia: niektórzy wierzą, że Doomfist zakończy... dive metę! A czemuż by miał według tych niektórych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 https://overwatch.pl/news/nowe-kwestie-przy-pozeraniu-ultow-serwerze-testowym Dobre przy Makrim i Soldzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 Ten film może się wam przydać do lepszego poznania Doomfist od strony jego zdolności względem innych postaci. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 13, 2017 Share Napisano Lipiec 13, 2017 https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20757587228 Wygląda na to, że Blizzard w końcu(!) postanowił użyć PTR do sprawdzania balansu. Oto co testują w tym momencie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 13, 2017 Share Napisano Lipiec 13, 2017 Jaram się jak Londyn w 1666 roku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 19, 2017 Share Napisano Lipiec 19, 2017 http://comic.playoverwatch.com/en-us/doomfist-masquerade Dodali nowy komiks fabularny z Doomfistem w roli głównej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 19, 2017 Share Napisano Lipiec 19, 2017 No no, widzę tu potencjał dla przepięknych skinów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 19, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2017 Do Sombry chyba będzie lekko przesadzony. Jakoś trudno mi ją zobaczyć w stylu arlekina, no ale jak ktoś lubi to pewnie kupi i będzie grał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się