D.E.F.S Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Nic nie ma od 2 tygodni.. Buuu ;( nie ma co czytać... Kiedy można oczekiwać następnych rozdziałów? Juz Myslalem ze nikt sie tym juz nie interesuje. Kolejna czesc bedzie dzis wieczorem/jutro Rano ^^ Ciesze sie ze jescze ktos tu zaglada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Juz Myslalem ze nikt sie tym juz nie interesuje. Kolejna czesc bedzie dzis wieczorem/jutro Rano ^^ Ciesze sie ze jescze ktos tu zaglada Większość zainteresowanych czeka, aż napiszesz post o nowym rozdziale. Wtedy fic ląduje na początku działu, a te osoby które subskrybują temat dostają informacje na maila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Kończy się grudzień więc trzeba przypomnieć o tym Ficu i zapytać... KIEDY KOLEJNE ROZDZIAŁY?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dołączam się do pytania , ja chcę małą Celestię i Lunę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MicroCloud Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Bardzo fajny fic, czekam na rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Zacytuje opowiadanie "spoko loko foko"- po prostu cała pinki. Naprawdę zapowiada się ciekawie (aktualnie czytam 1 rozdział). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Prace wznowione, a ja widzę ze wciąż stoją w miejscu :( Jest mi smutno z tego powodu lecz mam nadzieje, że się to zmieni. Niech wena będzie z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ciągle coś mi przeszkadza w przeczytaniu tego fica: albo brak czasu albo odkopany postal 2 albo world of tanks Ale spiąłem się,znalazłem czas i....błędy google docs(szatan chyba nie chce,bym przeczytał tego fica) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Fanfic doczekal sie kontynuacji. Pierwszy post zostal zaktualizowany. Dodalem aktualne Linki. Mamy juz 9 rozdzialów, w przeciagu miesiaca powinien pojawic sie ostatni rozdzial i epilog. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Czy ktos z was móglby ocenic rozdzialy 7,8 i 9?? Czy moze nikt juz tego nie czyta?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jak dla mnie świetny ff. Co prawda najbardziej podobały mi się rozdziały 2-6 ale reszta też jest spoko. Czekam na kontynuację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Czytamy, czytamy, nie bój się. Co do oceny rozdziałów to według mnie wyszło ci naprawdę dobrze. Czekam z zniecierpliwieniem na następny rozdział. Życzę weny i chęci do pisania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Kolejny rozdzial dodany jako spoiler. rozdzal 10 czeka na korekte i umeszczenie w google dock. Mozecie przeczytac juz dzis. kolejny rozdzial pojawi sie juz wkrótce. Zycze milego czytania i czekam na opinie pzdrawiam Darth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 Rozdzial 10 trafil juz na Doc Google. Przy okazji nowym Korektorem zostaje Posealor (Polecam jego ficki ^^). Zachecam do czytania. Mile widziane komenty z ocenami calej fabuly RoE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 "towarzyszyla temu luna" - ona to się wepchnie do każdej historii... + literówka Jest wiele literówek i braków w spacjach Posealor niech się bardziej postara, bo w cale dużo tekstu niema i można było go poprawić trochę bardziej rzetelnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 do końca tygodnia korekta powinna być skończona dzięki i pozdrawiamdo końca tygodnia korekta powinna być skończona dzięki i pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Mimo iz fic nie jest jeszcze skonczony, trwaja prace nad druga czescia trylogii a oto maly spoilerek http://i.imgur.com/Ns8oSla.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Posealor niech się bardziej postara, bo w cale dużo tekstu niema i można było go poprawić trochę bardziej rzetelnie. Jeszcze nie zacząłem korekty, powodem jest problem z dostępem do internetu. W piątek będę na dłużej to wtedy się zajmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Jak czytałem ostatnie cztery rozdziały, to już miałem się pytać, czy korektor zdezerterował, ale widzę, że w poście wyżej wszystko wyjaśnia, więc się nie czepiam. Zaoferowałem swoją korektę dopiero od najnowszej części, o trzech wcześniejszych nic nie wiem. Ale skoro tak mówisz, to może o nich też zerknę. PS. Najwidoczniej poprzedni korektor nie przykładał sie do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Korekta rozdziałów 7-9 jest już gotowa, czekam jedynie na powrót pewnego użytkownika który użyczył mi konta google doc w celu z aktualizowania pliku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Wybacz cie, ale czy jestem jedynym, któremu ten fic się nie podoba? Akca dzieje się zdecydowanie za szybko, za mało opisów, no i Fire Sky jest przesadzony- nauczył się dobrze latać w jeden dzień, a w drugi (trzeci) umie już robić Sonic Boom. W dodatku cała masa błędów, brak polskich znaków, tego się nie da czytać. I ostatnia rzecz - stosuje się jedynie JEDEN wykrzyknik, zawsze. Nieoficjalnie kilka osób stosuje dwa, ale trzy to już przegięcie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 kolego sympatyczny, mój oce nauczę się latać pod wpływem emocji ale znana sztuczkę wykonał po około tygodniu i to również było pod wpływem emocji Hpoczątkowo akcja miała mieścić się w 6rozdziałac h a bł ędy zostaną skorygowane w najbliższych dniach dziękuje za krytykę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Korekta rozdziału 10 ukończona. Życzę miłego czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 Rozdzial jedenasty zostal dodany. Tymczasowo jako spoiler. Za kilka dni bedzie wrzucony na google doc I zedytowany. Zycze milego czytania I czekam na komentarze na temat fabulki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Rozdzial XI tafil juz na Docka I zostala dokonana czesciowa korekta. Dalsze edycje tekstu pojawia sie juz wkrotce. Tymczasem mam dla was pytanie. Jak myslicie?? Czy powinienem rozwinac bardziej shipping Mary I Shadowa w rozdziale XII??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się