Airlick Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 http://img821.imageshack.us/img821/6862/pinkiepiethatlooks1e21.png Jakieś pytania? Pony, please. Hasbro.com description: Rarity could possibly be the most beautiful pony you've ever seen. As she prances down the street, her coat gleaming pure white and her royal purple curls bouncing, everypony's head is turning--- and boy does she love it! A talented fashion-designer, her biggest dream is to one day design for Princess Celestia. At first glance she may seem like a typical debutant, vain and entitled, but it's simply not so! Generous to a fault, she's believes so badly that the world should be beautiful she's all too eager to simply give away the designs she's worked so hard on and to offer anypony a custom Rarity makeover. And should you make it through one; you'll learn that Rarity's greatest beauty is her heart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 1: Luna 4ever Dwójka to Twilight (Piękno prostoty) Trója: Rarity i te jej loki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 http://img821.imageshack.us/img821/6862/pinkiepiethatlooks1e21.png Jakieś pytania ? A do trójki to jeszcze Luna i Rarity. Prawie się zakochałem...nie,nie zakochałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Jakieś pytania? A do trójki to jeszcze Luna i Rarity. Czy te oczy nie mowia same za siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 nie ma innej klaczy zasługującej na ten tytuł bardziej niż Celestia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s500PL Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 1-Luna 2-Rainbow Dash 3-Spitfire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Na pierwszym Fluttie, na drugim Twily, a na trzecim Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Rainbow dash! Rainbow dash is the most beautiful pony in all Equestria! No i jeszcze ładna jest Luna i Cadence i Fleur de Lis ale i tak żadna z nich nie przebije Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pannamigotka Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Applejack! <333 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Fluttershy. ... I'm joking! Jestem w drużynie Białych, oczywiście, że zagłosuję na Rarcię :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 @Magenta... Jak zobaczyłem pierwsza czesc postu, mniej wiecej taka byla moja reakcja: http://puu.sh/R6gL A gdy ujrzałem reszte Żartownisia sie znalazła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ehhh, nie zrozumiem nigdy czemu tak lansujecie tu Rarity. Może by i wygrała, ale equestriański odpowiednik Miss Tapety Naturalne piękno to coś innego niż tony pudru, makijażu i tipsów. Coś więcej niż ciuszki i nieustanny pokaz mody. Coś ponad okrągłe słówka, wielkopańskie zwroty i pensjonarskie marzenia. Tak, tu chodzi o ten urok i czar osobisty, który nie potrzebuje żadnych ulepszaczy i konserwantów. To piękno samo w sobie, wykuwane poprzez ciężką pracę i poświęcenie. Uroda gardząca koronkami, falbankami i tym podobnymi pierdołami. I dlatego gdybym był nieoryginalny i przewidywalny, głosowałbym w tym momencie na Applejack. A że taki jestem - głosuję na Applejack. Howgh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Naturalne piękno to coś innego niż tony pudru, makijażu i tipsów. Coś więcej niż ciuszki i nieustanny pokaz mody. Coś ponad okrągłe słówka, wielkopańskie zwroty i pensjonarskie marzenia. Pliss..... Rarity jest najładniejsza i najpiękniejsza A moda to jej praca. I tu znowu coś czego większość nie rozumie, to jej ubrania, to jej włożona praca w to, to jej nieprzespane noce i wylany pot nad każdą stworzoną kreacją. Dba o swoje imię, dba o swój wygląd, czy to coś złego !? A zresztą skąd wiecie czy wasi ulubieńcy nie stosują jakiś dodatków ? Nie wiecie. A kto z Rarity chodzi do spa XD ?? Tu masz dowód : Rarity I wcale nie ma nałożonego pudru ani żadnego mazidła. Rarcia w czystej swojej okazałości ! + dla Rarity dla Fluttershy drugie miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shosanna Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Fluttershy, Rarity i Celestia. Według mnie najpiękniejsze ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Może zrobimy wreszcie porządną ankietę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 1. Fleur 2. Celestia 3. Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Ja zaś bym oddał głos na Fluttershy, jak nie to na Pinkie Pie (o lol). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Wg mnie podział na Mane 6, Księżniczki i Background Ponies jest najlepszy, bo wiadomo, że Spitfire czy Octavia nie mają szans z Rarity czy Luną - są po prostu mniej popularne i nie przychodzą innym od razu do głowy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Tylko czy da się zrobić 3 ankiety w jednym temacie czy trzeba w osobnych? Wg mnie podział na Mane 6, Księżniczki i Background Ponies jest najlepszy To samo proponowałem kilka stron temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Ankieta nie będzie działać tak jakbyście wszyscy chcieli. To po prostu przerodzi się w ankietę kto jest najbardziej lubianym kucykiem, a nie najpiękniejszym. To samo tyczyło by się tego, który kucyk jest najśmieszniejszy, najmądrzejszy (...) itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Nie zgadzam się z przedmówcą. Jednym z moich najnajnajulubieńszych kucyków jest Fluttershy, ale nie znaczy to, że będzie ona moją kandydatką w jakiejkolwiek kategorii. Z Mane 6 - Pinkie Pie, z księżniczek - Luna, z Background Ponies - ciężki wybór, ale niech będzie Octavia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashy Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 A Cadance? Ona też by mogła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Fluttershy - nieskażone, naturalne piękno Octavia - klasyka, wdzięk i opanowanie Z księżniczek nie mogę wybrać no bo cóż... Wszystkie są piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackOut Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 A no jak tak to z main 6 Fluttershy jest najpiękniejsza. Chociaż osobiście wole Rainbow Dasch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Najpiękniejszy jest oczywiście Discord potem Crackle a później Tom. Nic ani nikt nie może się równać z ich wrodzoną urodą i talentem. A tak serio to wiadomo only Luna . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts