Decaded Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 No to teraz bany za spam rozdajemy 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 >najbardziej gołębi user co ale tak serio o co z tym gołębię chodzi bo ja takie dziecko we mgle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 W menu wyboru płci jest nowa - gołąb. Zaczęło się od dyskusji, a skończyło mmmonster-spamem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 29, 2016 Share Napisano Grudzień 29, 2016 Wytrzymajcie do 1 Stycznia, zostało niewiele dni. Napięcie rośnie. Kto odbierze tę prestiżową nagrodę? Warto przypomnieć, iż 1 Stycznia będziemy świętować również 1. Urodziny Złotych Ziemowitów, a 3 Stycznia porozdaję Urodzinowe Ziemowity, ze względu na to, iż autor nagrody będzie obchodził urodziny. #NapięcieRośnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Dzisiaj mogę wam jedynie przekazać, że przed wami wielkie dni. Kto dostanie najważniejszą nagrodę w roku? Ta odpowiedź zapadnie już za niewiele ponad dzień. A dzisiaj przekazuje wam nominacje do głównej nagrody dla: @Niklas @Cassidy @Rainbow Guitar @Uszatka @Selenium v.2 @FirstChoice @Major Degtyarev @Dank Lord @Triste Cordis @Decaded @Zirathel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Łał, jestem w nominowanych. *Idzie się podlizać ziemowitowi* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Mogę liczyć na antyziemowita roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Wiedziałem że mnie nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 6 minut temu Rainbow Twister napisał: Wiedziałem że mnie nie będzie Za rok Ci się uda :'C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 First nic nie robi a ciągle nominowany i nagrywany przez Ziemowita. Czym sobie zasłużyłem? A myślałem, że już nigdy nic w życiu nie wygram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Grudzień 30, 2016 Share Napisano Grudzień 30, 2016 Pfff... nie ma mnie? Nie wiedzą co tracą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 3 godziny temu Zirathel napisał: Żeby mieć szpan na dzielni jak się wygra I każdemu powiesz, że "wygrałem JESTEM POPULARNY NAJLEPSZY I NAJAKTYWNIEJSZY na forum o małych pedalskich konikach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Gdzie moja skarpetka? Zaciągam się nadal ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja czekam Aaaaaaleee tooo taaaaakie doooobreeee Ps. Ale może nie spamujmy tu i przenieśmy się na nocne makri Edytowano Grudzień 31, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Możecie rozmawiać o swoich fetyszach gdzieś indziej? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 8 godzin temu Maffle Fluff napisał: I każdemu powiesz, że "wygrałem JESTEM POPULARNY NAJLEPSZY I NAJAKTYWNIEJSZY na forum o małych pedalskich konikach? Nie zapomnij "dla pedofilów" (if you know what I mean ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Mam rozumieć że wygram,chyba nie chcesz by Toruń był w Federacji Rosyjskiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Ja po raz kolejny bez nominacji... CO cza zrobić, żeby ziemovita dostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Gringo37 napisał: Ja po raz kolejny bez nominacji... CO cza zrobić, żeby ziemovita dostać? Niedługo koniec 2017 roku, spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Już nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 16 godzin temu Michalski9 napisał: Pfff... nie ma mnie? Nie wiedzą co tracą Dokładnie xD Ja pewnie wygram. Skoro jestem aż w nominowanych to czemu nie pójść o krok dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 A ja nigdy nie byłem nominowany ale jak tak to nominuję osobę wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 3 minuty temu Zirathel napisał: A ja nie wiem co tu robię Też nie wiem co tu robisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) godzinę temu Ziemowit napisał: Niedługo koniec 2017 roku, spokojnie Jak dla Ciebie 366 dni to niedługo to musisz być bardzo cierpliwym człowiekiem, podziwiam. ^^ Edytowano Grudzień 31, 2016 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Już ok. 24h do ogłoszenia wyników! Roztrzygnąłem już 2 kategorie czyli najlepszy mode i najlepszy admin oraz ustaliłem kto znajdzie się w najlepszej piątce głównej nagrody, oraz zwycięzce AntyZiemowita. Wyniki powinny być jutro wczesnym przedpołudniem. Życzę cierpliwości 4 minuty temu FirstChoice napisał: Jak dla Ciebie 366 dni to niedługo to musisz być bardzo cierpliwym człowiekiem, podziwiam. ^^ Wiesz, u mnie jest tak, że jak czegoś mam się dowiedzieć za kilka dni to jestem strasznie niecierpliwy, jeśli za rok to zachowuje cierpliwość, bo z czasem o tym zapominam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się