Cipher 618 Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Sprawdziłem CSa. Działa bez najmniejszych problemów. No dobra, wykopali mnie z kilku serwerów zanim dołączyłem do gry, ale to pewnie kwestia ustawień admina. Pasuje mi tak sobota jak i niedziela. Jeśli nie będę mógł grać, dam znać. A póki co piszę się do solarnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Ja pograłem wczoraj i chyba szybko się nie przestawie. Kiedyś byłem w tą grę nawet dobry, teraz mam problemy nawet z kupowaniem, bo nie mogę się przestawić z CS GO. Dodatkowa problem z celowaniem. Mam nadzieje że wrócę do formy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 @Chief Zgadzam się z tym przestawieniem. Denerwują mnie dwie sprawy - cały czas zapominam kupować amunicję i za każdym razem trzeba potwierdzać zmianę broni LPM (da się to gdzieś zmienić?) Celowanie też idzie ciężko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: za każdym razem trzeba potwierdzać zmianę broni LPM Dafuk? Wystarczy Q pocisnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 zgadzam się z przedmówcą. Q starczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 To akurat wiem. Tylko że ja przyzwyczaiłem się zmieniać broń (bo przecież są granaty) za pomocą cyferek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: za pomocą cyferek Otwierasz konsolę ~ Wpisujesz: hud_fastswitch 1 Dusisz enter ??? Profit 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 @Decaded Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 @Sosna Chamsko trochę wyszło wiesz? Mogłeś mnie poprosić tylko o usunięcie posta ... a nie od razu wstawiać 7 punktów, bo "gdzieś w internecie jest link do pirackiego cs'a". I jak to w moim profilu teraz wygląda? Ps. Szybka reakcja, aczkolwiek wystarczyło ostrzeżenie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) @MasterOfRainbows raczej nie, ponieważ Regulamin A co do serwera, to nadal czekam na listę map, na których będą rozgrywane zawody. Tak trochę chciałbym ją dzisiaj do godziny 18, ponieważ od jutra nie ma mnie w Krakowie i trochę ciężko serwerem zarządzać z komórki Edytowano Czerwiec 21, 2016 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 6 minutes ago, Decaded said: @MasterOfRainbows raczej nie, ponieważ Regulamin Wiesz no chodzi mi o to, że @Sosna męczy się, pisze specjalnie, robi screeny, a wystarczyło do mnie napisać na PW, nawet aktywny wtedy byłem! I nie było by problemu, żebym usunął posta i przeprosił. Nie wiem po co nawet tego posta wstawiałem, ponieważ kto chce i tak sobie znajdzie w necie. Dobra, koniec offtopu. Ja do piątku postaram się dowiedzieć, czy wezmę udział. (cs'a z dostępem mam także nie powinno być problemu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) 17 godzin temu Reedman_PL napisał: @Chief Zgadzam się z tym przestawieniem. Denerwują mnie dwie sprawy - cały czas zapominam kupować amunicję i za każdym razem trzeba potwierdzać zmianę broni LPM (da się to gdzieś zmienić?) Celowanie też idzie ciężko Co do amunicji to rozwiaze sobie to robiac po prostu bind na kupno danych broni lub zestawów Co do map turniejowych to dał bym klasyki typu: dust2 inferno aztec italy office dust train nuke Przydałaby się także zasada taka jak w turniejówkach w cs go, ze zmianą stron po 15 rundach. Edytowano Czerwiec 22, 2016 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) Serwer jest już przygotowany pod rozgrywki, więc jakby ktoś chciał sobie poćwiczyć to może cs.everfree.pl Edytowano Czerwiec 21, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 6 godzin temu Chief napisał: Co do map turniejowych to dał bym klasyki typu: dust2 inferno aztec italy office dust train dd2, dust i train są bo były juz grane na serwie also z powodu znanych nam okoliczności jeżeli zrobimy to w sobotę to proponowałbym czas po 17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 Tylko nie wiadomo jak z graczami, zwłaszcza jeśli chodzi o liczebność drużyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) @Kuracyja Bardziej chodziło mi o listę map, które będą dostępne podczas turnieju - tzw turniejowe. Potem każda z drużyn wybiera którą mapę chce i nie chce grać - po 1 sztuce. 3 jest wybierana losowa i ich kolejność jest losowa. Mapy zanegowane nie mogą być wybrane przez drużynę przeciwną jako te, które chcą zagrać. Edytowano Czerwiec 22, 2016 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 9 godzin temu Chief napisał: @Kuracyja Bardziej chodziło mi o listę map, które będą dostępne podczas turnieju - tzw turniejowe. Ojej, to się dogra brakujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 One juz raczrj są bo wymienilem podstawowe - oficjalne mapy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Szkoda, że nie ma tam trybu TDM Całe to uganianie się za bombą... Najwyżej będę starał się jej pilnować, niczym Leonidas ("300") w ostatnich sekundach finałowego pojedynku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Zawsze zostaje ci ratowanie zakładników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Są tryby TDM/DM tylko, że nie są one oficjalne. Trzeba bodajże wgrać jakiegoś moda, albo jest on już w mapie (tak jak mapy surf, fight yard, czy jailbreak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 3 godziny temu Chief napisał: One juz raczrj są bo wymienilem podstawowe - oficjalne mapy Nie, Decu musiał dogrywać, bo zanim wgrał AMX i podstawy FFA to był tylko train. Also @Decaded zrób listę map jakie są na serwie bo się pogubić można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 godzinę temu Kuracyja napisał: Nie, Decu musiał dogrywać, bo zanim wgrał AMX i podstawy FFA to był tylko train. Nie dograłem jeszcze żadnej mapy Dostępne mapy (na pogrubionych rozegra się Wojna o Pizzę): Spoiler as_oilrig cs_747cs_assault cs_backalley cs_estate cs_havana cs_italy cs_militia cs_office cs_siege de_airstripde_aztec de_cbble de_chateau de_dustde_dust2 de_inferno de_nuke de_piranesi de_prodigy de_storm de_survivor de_tornde_train de_vertigo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Jest możliwość, aby dołączyć do jednej z obu frakcji? Chętnie bym sobie pograł w countera, szczególnie jak jest taka rywalizacja :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts