Skocz do zawartości

[Archiwa Forum] Najpopularniejsze gry - Equestriańska Wojna o Pizze.

Arjen

Recommended Posts

Sprawdziłem CSa. Działa bez najmniejszych problemów. No dobra, wykopali mnie z kilku serwerów zanim dołączyłem do gry, ale to pewnie kwestia ustawień admina. 

Pasuje mi tak sobota jak i niedziela. Jeśli nie będę mógł grać, dam znać. A póki co piszę się do solarnych. 

@Sosna

Chamsko trochę wyszło wiesz?

Mogłeś mnie poprosić tylko o usunięcie posta ... a nie od razu wstawiać 7 punktów, bo "gdzieś w internecie jest link do pirackiego cs'a". I jak to w moim profilu teraz wygląda? :facehoof:

Ps. Szybka reakcja, aczkolwiek wystarczyło ostrzeżenie na PW.

@MasterOfRainbows raczej nie, ponieważ Regulamin:kappa:

A co do serwera, to nadal czekam na listę map, na których będą rozgrywane zawody. Tak trochę chciałbym ją dzisiaj do godziny 18, ponieważ od jutra nie ma mnie w Krakowie i trochę ciężko serwerem zarządzać z komórki :v

Edytowano przez Decaded

Dnia 21.06.2016 o 13:20, Decaded napisał:

@MasterOfRainbows raczej nie, ponieważ Regulamin:kappa:

Expand  

Wiesz no chodzi mi o to, że @Sosna męczy się, pisze specjalnie, robi screeny, a wystarczyło do mnie napisać na PW, nawet aktywny wtedy byłem! I nie było by problemu, żebym usunął posta i przeprosił. Nie wiem po co nawet tego posta wstawiałem, ponieważ kto chce i tak sobie znajdzie w necie.

Dobra, koniec offtopu.

Ja do piątku postaram się dowiedzieć, czy wezmę udział. (cs'a z dostępem mam także nie powinno być problemu)

Dnia 21.06.2016 o 12:52, Reedman_PL napisał:

@Chief Zgadzam się z tym przestawieniem. Denerwują mnie dwie sprawy - cały czas zapominam kupować amunicję i za każdym razem trzeba potwierdzać zmianę broni LPM (da się to gdzieś zmienić?) Celowanie też idzie ciężko :P

Expand  

Co do amunicji to rozwiaze sobie to robiac po prostu bind na kupno danych broni lub zestawów

Co do map turniejowych to dał bym klasyki typu: dust2 inferno aztec italy office dust train nuke

Przydałaby się także zasada taka jak w turniejówkach w cs go, ze zmianą stron po 15 rundach.

Edytowano przez Chief

@Kuracyja

Bardziej chodziło mi o listę map, które będą dostępne podczas turnieju - tzw turniejowe.

Potem każda z drużyn wybiera którą mapę chce i nie chce grać - po 1 sztuce. 3 jest wybierana losowa i ich kolejność jest losowa. Mapy zanegowane nie mogą być wybrane przez drużynę przeciwną jako te, które chcą zagrać.

Edytowano przez Chief

Dnia 22.06.2016 o 10:12, Kuracyja napisał:

Nie, Decu musiał dogrywać, bo zanim wgrał AMX i podstawy FFA to był tylko train.

Expand  

Nie dograłem jeszcze żadnej mapy :rainderp: 

Dostępne mapy (na pogrubionych rozegra się Wojna o Pizzę):

Odkryj ukrytą treść

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...