Decaded Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 3 minuty temu Sosna napisał: Co do drugiej edycji, cóż może kiedyś będzie, może nie. Jedno jest pewne ja się do organizacji/współorganizacji pchał nie będę, zwłaszcza, jeśli organizatorem będzie Arjen aczkolwiek chętnie bym wziął udział jako zawodnik. A gdybym to ja organizował, to pomógłbyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Musiałbym się nad tym zastanowić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Regulamin rozgrywek w Paladins: Rozgrywki odbędą się nie w tym tygodniu jak przewidywałem lecz w następnym w Piątek tj 21.10.2016 lub też w niedzielę 23.10.2016. Tutaj datę zostawiam wam do wyboru, czyli która z nich będzie wam bardziej pasowała. Dlatego proszę też o zdecydowaniu o dacie maksymalnie do środy, żeby było pewne. Godzina, o której rozgrywki się odbędą to 19. 30. 1. Rozgrywki odbędą się z podziałem na drużyny. A to jak wielkie będą te drużyny zależy od ilości graczy. W razie potrzeby mogę dołączyć do jednej, lub drugiej w przypadku niedoborów kadrowych. 2. Rozgrywki odbędą się w utworzonym przeze mnie pokoju o nazwie Equestrianska wojna o pizze. Hasło jakie należało będzie wpisać to NLRvsSE. 3. Gra odbywać się będzie na mapie Jaguar Falls. 4. Warunki zwycięstwa drużyny są jednocześnie warunkami zwycięstwa na mapie. 5. Indywidualna punktacja będzie określona na podstawie statystyk. 6. ts obowiązujący w trakcie rozgrywek jest podany w pierwszym poście. 7. Nagranie z rozgrywek będzie zamieszczone na YouTubie. 8. Nick w grze powinien być taki, jak na forum. Proszę o potwierdzenie obecności, a także drużyny maksymalnie do czwartku 20.10.2016 A i jeszcze jedno... gra wymaga konta, które trzeba założyć, by grać. W związku z tym klient gry niekoniecznie musi pochodzić z serwisu steam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Zgłaszam się na Paladins dnia 21.10.2016 Drużyna: Luna Nick: LucaSkittles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 (edytowany) W11 do 00 - Zgłaszam się Dzisiaj ściągnąłem gre. Widzę, że mam trochę czasu na trening Obym znowu nie zapomniał o rozgrywkach. Jeśli chodzi o nick to już podałem inny niż na forum :/ Ktoś wie czy da się go zmienić? Edytowano Październik 14, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 13 minuty temu Bronek napisał: Ktoś wie czy da się go zmienić? Nie da się. Możesz założyć drugie konto. @Sosna A musi być koniecznie ten sam nick co na forum? Jak zakłada się nowe to rozumiem, ale stary gracz nie mógłby się ugadać z administracją, że ten XYZ to on? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Będę i obydwie daty mi pasują. Drużyna: Solarni Nick: Szonszczyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 Ok nie musi być ten sam nick, co na forum ale miło by było podać ten z gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 (edytowany) Uff... dobrze, że zmieniono datę. Będę mógł pomęczyć się z nią ponieważ po ostatniej aktualizacji nie chce się uruchomić Poza tym wiadomo jaka będzie mapa. Data - jak innym pasuje. Strona - solarni. EDIT. W końcu działa :] Takie pytanie. W tej grze nie ma ognia przyjacielskiego? Boty sojusznicy są niewrażliwi na granaty czy bombardowania. Aha. I czy w drużynie może być tylko jedna dana postać np, Wiktor (nim gra mi się najlepiej - zwykła FPSowa postać). Edytowano Październik 15, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 (edytowany) Z tym piątkiem to słabo, bo ja wieczorem jadę już do Poznania na PGA i nie wiem czy o tej godzinie nie będę czasem już w drodze :/ Dam znać oczywiście jak to będzie, ale nic nie obiecuję. @Edit Ile ta rozgrywka może potrwać? Najprawdopodobniej to w piątek będę mógł, ale musiałbym się wyrobić przed 21:40 około Drużyna: Solarni Nick: IOnyxI Edytowano Październik 15, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 Mój nick w grze: Gombek Nie wiem, czy ta gra jest taka łatwa, czy miałem po prostu farta. Zagrałem około 5 meczy i ani razu nie przegrałem Jak narazie to gra mi się bardzo podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 (edytowany) Ja zagrałem w jednym meczu i wykosiłem sam niemal całą drużynę przeciwną, a grałem postacią supportu I co najlepsze to nie grałem z botami Edytowano Październik 15, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 No i nagle zacząłem przegrywać. Zawsze musi być ten pierwszy raz Chyba po prostu przerzuciło mnie już do normalnych graczy, zamiast początkujących. Tak jakoś mi się przypomniała teraz ta gra sądownicza, co była zaproponowana do rozgrywek. Fajnie byłoby w nią zagrać, nawet nie na punkty. Mogłaby to być gra dodatkowa po zakończeniu Wojny o Pizze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Ace Attorney Online? Jest za darmo i można sobie robić jakie się chce rozprawy. Tak przupomina bo ja to proponowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ktoś chętny na wspólny trening w Paladins? Mój nick w grze: Gombek. Kto chciałby czasem wspólnie zagrać niech zaprasza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 ja mogę ale dopiero jutro bo zaraz będę szedł spać. B jutro robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Spoko. Chodzi mi o to, żeby się pozapraszać do znajomych i grać razem tak przy okazji - gdy akurat będziemy w grze w tym samym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Ech... mam pewien problem, na ten piątek na tą godzinę, nie ma szans bym dał radę :/ Jest to ostatnia gra, i bardzo chciałem w niej wziąć udział. Dałoby się może to zrobić o 18? Zapewne sama gra nie potrwa długo, bo z praktyki wiem, że to nie jest długie. Gdybym wiedział wcześniej to bym powiedział wcześniej, ale ech... szkoda gadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Ostatecznie to kiedy i o której będzie się rozgrywała rozgrywka w Paladins? Już mówię, że cały piątek odpada. Sobota ok. Niedziela ok. Piątek od 22... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Prawie zapomniałem by samemu się zapisać. Nick - ReedManPL Frakcja - wiadomo Mi piątek też nie pasuje. Ale sobota i niedziela spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 (edytowany) Mam pewną propozycje, a mianowicie: Mecz trwa średnio około 10 minut. To jak dla mnie byłoby za krótko. Gdyby tak zagrać kilka meczy (do 2 wygranych)? No bo tak zbierać się na te 10 minut gry to słabo. Edytowano Październik 20, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Jeśli kilka rund, to koniecznie nieparzystnych. Dla mnie termin nie gra roli. Dostosuję się. Nick: TristeCordis. Solarni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 widzę, że części z was nie pasuje piątek, więc ostatnie rozrywki odbędą się w niedzielę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 CELESTIA FOR THE WIN!!! Spoiler Źródło: http://docwario.deviantart.com/art/There-Goes-My-Baby-641105457 Sry za offtop, ale muszę Lunarnym morale zniszczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Zapisuje się dla Lunarnych jako KougatKnave3 Reedman, czas skopać parę słonecznych tyłków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts