Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 NLRvsSE i takie samo hasło... @Triste Cordis spróbuj wyczyścić cahe przeglądarki i pliki cookies ewentualnie przeskanuj kompa AdwCleanerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 A ja tak się bałem, że na 18 nie zdążę, a tutaj problemu są (jak zawsze poza tym, niestety :v) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 No dobra. Jak wejść na serwer? Gdzie w ogóle jest etc. Reedman_PL - dzięki za założenie konta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) Menu > Online > Wpisujesz usera i passy. Potem na liście szukasz room NLRvsSE i wbijasz z tym samym hasłem Spoko ^^. Btw. @Triste Cordis Wbijaj na teamspeak na serwer deca Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Reedman_PL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) A teraz nie łączy mnie z serwerem Rezygnuję... Sorki Muszę przetestować inne gry, bo coś mi tu brzydko pachnie... Mam nadzieję, że nie będę musiał iść po raz drugi do dostawcy internetu i pytać czy niczego nie blokują. Ostatnio powiedzieli "nie" Wracam do domu - działa. Cóż za zbieg okoliczności. Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) Aktualnie nie da się połączć z serewem, bo trwa rozgrywka... przepraszam, że nie poinformowałem. @Triste Cordis spróbuj teraz Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Teraz spróbuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) Cóż. Było dość kameralnie @Sosna Jeśli chodzi o punktację, to ewentualnie możesz ją skonsultować z Arjenem. konsultowanie czegokolwiek z Arjenem jak ten postanowił się nawet nie zjawić... powodzenie Charlie ~ S Nie piszę żeby tu i teraz. Co jak co, ale musi się przecież pojawić i coś o tym napisać, nie? ~Reed naa nie chce mi się na niego czekać ~S Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 W tej rozgrywce zwyciężył Reedman_PL i dlatego postanowiłem uhonorować go 3 punktami w ogólnym rankingu rozgrywek. Zdobywca drugiego i ostatniego w tych rozgrywkach miejsca to Onyx. Dlatego też postanowiłem wyróżnić go 1 punktem. Nagranie wideo z rozgrywki będzie dostępne w tym poście jak tylko wrzucę na youtuba. Następne rozgrywki odbędą Za tydzień. Dokładna data i godzina zostanie podana w czwartek. Następną grą, w której przyjdzie się wam zmierzyć w wojnie o pizzę będzie gra pod tytułem Counter Strike 1.6. Serwer do gry zapewni Everfree-Tec. Tym razem proszę już teraz o potwierdzenie obecności maksymalnie do Piątku dnia 24 czerwca 2016. @Kuracyja da radę zrobić streama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 CS? No to się zacznie zabawa >:D Zgłaszam się do Lunarnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 @Sosna to teraz mi proszę ustalić mapy, na których ma się toczyć rozgrywka, oraz warunki ich zmiany (np do trzech zwycięstw), a resztą się już zajmę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Ok odezwę się na GG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Jasna sprawa. Jeśli nic mi nie wypadnie to też chętnie zagram. Oczywiście dla Lunarnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) 24 minutes ago, Sosna said: Serwer do gry zapewni Everfree-Tec. Czy jakaś piracka instalka cs'a połączy się z tym serwerem czy trzeba mieć oficjalnego? Ważne, ponieważ nie zakładam kupowania gry tylko po to by zagrać w nią jeden dzień. Ps. Czy po pewnym czasie będą się rodzaje gier powtarzały? Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) Wersja non steam się połączy to będzie dokładnie serwer z tego tematu Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 2 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Czy jakaś piracka instalka cs'a połączy się z tym serwerem czy trzeba mieć oficjalnego? Serwer wspiera zarówno Steamowe, jak i pirackie. Możesz się tez połączyć starą wersją klienta (protokół 47). Tak na marginesie, wydatek 11,50 za 1.6 to nie tak dużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 godzinę temu Sosna napisał: @Kuracyja da radę zrobić streama? Da sie. Z mojej strony tylko jeden wymóg - musi to być sobota, bo w niedzielę po południu będę już 1500 km na południe od Polski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 @Kuracyja Przekaż Władzę nad streamem komuś innemu najwyżej. Jak niedziela, to ja z chęcią zagram dla Słonecznych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Ja mogę zagrać i w sobotę i w niedzielę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 (edytowany) Czy CS 1.6 widnieje na Steamie jako "Counter-Strike"? Już dawno pogubiłem się w liczbie i numeracji tej gry Jeśli tak to sprawdzę czy mogę łączyć się z serwerami. @Chief Dzięki. Jutro pobiorę i sprawdzę. Jeśli będę mógł grać, Lunarni będą mieli w co strzelać xD Edytowano Czerwiec 19, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 34 minuty temu Triste Cordis napisał: Czy CS 1.6 widnieje na Steamie jako "Counter-Strike"? Już dawno pogubiłem się w liczbie i numeracji tej gry Jeśli tak to sprawdzę czy mogę łączyć się z serwerami. Tak, to ten 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 10 godzin temu Triste Cordis napisał: Czy CS 1.6 widnieje na Steamie jako "Counter-Strike"? Już dawno pogubiłem się w liczbie i numeracji tej gry Jeśli tak to sprawdzę czy mogę łączyć się z serwerami. Tak, 1.6 to ten "zwykły", bez innych dopisków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 (edytowany) Sosnę, a punkty za obecność się w tym mini-turnieju nie liczyły czy zapomniałeś o tym aspekcie? Edytowano Czerwiec 20, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Punkty za obecnoś były tylko za obecność na rozgrywkach otwarcia, czyli Trackmanii ewentualnie jak ktoś brał już udział w dwóch, co zostało już uwzględnione, więc spoko o niczym nie zapomniałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Oke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts