Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ja wolę nię. Poprostu jakoś nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 8, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Hej Slender, a że tak spytam, jarasz się Slendermanem bo teraz całą gimbusiarnia się nim zachwyca, czy znasz go już dużo wcześniej hmmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Jak grałem na Amidze to kolega przyniusł grę Slending ale tylko widziałem okłładkę bo nie grałem. A tak kiedy miałem 7 lat to nawet w programach o zjawizkach paranormalnych bywały o nim wzmianki. Widzisz t tak jak wy (i ja)jaracie się kucykami to ja jaram się Slendermanem. Też może z punktu artystycznego jest łatwy do naszkicowania i efekt potem wspaniały. Jestem z rocznika 89 i nie bierz mnie za gimbusa. Ale jak gimbusem byłem to była moda na brutalne gry a szczegulnie mi i kolego do gustu przypadł Rabitt Killer. Hah a najlepsze jest to że Slender Mana poznałem gdy mój siostrzeniec 7 letni grał w Slendera u szwagra na laptopie. Teraz to jak słyszę Slender to z ust mi cieknie esencja tęczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ten... Nie wiem co mnie 'straszy' w SCP:CB, ale imho to najlepsza gra tego typu. Przynajmniej na początku straszy, ale i tak jest fajna i ma ogromne pole do popisu. 2k SCPków. Anesia to rotfl, slendi ma fajną muzykę i 'ciekawe' wariacje, w które tez można pograć... Ale to CB jest najlepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 8, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2012 CB jest dobre, ale nic więcej, o wiele lepsze jest cry of fear Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Dla mnie najlepszym horrorem był............ Pac Man . Perspektywa braku kończyn i upiorów które w każdej chwili mogły cię zjeść była wystarczająca aby nie spać po nocach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Cry of fear to nic innego jak "mordka" na twarz, która działa bardziej na metodzie szoku niż strachu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 A jeśli chodzi o przeglądarki to króluje Scary Maze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Cry of fear to nic innego jak "mordka" na twarz, która działa bardziej na metodzie szoku niż strachu... Dokładnie! Efekt szoku lub "mordki" to nie jest coś co powinno klasyfikować grę/film jako czołowy horror. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie rozumiem fenomenu tej gry. Biegaj po lesie, zbieraj kartki, odwracaj się i biegnij w drugim kierunku jak zobaczysz Slendermana. How terrifying... Eh, chyba jestem już na to za stary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 A to jest jakiś fenomen? Mniejsza chodzisz, zbierasz kartki. BOOM Slendi za tobą za pierwszymi 2 razami wzdryga serce potem już tylko chciałoby się mieć jakąś spluwę by odstrzelić mu łeb Airlick masz tyle lat na ile się czujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 A to jest jakiś fenomen? Mniejsza chodzisz, zbierasz kartki. BOOM Slendi za tobą za pierwszymi 2 razami wzdryga serce potem już tylko chciałoby się mieć jakąś spluwę by odstrzelić mu łeb Airlick masz tyle lat na ile się czujesz Jakiś fenomen jest, skoro gdzie nie zajrzę, tam widzę Slendermana. To było w miarę ciekawe kilka pierwszych razy, kiedy jeszcze nie wiedziałem, o co chodzi. Drugiej części nie skomentuję, bo wyszedłbym na narzekającego na życie dziada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Nie ma czegoś takiego jak fenomen . To tylko stopień z jakim dana osoba dąży do ukończenia gry. Ja znalazłem 7 kartek i ciągle dążę do tego aby zebrać ich 8. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja znalazłem 6 i mi się śnił w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Nie mów o tym. Jak czytałeś legendę to wiesz co to znaczy. Jeszcze względem strasznych gier. Criminal Orgin i The Suffering są świetne !!!!!!!!!! ~ Avan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja grałam w tą grę,ale zdecydowałam ściągnąć moda z nim do Minecrafta i biegam po lesie z mieczykiem na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 To nie to samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja znalazłem 6 i mi się śnił w nocy a mi się śni bardzo często. ba i nawet go spotkałem w rzeczywistości (mój nauczyciel od fizyki wygląda jak slenderman ). Więc nie wiem czego wy się boicie (ja się boję tylko tego że zrobi kartkówkę. Bo w zeszłym roku zrobił 8 kartkówek i jeden kolega nie zdał i słuch o nim zaginął) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Dobra zagrałem w to. Wrażenia: po 4 piwach nie takie mega straszne, ale klimacik trzymał poziom. To co, chyba teraz pora na SCP-"contajment bricz" Ps. Mi też sie śnił raz slender :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 A mi żadne koszmary nie śniły się od ponad 4 lat, zjadłem już zęby na Penumbrze(pierwszą część uważam za majstersztyk), sufferingach, Fear, Condemned,Residentach i innych horrorach. Za niedługo planuje kupić Silent Hill, jakie wasze opinie o tym tytule? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Zależy czy kupujesz nową czy starą wersję. Stare dobre a te nowe gorsze ale postraszyć też mogą. Ja jeszcze w temacie Slendera. Kolejny kisiel w gaciach (końcówka). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Szczerze mowiąc to 1 czesc mnie wogule nie przestaszyła a w inne nie grałem wiec nie mogę sie wypowiedziec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Taa... Za 1 razem mówiłam, że to w ogóle nie straszne, że za 1 razem zbiore 8 kartek. I co? 4 i koniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Grałem, nie ukończyłem. Zabiło mnie jakieś paskudztwo. Spróbowałem jeszcze kilka razy, znudziło mi się. Damn you brain! Y U SO BRAVE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Hmm.. jeśli chodzi o Slendera to zauważyłem że jakaś moda na niego się zrobiła,sporo tych filmików z tej gry na youtube jest.Osobiście nie grałem,widziałem filmiki i takie straszne to to nie jest jak dla mnie.Ale to pewnie dlatego że czasem lubię nocą poczytać jakiś strasznych historii itp ;P. No i są straszniejsze gry np taki Dead Space,Fear czy The Suffering. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts