Gość Ziemowit Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 No dobra, to demokracje wybrała Selunę. Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice Robienie zakupów - Seluna Kolejne zadanie to dbanie o rośliny doniczkowe, kogo wytypujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 @Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 (edytowany) @VeXi Edytowano Luty 5, 2017 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Życzymy powodzenia @Cahan w tym zadaniu... Tak się zastanawiam w czym jeszcze można mi pomóc... Może gotowanie obiadu? Hmm? Babcia z wiekiem ma coraz mniej sił, więc pomoc się przyda, kogo doradzicie mi, aby się tym zajął? Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice Robienie zakupów - Seluna Pielęgnacja roślin doniczkowych - Cahan Pomoc w gotowaniu obiadu - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Maj 7, 2017 Share Napisano Maj 7, 2017 (edytowany) Skoro nikt się nie zgłasza to może ja zaproponuje dobrego kucharza. Moim skromnym zdaniem pasowałby do tej roboty @Lyokoheros. Więc co o tym myślisz Applejack. Aj:Skoro tak za niego ręczysz, no to mamy jednego chętnego. Lecz może i inni mają swoich faworytów w gotowaniu. A kogo Wy byście zaproponowali. Edytowano Maj 27, 2017 przez Fayer Storm 26 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 9, 2017 Share Napisano Czerwiec 9, 2017 (edytowany) Aj:Panowie babcia Smith potrzebuje pomocy w przy obiedzie i jedyny zaproponowany pomocnik był przyjaciel Fayera @Lyokoheros . Prawdę mówiąc ręce opadają że nikt nie chce pomóc. Tak bywa ale ja nie tracę jeszcze nadziei bo może ktoś jeszcze będzie chciał ukazać swój talent kulinarny. Do roboty pokażcie że rąk do pracy nie brakuje. A jeżeli nie to może ktoś zajmie się pilnowaniem i zaganianiem bydła na pastwisko. Aj: To prawda Apple Bloom sama nie da rady. Edytowano Czerwiec 9, 2017 przez Fayer Storm 26 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Dobra jako opiekun działu muszę czymś się zająć. Więc ja się zajmę zaganianiem bydła A pomocnikiem dla Babci smith przy obiedzie zostaje @Lyokoheros. Spoiler Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice Robienie zakupów - Seluna Pielęgnacja roślin doniczkowych - Cahan Pomoc w gotowaniu obiadu - Lyokoheros Pomoc przy zaganianiu bydła- Fayer Storm26 Aj: Moi drodzy potrzebujemy kogo do pomocy przy robieniu dżemu z jabłek zap. Bo w tym roku jabłonie zap bardzo bujnie obrodziły. Dlatego też babcia smith i Apple bloom nie dadzą rady we dwoje. Więc proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Proponuję: @Wilczkowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 No dobra nikogo więcej nie ma. To pomocnikiem przy robieniu dżemu z jabłek zap zostaje @Wilczkowa. Spoiler Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice Robienie zakupów - Seluna Pielęgnacja roślin doniczkowych - Cahan Pomoc w gotowaniu obiadu - Lyokoheros Pomoc przy zaganianiu bydła- Fayer Storm26 Pomoc przy robieniu dżemu z jabłek zap- Wilczkowa Aj:No dobra ostatnio przez ponyvil przeszło tornado. Na nieszczęście stodoła się zawaliła. Więc potrzebujemy czyjejś pomocy przy budowie. Więc kto jest waszym zdaniem najlepszy do tej pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 No dobra nie to nie. Przynajmiej można liczyć na rodzinę. Więc może ktoś ma ochotę........chm. Aj: Może ktoś pomoże mi przy przygotowaniu toru przeszkód na siostrzane zawody. I to jest dobry pomysł. Spoiler Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice Robienie zakupów - Seluna Pielęgnacja roślin doniczkowych - Cahan Pomoc w gotowaniu obiadu - Lyokoheros Pomoc przy zaganianiu bydła- Fayer Storm26 Pomoc przy robieniu dżemu z jabłek zap- Wilczkow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 @Księżniczka Luna. (sama ma siostrę to się będzie znała) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 No to @Księżniczka Luna. zajmuje się torem przeszkód. To co teraz hmmmmm Aj: Potrzebujemy pomocy w oraniu pola. Ponieważ w ostatnim tygodniu Big macintosh złamał przednie kopyto. A z czego co tu widzę chyba wszyscy mają krzepę i entuzjazm do pracy. Spoiler Ukryj treść Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice Robienie zakupów - Seluna Pielęgnacja roślin doniczkowych - Cahan Pomoc w gotowaniu obiadu - Lyokoheros Pomoc przy zaganianiu bydła- Fayer Storm26 Pomoc przy robieniu dżemu z jabłek zap- Wilczkow Przygotowanie toru przeszkód na siostrzane zawody- Księżniczka luna Oranie pola- Ja do tej szlachetnej pracy nominuje @BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Czemu nie, @BiP na pewno będzie się świetnie bawił. Zresztą to grzech nie pomóc biednemu Big Macintoshowi w obowiązkach! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 Spoiler Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice Robienie zakupów - Seluna Pielęgnacja roślin doniczkowych - Cahan Pomoc w gotowaniu obiadu - Lyokoheros Pomoc przy zaganianiu bydła- Fayer Storm26 Pomoc przy robieniu dżemu z jabłek zap- Wilczkow Przygotowanie toru przeszkód na siostrzane zawody- Księżniczka luna Oranie pola-Bip Pomoc przy dojeniu- No dobra skoro nikt więcej się nie odważył odezwać no to ok. Oraniem pola zajmie się @BiP. No to co dalej Appljack. AJ: Ostatniego czasu kupiliśmy parę krów. I nie wyrabiamy się z dojeniem. Nawet z ApplBloom nie dajemy rady. Więc proszę was o pomoc. No do takiej pomocy nadał by się może @Bertram Quist. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 What ?! XD Ja się nie przydam ale może nominuje np. taką osobę jak @Poszukiwacz15 gdyż...on... lubi AJ i wieś XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Sierpień 7, 2017 Share Napisano Sierpień 7, 2017 No to teraz mam zgrzyt nie wiem kogo wybrać. Jak mówisz Apljack. Spoiler Aj:Sama nie wiem.Obaj są bardzo chętni. A z drugiej strony prac przy krowach nie brakuję. Więc może @Bertram Quist oraz @Poszukiwacz15 będą oboje pomagać. No to zobaczmy jak lód zadecyduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 Wiem dawno mnie tu nie było więc teraz staram się to naprawić. Przepraszam was ponownie że tak długo mnie nie było. Z tego co ja tu widzę nikt tu się nie odezwał. Więc zdecydowałem że dojeniem krów zajmie się @Bertram Quist. Gratuluję. A teraz lecimy dalej bo mamy napięty grafik. W ostatnim czasie Applejack zaobserwowała że jej trochę kur ubyło. Aj: Z tym się zgodzę. Nie było żadnych śladów pazurów. Lecz w siatce od kojca była dziura która byłą na tyle duża by się kucyk pomieścił. To jest bardzo dziwne. Do pomocy w tej sprawie chyba by się nadawał @Poszukiwacz15. Aj:Kto kolwiek mi pomoże zostanie sowicie wynagrodzony. Spoiler Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice Robienie zakupów - Seluna Pielęgnacja roślin doniczkowych - Cahan Pomoc w gotowaniu obiadu - Lyokoheros Pomoc przy zaganianiu bydła- Fayer Storm26 Pomoc przy robieniu dżemu z jabłek zap- Wilczkow Przygotowanie toru przeszkód na siostrzane zawody- Księżniczka luna Oranie pola-Bip Pomoc przy dojeniu- Bertram Quist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 7 minut temu, Fayer Storm 26 napisał: Więc zdecydowałem że dojeniem krów zajmie się @Bertram Quist. Gratuluję. No dzięki... Kogo by tu nominować może @Nightmare Princess :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 30, 2017 Share Napisano Październik 30, 2017 Niech zatem będzie @Nightmare Princess Każde ręce (bądź kopytka) się na farmie przydadzą i każdy powinien dostać swoją rolę! Do roboty~^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts