bartek3691 Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Czy jesteś skromna (potrzebne mi do opowiadania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 witaj Zecoro , jestem tu nowy , ale mam na początek kilka pytań . 1 dlaczego jesteś jedyną zebrą w mieście ? 2 gdzie twoja rodzina ? 3 kto cię nauczył warzenia mikstur ? 4 z którym kucykiem najlepiej się dogadujesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Witaj Ihnes Witaj Zecoro przyprowadzilem ze soba Fire Sky'a bo nie wiedzial jak tu trafic Dzien dobry wydaje mi sie ze troszke nabroilem. Ostatnio spotykalem sie z pewna klaczka i teraz ona ma straszne mdlosci. Czy to oznacza ze... Czy masz jakis lek na mdlosci? I jeszcze jedno pytanie ode mnie. Co myslisz o ponifikacji mnie samego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Wszelkie informację ja chłonę jak gąbka, uchylże więc proszę tajemnicy rąbka, I załagodź ciekawość co strasznie nurtuje, jak się w Zebr krainie władza utrzymuje? Czy rządzi tam Cesarz? Czy jest Demokracja?, Czyteż to plemienna jest Konfederacja? Odpowiedz Mistrzyni, co mikstury warzysz, i każdemu kucykowi coś mądrze doradzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 dzięki za odpowiedzi , ale już nowa dawka leci : 1 u nas w " ziemskim świecie " , zebry żyją w stadzie , lubują się w życiu na sawannie , a nie zaś w lesie . tak więc , jesteś jedyną zebrą lubiącą takie życie w leśnych gąszczach , czy jest więcej podobnych do ciebie przedstawicieli twego gatunku ? 2 zebrą żyjącym w stadzie , łatwiej jest przetrwać ataki drapieżników , a jakie sposoby ma samotna zebra , żyjąca po środku lasu , pełnego dzikich potworów ? 3 wiemy już , że lubisz samotność , ale tak na serio , nie chcesz mieć dzieci ? dzięki i pozdrawiam , do pośpiechu nie namawiam . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Wszedłem tu bo przeczytałem "zbesztaj Zecorę", zamiast zapytaj Mogę zbesztać? Jeśli nie, to chcę zadać następujące pytania: 1. Jak dostosować perspektywę warstwy do stowarzyszonych przez nas linii w PS5? 2. Moja konsola SEGA 16 bit przez dekadę kisiła się w szafie, ale była sprawna. Teraz błędnie odczytuje obraz z dyskietek. Czyszczenie kadridża, ani styków slotu dla dyskietek z grami nie pomogło. W czym tkwi problem? 3. Czy mogę pilnikiem tak obrobić szczotki silnika elektrycznego aby wyeliminować efekt iskrzenia? 4. Czy John Snown poślubi własną siostrę nie wiedząc, że to jego siostra? Przynajmniej tradycji rodzinnej stałoby się zadość. 5. Kiedy idziemy po mokrej nawierzchni słyszymy "mokry" dźwięk. Jak się taki dźwięk nazywa? Nie jest to pluskanie, ani raczej mlaskanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Czy chciałabyś żeby Ihnes została twoim nieoficjalnym avatarem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 O Pani Zecoro! Kolejne pytanie, bądźże łaskawa odpowiedzieć na nie. Czy prawdą jest jak to plotka niesie, że żyją potwory w Everfree lesie? Jeśli to potwierdzisz, zagadkę to rodzi, na którą odpowiedź usłyszeć się godzi. Jak pośród monstrów i życia leśnego, znajdujesz namiastkę życia spokojnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Właściwie to liczyłem tylko na odpowiedź dotyczącą piątego pytania, z resztą sobie poradziłem. Mam też inne pytanie: 1. Co się robi z młodymi zebroidami, czy zebrynami? Te drugie z pewnością muszą być dyskryminowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 przytulisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 czołem Zecoro , było pytanie , czas na inne seriale : 1 co sądzisz o innych zebrach , występujących w innych miejscach jak np Karla z " Opowieści Mamy Mirabelle " lub znacznie bardziej znana zebra i o wiele bardziej przebojowa , Marty z " Madagaskaru " ? ( moim zdaniem jest podobny do ciebie , ponieważ jest również wyjątkową i przebojową zebrą jak ty , lecz nie tak inteligentny , ale za to bardziej ruchliwy ) 2 czy z tobą było podobnie jak z Martim ..... mam na myśli twój talent ? http://www.youtube.com/watch?v=pL2mOvBLLac jeśli tak , to już naprawdę rozumiem twoje odejście z domu ! ps a tak swoja drogą , czy ty także tak potrafisz ?? 3 jak tam wakacje nad morzem , albo oceanem ? ( ktoś zrobił ci fotkę ) ( czas 2:29 -- 2:34 ) 4 czy wszystkie zebry rymują , czy to tylko i wyłącznie twój styl i czy ktoś cię tego nauczył , czy to wrodzone ? ( taki unikalny talent jak u kucyków ) 5 masz jakieś plany na przyszłość ? 6 jaka jest twoja ulubiona potrawa i zabawa ? 7 czy już upatrzyłaś sobie jakiegoś ucznia , aby przekazać mu swoją rozległą wiedzę o ziołach i przyrządzaniu mikstur ? ( bo na ogół , mistrzowie swego fachu , przekazują nowemu pokoleniu swoje sekrety , aby nie odeszły w zapomnienie , po ich śmierci ) 8 czy myślisz o emeryturze i skoro już o tym mowa , to gdzie ją byś chciała spędzić ? 9 mówiłaś już dużo o rodzicach , a masz jakieś rodzeństwo , kuzynów i dalszą rodzinę ? dziękuję i pozdrawiam do odpowiedzi cię nie ponaglam !! ( ale się rozpisałem , jeśli to za dużo na 1 odpowiedz , to nic się nie stanie jeśli odpowiesz mi w ratach ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Przećwiczyć muszę rymów układania, tak więc kolejne zadam Ci pytanie. Ciasta, owoce lub zielona trawa, jaka ulubiona jest Twoja potrawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 witaj Zecoro !! mam kilka następnych pytań : 1 czy ty i twój lud , wierzycie w Boga lub Bogów ? 2 jeśli tak , to jakich i jakie macie święta religijne ? 3 czy macie też odpowiednika Papieża ? 4 jak chowacie swoich zmarłych ? 5 i jak sądzicie , co staje się z duszami waszych rodzin , idą do nieba , przechodzą reinkarnację , czy jeszcze coś innego ? dzięki za odpowiedzi , jeśli jednak naprawdę to będzie za wiele na 1 odpowiedz , to spokojnie poczekam . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Widzę tu kolegę, który jest szalony, zadaje Ci Zecoro pytań całe tony. Dlatego wiedzieć pragnę czy jest przyjemnością, z tak wielką się ludzi spotkać ciekawością? Rolę wstępu pełnił ten przytyczek drobny, i choć dla mych rymów jest wielce wygodny, jedynie prowadzi do celu konkretnego, jakim jest zadanie pytania drugiego. Pytam więc, czy w swym leśnym domu, przechowujesz podania nieznane nikomu, które jednoznaczną odpowiedź na pytanie dają, czy prawdą jest, że Zebry się gwiazd obawiają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Widzę tu kolegę, który jest szalony, zadaje Ci Zecoro pytań całe tony. Ojej, to o mnie? Dawno o nic nie pytałem, ale mam teraz mało czasu... Praca... Rozumiesz, prawda? Ale teraz mam takie pytanie: Czy opuszczasz swoją chatkę po zmroku? Nie wiem, może są jakieś zioła, które można zbierać tylko w nocy, albo coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Zecoro mam jedno pytanie: Jak nazywają się twoi rodzice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Zecoro, Chcę zapytać Cię czy masz jakąś miksture przeciw głupocie, bo nie ukrywam że niekturym ( nie powiem komu ) by się przydała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Zecoro, Chcę zapytać Cię czy masz jakąś miksture przeciw głupocie, bo nie ukrywam że niekturym ( nie powiem komu ) by się przydała. Oj, tak, to jest bardzo dobre pytanie. Jeśli masz, to mogę poprosić o troszkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Zecoro, Mówiłaś chyba już jak dostałaś znaczek, ale nie wiem co właściwie przedstawia twój na boku obrazek? I jeszcze jedno mam pytanie, czy z księżniczką Luną miałaś kiedyś spotkanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 hej Zecoro , czyżbyś miała urlop ? wróć prędko nim , się zacznie off-top bo nam brakuje zebry kochanej , co odpowiada najwspanialej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Zebra nasza kochana, offtop nam wybaczy, gdy styl naszej małej dyskusji zobaczy. Niech będzie, że użyję też wiązanej mowy, styl Twoich rymów, dla mnie jest dość nowy, bez totalnej w końcówkach dokładności, i pewna arytmia, też pośród nich gości, Ja zawsze się staram klecić rym dokładny, i dbać, żeby rytm utrzymał się ładny, nie dbających o to mam ja za profanów, lecz myślę, że więcej Ty będziesz miec fanów, Gdyż mój styl, jakkolwiek w tworzeniu wygodny, z tego co mi wiadomo nie jest już tak modny, zaś to co Ty tworzysz - dla mnie rzecz nieznana, niejednego wśród ludzi przysporzy Ci fana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 dzięki za Twe słowa , z pewnością otuchy mi to doda . sztuka rymowania , nie łatwa to sprawa , lecz przynajmniej dobrze w ucho wpada . co do off-topu , nie róbmy sobie kłopotu . Zecora chodź miła , może nie być szczęśliwa , gdy zobaczy , rymowane off-topowanie . dlatego pozdrawiam i komentarzy nie wymagam . Zecoro !! nie ma sprawy , my twoi fani , jeszcze trochę poczekamy i na pewno wszyscy cię pozdrawiamy , do powrotu serdecznie namawiamy i nikt się nie wkurzy , jeśli jesteś teraz w dalekiej podróży . jedyne co nam pozostaje , to czekanie , nie narzekanie :} Zecoro mam pytanie , jakie masz zdanie na nasze czekanie? cierpliwość , to cnota , lecz z czasem przemija ochota. lecz , każdy kto cię kocha , nie dostanie i tak focha . Zecoro kochana , masz tu nie jednego fana , który bynajmniej , ze swej złości , nie dostanie żadnych mdłości , no chyba , że z radości . widząc , twój powrót na swoje włości . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Dzięki Zekoro kochana , odpowiedzi cała ściana Dzięki , za twe trudności , zrobiłaś nam kupę radości . Fajnie , że wróciłaś i nas nie zostawiłaś . Zadam ci kolejne pytanie , co lubisz oglądać na srebrnym ekranie ? Mogę też o coś innego zapytać , co lubisz najbardziej czytać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 W mojej głowie zwał pytań się gromadzi, Jeśli kilka zadam chyba nie zawadzi, Oto pierwsze na całej pytań stercie: Czy eliksiry dla zwierząt są także w twej ofercie? Weterynarzowi czasami pomagasz czy tylko z kucykowymi dolegliwościami się zmagasz? To pytanie też mi się z myślami ściera: Mianowicie: „Czy miałaś kiedyś nauczyciela? Całą swą wiedzę odkrywałaś sama lub pod opiekę mędrca zostałaś oddana? Przepraszam, że tak zaprzątam Ci głowę Jednak jednocześnie ćwicząc rymów budowę Miałem nadzieję na ciekawą rozmowę Więc proszę Zecoro abyś odpowiedziała Oczywiście wtedy gdy będziesz czas miała. I jeszcze przepraszam za tak szczegółowe rozeznania. Pozdrowienia i pożegnania od twego fana. RedSky’a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie myślałaś żyby zostać raperem? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts