Popularny post. Poulsen Napisano Sierpień 25, 2012 Popularny post. Share Napisano Sierpień 25, 2012 (edytowany) Zwrócono nam uwagę, że jeszcze nie mamy topica na tym zacnym forum, pora więc naprawić to niedopatrzenie Topic będzie aktualizowany kiedy tylko pojawi się nowy rozdział, niezależnie od publikacji na FGE. Zapraszam do lektury! Autorka: Kkat ====== Tłumaczenie: Arientar, Corrupted Kindness, Poulsen, Shurtugal, Kingofhills Współpraca: Casimir, aTom, Decaded Fallout. Z kucykami! Osadzona w alternatywnej przyszłości historia pewnego kucyka, który musi nauczyć się, jak przetrwać w zniszczonej, skażonej krainie... i, być może, z pomocą spotkanych po drodze przyjaciół, rozjaśnić mroki postapokaliptycznej Equestrii. WprowadzeniePrologRozdział PierwszyRozdział DrugiRozdział TrzeciRozdział CzwartyRozdział PiątyRozdział SzóstyRozdział SiódmyRozdział ÓsmyRozdział DziewiątyRozdział DziesiątyRozdział JedenastyRozdział DwunastyRozdział TrzynastyRozdział CzternastyRozdział Piętnasty Rozdział Szesnasty Rozdział Siedemnasty Rozdział Osiemnasty Rozdział Dziewiętnasty Rozdział Dwudziesty Rozdział Dwudziesty Pierwszy Rozdział Dwudziesty Drugi Rozdział Dwudziesty Trzeci ============================= Tłumaczenie: Kinro, Manfo, Legion, Korund, Stable-Tec Assistant Korekta: Kingofhills, Dolar Rozdział 24 Edytowano Grudzień 26, 2016 przez Poulsen 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Oczywiście, że temat jest, ale z powodu swojej... grimdarkowej duszy, został przeniesiony do zahasłowanego działu My Little Necronomicon Ale już inna kwestia, że stał od wieków nieaktualizowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 Rozumiem, że był to temat założony przez Corrupted Kindness? Rzeczywiście, od dawna nic się tam nie działo, dlatego o nim zapomniałem. Zaraz dodam taga "Grimdark" do tytułu topica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Zresztą, on to chyba już zapomniał o tym forum xd Mam nadzieję, że Ty chociaż się tutaj ostaniesz xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 Wydaje mi się, że przestał update'ować ten wątek, kiedy na dobre ruszyła współpraca całej ekipy FoE. Tak czy inaczej, postaram się trochę udzielać skoro już tu jestem BTW, będziecie przenosić tego topica do Necronomicona? A jeśli tak, to gdzie mogę uzyskać hasło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corrupted_Kindness Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Przestałem update'ować gdy został wstawiony do tematu z hasłem, którego jako autor topica nie dostałem. Jakoś tak nie chciało mi się pisać. Derp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Cóż, bywa ;p Ja na ten przykład pomerdałem fora i zapomniałem, że już zakładałeś tu topica ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasek Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Ile rozdziałów i stron ma oryginał? Bo słyszałem, że ponoć ten Fanfic jest całkiem długi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 45 rozdziałów, plus epilog, plus drugie zakończenie dziejące się dziesięć lat po. Baaardzo dużo stron xd Chyba z 2000 w sumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Stary temat czyli zostanie usunięty, ten jednak z powodu regulaminu forum zostanie znowu przeniesiony do My Little Necronomicon. Po hasło należy zgłosić się do któregoś z administratorów, lub nowego moda działu, czyli mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Czy jeszcze kontynuujecie tłumaczenie? niedługo będzie was atakować rzesza bronych spragniona dalszej części, o ile już tak się nie dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 No tak, ja także czekam na nowe tłumaczenie, bardzo lubię tego fica a na własne tłumaczenie czasu niestety nie mam obecnie. Dajcie nadzieję albo jej pozbawcie ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 Przepraszam, że nie odpisywałem, praca/życie osobiste :( Tłumaczenie jest w toku, oto link do Rozdziału Dziesiątego: Rozdział Dziesiąty !!!NOWY!!! Wkrótce ukaże się też Rozdział Jedenasty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corrupted_Kindness Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Rozdział 11 już w korekcie, powinien ukazać się w najbliższych dniach. Zapraszamy do czytania i komentowania! To dla was to robimy więc powiedzcie nam co wam się podoba, a co moglibyśmy zmienić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Zgodnie z obietnicą, wrzucamy Rozdział Jedenasty Rozdział Jedenasty !!!NOWY!!! Tak jak pisał Kindness, chętnie poznamy waszą opinię odnośnie naszego tłumaczenia - wszelkie komentarze mile widziane. Przypominam też, że nadal poszukujemy osób chcących pomóc nam w tłumaczeniu. Chętnych proszę o kontakt przez prywatne wiadomości lub na adres [email protected] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Kuce i klacze, oto Rozdział Dwunasty! Rozdział Dwunasty !!!NOWY!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Naprawdę świetne... szkoda, że przez pierwszy tag musi być w tym dziale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Mam nadzieję że kolejny rozdział ukarze się jak najszybciej. Życzę wam powodzenia i łatwego tłumaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Naprawdę świetne... szkoda, że przez pierwszy tag musi być w tym dziale... Dzięki Arjenie ^^ Fakt, szkoda, że musimy chować się przed resztą forum :( Mam nadzieję że kolejny rozdział ukarze się jak najszybciej. Życzę wam powodzenia i łatwego tłumaczenia. Planujemy wydanie trzech rozdziałów na raz, razem około 60 stron tekstu, powinny być gotowe za tydzień-dwa. Prosimy o odrobinę cierpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Ukazał się Rozdział Trzynasty polskiego tłumaczenia fanfica "Fallout: Equestria". Zapraszamy do lektury! Rozdział Trzynasty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 (ale mam zapłon) hell yeah! Zabieram się za czytanie, a wam dzięki za tłumaczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Bardzo chętnie przeczytam (i jak zwykle porównam z oryginałem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 No wreszcie, tylko jeden, ale warto! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Jak zwykle jaram się xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corrupted_Kindness Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 14nastka w końcowej fazie korekty, 15nastka też już wstępnie gotowa, także niedługo będą te rozdziały wstawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się