Airlick Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witam nowych, bawcie się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 TAAAAAK !!!!!!!!! Nareszcie ktoś z Zielonej Góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam Cie bardzo serdecznie Życzę miłej zabawy xD A jeszcze przed chwilą narzekałem , że w zielonej Górze nie ma w ogóle bronych ...... !!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Patryk uspokój się i witam wszystkich nowo przybyłych zapraszam też na minimeta który odbędzie się kiedyś i tak jest nas aż 4 w ZG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alezalniemalol Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Dzień dobry ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Yyy..... no dobra cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Eee... cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 hey all nowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Od niedawna jest o 2 więcej Może dokładniej 1 z Zielonej a drugi z okolic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witam wszystkich nowych! Zaraza kurde no! Patrzę, że mieszkasz w Zielonce i już chcę skakać z radości, ale to jest Zielonka obok Bydgoszczy, a nie Wołomina :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Zdarza się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 witam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Grono zielonogórskich fanów MLP się rozrasta :3 Aloha przybyłym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Oooo! Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witajcie przybysze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking Pie Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Hello everypony, oficjalnie-nieoficjalnie zwę się Jari Hrothgar Viking Beermaster I, lecz dziś me imię zostało skrócone w sposób, który widać po mym nicku forumowym część z Was może mnie znać z dzisiejszego meetu w Katowicach (tak, ten leniwy, brodaty facet z długimi włosami, ubrany nieodpowiednio do pogody). W stadzie jestem od niedawna lecz jak widać kucykowe klimaty strasznie mnie wciągnęły. Na świat przyszedłem w roku 1992, moje zainteresowania to głównie muzyka i historia. Cóż, mógłbym się bardziej rozpisać ale niestety zmęczenie nieco negatywnie na mnie wpłynęło, więc myślę, że tyle powinno wystarczyć w mym pierwszym poście na tym forum, pozostaje mi tylko pozdrowić wszystkich użytkowników forum na koniec. Tak też pozdrawiam i liczę na to, że miło przyjdzie mi spędzić tu czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witam serdecznie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witaj Życzę mile spędzonego czasu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erie Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witam. Część może kojarzy mnie z dzisiejszego meeta w Katowicach, jako tego "co nie wyglądał jak brony" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witam wszystkich i życzę miłego pobytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych i życzę milej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Zgodnie ze staropolskimi obyczajami, witamy Cię chlebem i solą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 @Soli udoskonalaniem technik jakich? ja mała jestem i nie rozumiem :< A tak w ogóle to siemasz. Siemacie, wszyscy których nie witałam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 @Soli rzeczywiście trudne, nawet wypowiedź nie umiem, a co dopiero zapamiętać, w każdym bądź razie dzięki za odpowiedź ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Ups... Dawno tu nie zaglądałem... Tożto grzech! Serdecznie witam wszystkich nowych użytkowników forum, życzę wam miłej zabawy... I tak już stąd nie uciekniecie. ...So... welcome to the herd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się