Fillerr Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Witam nowego, ewentualnie nowych, jeśli kogoś jeszcze nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Dzień doooobry nazywam się Czeee... A nie to nie ta bajka. Jam jest Jakub lat 15. Ja lubić grać na komputer i kaleczyć Polska język. zainteresowania?? Gra w kosza (ostatnimi czasy NBA) kucyki. Twórczośc rysunkowa ludzi. Ulubione kuce mam 3 a nawet 2. Pinkie Pie, Pinkamena Diane Pie i Vinyl Scratch/DJ Pon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Witam wszystkich nowych (wow ledwo co wczoraj to pisałem , a już doszło 4 nowych bronych ... ) .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 I po raz kolejny mam zaszczyt powitać nowo przybyłych użytkowników forum! :3 Kolejna masa ciekawych osób, mam nadzieję, że zostaniecie z nami dłużej, życzę miłej zabawy no i ten... Welcome to the herd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 A ja już jestem nie-nowy czy still rookie? ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Witam wszystkich nowych! Have fun in Equestria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Ciężko to określić. Jak się szybko rozgościsz, będziesz aktywny i tubylcy cię będą rozpoznawać, to jesteś...'stary', o A nowy to chodzi bardziej, że świeży user, ledwo co się zarejestrował itd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 A ja już jestem nie-nowy czy still rookie? ;d Napisałeś posta w "Rozmówkach damsko-męskich", wcześniej popularnie zwanych "Spisem Pegasis". Tak więc wszyscy, a przynajmniej znakomita większość forum już cię ujrzała, nie jesteś nowy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Cześć . Wszystkim jestem Michał , mam 17 lat, mieszkam nie opodal Kamienia Pomorskiego taka troszkę dziura zabita dechami ale co poradzić XD . Słucham muzy elektronicznej ostatnio słucham dużo Dubstepu , na co dzień uczeń technikum Informatycznego w Świnoujściu ,raczej jestem małomówny i zamyślony , czasem z kuplami jak zaszalejemy język mi się rozplątuje i moje zachowanie można by porównać do Pinkie Pie . Moje fascynacje ?... głównie Nagłośnienia i rożnego rodzaju sprzęt nagłaśniający czyli wzmacniacze , miksery , kolumny głośnikowe a także elektronika . Umiejętności ?... może rysowanie a dokładniej szkicowanie technologii czyli wszelkiego rodzaju maszyny pojazdy itd. Ulubione postacie to .. : Rainbow Dash i Applejack i może jeszcze Vinyl Scratch XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 W końcu ktoś z moich okolic Pozdrowienia od Świnoujścianina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 nie jesteś nowy . Mam rozumieć, że "znaczek mi się pokazał" ? Spoko. Witam NOWYCH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Cześć Jakub. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Witaj Michale Życzę udanej zabawy na forum Zapamiętaj Stąd nie ma ucieczki !!! ... Ehh... jak ja dawno tego nie pisałem @edit Wooooo.... ile emotek xDD Nie chce mi się tego poprawiać ..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Witam wszystkich nowo przybyłych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Pomyśleć, że już tyle nowych osób jest na forum.. A przecież tak niedawno dołączyłem.. Witam wszystkich nowych serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Hah, kiedyś to dawałem radę bez problemu każdego nowego z osobna witać xD Witamy cię Michale, witamy też pozostałych, którzy przybyli z potrzebą przywitania ich, bawcie się dobrze, nie utrudniajcie życia innym i wszyscy będą szczęśliwi! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 "bawcie się dobrze, nie utrudniajcie życia innym i wszyscy będą szczęśliwi! ^^" hahaha Całe szczęście nie należę do ludzi problemowych XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Niewielu tutaj jest problemowych, w końcu myśmy bronies! xD Witam cię Michale na forum! @ Arjen podsunąłeś mi ciekawy pomysł hue, hue, hue... Ale muszę jeszcze dokładnie wszystko przemyśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Witam, kogo nie witałem. Bawcie się dobrze, ubóstwiajcie Rarity, nie denerwujcie Tarretha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Zapominałeś o przestrzeganiu regulaminu xD @Bluedraft To się okaże :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Witajcie Nazywam się Wojciech mam 15 lat. Interesuję się rysunkami, malarstwem i wszystkim z tym związanych . Chodzę do II klasy Gimnazjum. Próbuję poszerzać nasze kręgi fanów kucyków. Trójka i już prawie 4. jest przekonywany że ta "przesłodzona" i "gejowska" kreskówka może być jednak fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Witamy cię na forum, Grillo (twój nick się odmienia? Grillu?) Nie szczędź postów, ale pisz z sensem i nie tylko w offtopie xD A MLP nie jest przesłodzone a tym bardziej nie jest gejowskie. Gl&hf^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Witam rówieśnika! Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Siema.Jestem Roberti jestem jednym z kolesi których niejaki Grillo() przekonał do poniaków i forum. Ja się interesuję bardziej pisarstwem niż malarstwem i jestem niestety razem w klasie z Grillusem Tak czy inaczej mam nadzieję poznać tu ciekawych ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Welcome & have fun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się