trebuhpl Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Ło Jezusicku, na chwile człowiek spuści ten temat z oczu a tu tylu nowych ludziów... Witam tych nie przywitanych jeszcze przeze mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Witam serdecznie wszystkich Zwą mnie Tomasz lecz prosze mówcie mi Iron Mam powiedzieć pare słów o sobie więc.Uwielbiam MLP oraz Warhammera 40K.Jestem gaduła i lubie komętować dzieła,literature oraz sztuke która zasługuje na miły i Sprawieldiwy komętarz .Jeśli o muzyke chodziłoby to lubię tą co wpada w ucho (Czyli każdą ) Uwielbiam Straegie,Sztuki Walki,Białą broń oraz Modelarstwo I dzięki Ares Prime Wiem o tym wspaniały miejscu więc dziekuje i życze wszystkim urzytkowniką wspaniałych radosnych i słonecznych dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masterchef Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Witam, moje imię Robert, wiek mocno dorosły, mieszkam na stałe w Holandii w mieście Helmond. Pewnego razu zobaczyłem w tv te cudowne zjawisko o nazwie My Little Pony no i wpadłem. Zakochałem się w tym bez reszty tylko że troche dziwny dla mnie był fakt że ja stary koń to oglądam i że mi się to w ogóle podoba. W końcu to jest bajka dla dziewczynek w wieku raczej młodym. Pomyślałem sobie że coś ze mną nie tak ale poszperałem w necie i stwierdziłem ku mojemu ogromnemu zdumieniu że nie jestem jedyny który to lubi/kocha i żyć bez tego nie potrafi. Oczywiście zassałem całość i oglądam namiętnie każdego dnia w domu i w pracy (wrzuciłem na telefon). Ulubiona postać to sliczna Fluttershy na drugim miejscu Rainbow Dash Pozdrawiam serdecznie wszystkich pozytywnie zakręconych Bronies i Pegasis! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Witamy cię, Tomaszu, witamy również kolejnego Roberta, sam także nim jestem. Cóż, wybaczcie, nie jesteśmy w stanie was należycie przywitać... Ale mamy nadzieję, że pomożecie temu skromnemu miejscu stać się jeszcze lepszym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Witam każdego z osobna i po kolei i życzę wam miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Również witam wszystkich serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Siemka Tomku i Robercie. Mam nadzieję że wyniesiecie z tego forum miłe chwile i wspomnienia. No i miło że sprowadziłem tu następnego bronego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Witam serdecznie wszystkich nowych ... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Witam was, Karolino, Tarczo i Pizzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Tomku, Robercie - Witam w naszych skromnych progach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Cześć! Mam na imię Bartosz. Przybyłem do was z Łodzi. Urodziłem się 89r więc już trochę latek mam. Aktualnie rozwijam się zawodowo. Interesuje się komputerem, grami na niego oraz oglądam kilka kultowych anime. Jeśli coś mnie bardzo zainteresuje zazwyczaj staram się zebrać jak największą kolekcje na ten temat. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Witaj Bartku Życzę udanej zabawy na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Ja również witam i życzę miłego pobytu : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Witaj Bartku [...] A wiesz Patryk że Bartek to wogóle inne imię Ale się nie gniewam bo to częsta pomyłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 AFAIK Bartek to skrót od Bartosz i Bartłomiej xd I witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Cześć Bartoszu, rocznik 89 -> taki sam jak ja Witam też wszystkich których nie powitałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Hmmm .... z tego co mi wiadomo to Bartek jest skrótem od Bartosz .... jeśli jest inaczej to przepraszam Cię .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Witam mam na imię Karolina i mieszkam w Katowicach ...moimi obecnymi dwoma fandomami nr 1 jest MLP FiM oraz Neverhood . Pierwszy raz styczność z serialem miałam niecałe rok temu ,a pierwszego kucyka dostałam na swojej osiemnastce od przyjaciela (teraz jestem posiadaczka dość sporek kolekcji 4 gen). Moja pasja w codziennym szarym życiu jest amatorskie rysowanie i szczerze dzięki mojemu hobby... dowiedziałam się o tym serialu (na DeviantArt łatwo jest obserwować co jest na topie w fandomie). Moje ulubione kucyki to Pinkie oraz Fluttershy ..a użytkownik Alberich93 będzie miał ode mnie mam nadzieje niedługo w realnym spotkaniu opieprz ......Wybaczcie ,ale u mojego chłopaka nie ma polskich liter D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Witaj Karolino ... Życzę miłej zabawy na forum xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Dziękuję i fajnie bo dzięki temu forum mam wreszcie kontakt z moim przyjacielem z dzieciństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Hai wszystkim, którzy przybyli. Niech czas na forum zostanie mile spędzony Propos dygresji z imieniem to tak jak Niklas już powiedział. I Guzik raczej Bartek nie jest skrótem od imienia Bartosz.. chociaż nie znam się na tym ;p I co ja widzę? Jest jednak osoba, która zna uniwersum Neverhooda . Już za to masz + u mnie : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Cześć Karolino, jestem ciekaw z której części Katowic jesteś, bo ja akurat z tego samego miejsca, a kto wie czy nie w tej samej szkole się uczyliśmy, chociaż bardzo w to wątpię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Ja ciebie też witam Karolino. A wracając do tematu: Niestety się mylicie. Bartosz a Bartek to inne imiona.Wyciąg z Wiki: "Bartosz – staropolska skrócona forma imienia Bartłomiej używana w średniowieczu" lecz teraz używa się jako osobnego imienia, dlatego: np. mamy Bartosza Kurka (siatkarz) i Bartosza Ślusarskiego (piłkarz) a z Bartków np Bartłomieja Grzelaka (też piłkarz). Wiem, że jest to zagmatwane ale niestety taka jest prawda i tak jak napisałem wcale się nie gniewam bo to częsta pomyłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Witam serdecznie was wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Witam wszystkich! http://www.youtube.com/watch?v=x63x5rrdmGU @Offtop Akurat Chief mówi prawdę, znam się bo mam 3 Bartków w klasie i ani jednego Bartosza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się