Arjen Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 DominBro to brat Domine? hejo nowe słodziaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Wszystkim nowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Niektórzy dołączają po sezonie,inni po 3-cim odcinku( np:ja ),a jeszcze inni o dziwo po 2. Witam cię serdecznie na forum A niektórzy dołączają zanim obejrzą 1 odcinek 1 sezonu. Przykładem jestem ja Hejoszka oraz Ultra Hug dla wszystkich nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 To jesteś hardcor:) Ja za nim czegoś nie obejrzę to nie polubię rzecz jasna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hejoł! & dla nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Mam na imię Jowita ,mieszkam w woj.mazowieckim .Moje hobby to muzyka .Interesuje się wszechświatem. Mam 13 lat . Moje ulubione kucyki to : Vinyl Scratch /DJ Pon 3 Octavia Screwball Fluttershy ( ahh ,jaka ona słodziutka <33) Big Macintosh Neon Lights /Mc Wish I na koniec : Yaaay !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Witam wszystkich nowych. Bawcie się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 także witam wszystkich nowych! Łap powitalne hugy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Witaj Jowita baw się dobrze bez żadnej wtopy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Witaj Jowita baw się dobrze bez żadnej wtopy Brohoof i przytulasy dla wszystkich P.s Co do wtopy .Postaram się nie wtopić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hejoł Scratch! & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hejoł Scratch! & Hejo ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hejo Jowita ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hejo Jowita ;> Hejo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeRoki Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Cześć, jestem Mateusz i mieszkam w Świętochłowicach W wolnym czasie gram na kompie, słucham muzyki, oglądam seriale no i oczywiście MLP: FiM jak i czytam FF, kiedyś grałem na fortepianie ale teraz zwyczajnie nie mam czasu. Interesuję się medycyną. A co do ulubionego kucyka to po prostu nie potrafię wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Witaj DeRoki, częstuj się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Tradycyjnie dla każdego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Cześć, jestem Mateusz i mieszkam w Świętochłowicach W wolnym czasie gram na kompie, słucham muzyki, oglądam seriale no i oczywiście MLP: FiM jak i czytam FF, kiedyś grałem na fortepianie ale teraz zwyczajnie nie mam czasu. Interesuję się medycyną. A co do ulubionego kucyka to po prostu nie potrafię wybrać. Siemka Tradycyjnie dla każdego Nie pije piwa .Ale babeczkę to daj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Imię : Magdalena Wiek : 24 lata Ulubiony kucyk : Fleur de Lis (Kwiat z Lilii) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 witam wszystkich nowych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Witam nowych w stadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 hey hay hello every pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Witaj Mateuszu i witaj Magdaleno Bawcie się dobrze bez wpadek ( - Warny bany i takie tam XD) @Mrs.Scratch to nie jest piwo tylko cydr czyli właściwie taki .... soczek musujący Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Witaj Mateuszu i witaj Magdaleno Bawcie się dobrze bez wpadek ( - Warny bany i takie tam XD) @Mrs.Scratch to nie jest piwo tylko cydr czyli właściwie taki .... soczek musujący Oranżada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Cześć jestem... no cóż wolę pozostać anonimowy jestem spod Sochaczewa. Mam nadzieję że będę się tu świetnie bawił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się