Amani Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Witam yna forum. Jak zawsze - życzę dobrej zabawy i dobrego startu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Witam nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ehm... д'обрый день! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ehm... д'обрый день! Hejooo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Cydr i hug dla Wszystkich tych których nie witałem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Cydr i hug dla Wszystkich tych których nie witałem ^^ A mnie witałeś ? xD Już nie pamiętam .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ahjoooo wszyscy wszystkich witaja ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Witam wszystkich czymajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Witam, witam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nie ma to jak miło spedzac codznien czas na forum ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Witam wszystkich nowych! & Uwierz, warto. Przy moim być duży odzew ... xD Nie spodziewałem się tego ^^ Ja swojego nie zakładałem a i tak przysypały mnie powitania, pytania o muze itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nie ma to jak miło spedzac codznien czas na forum ;d Dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 To miał być temat do poznania się, nie czat. Michał, lat 16. Pozytywnie zakręcony. Przez każdego uważany za chaotycznego. Najbardziej lubię: z mane6 Rarity, ogólnie Gummy. Lubię także rosół, książki, gry oraz anime. O MLP nie wspominając. Coś o mnie: w głowie mam chaos którego Discord by się nie powstydził(potrafię rozmawiać o byle bzdetach i nagle wyskoczyć z np. dylatacją czasu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Anime? Yeah, fajnie widzieć kolejną osobę która lubi takie sprawy ^^ Witaj i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CorallyNiya37 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Cześć, ja jestem Wiktoria Kosiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Hejka Wiki()!! Może tak byś się trochę bardziej rozpisała...?? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 HEj HEJOOOOOOOO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Witam wszystkich fanów MLP. Jestem nowy na forum , ale bardzo lubię wszystko co można tu znaleźć. Z góry przepraszam za błędy ortograficzne. Nazywam się Kacper najbardziej lubię Pinkie Pie , a poza nią strategiczne gry bitewne takie jak LOTR , Ogniem i Mieczem , Flames of war. Jestem dość nieśmiały. Ci , którzy byli na konwencie w Krakowie (mój pierwszy w życiu jeśli chodzi o MLP) 24-25.11.12 i brali udział w nocnym Pony LARP'ie (choć finalnie był to po prostu RPG) mogą kojarzyć mnie jako immortal dresa. (Dres power ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Witam wszystkich których nie przywitałem na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Czesc Kacper miło cie poznac trzymaj na poczatek i witamy : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Dziękuję za babeczkę , czy ktoś byłby łaskaw powiedzieć mi jak wstawia się emotikonki , bo jestem niepojętny jeśli chodzi o komputer , a buzie bardzo lubię . Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Witaj, kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Emotki masz dostepne jesli odpowiadasz przyciskiem [Odpowiedz] a nei szybka odpowiedz chyba ze znasz na pamiec jak sie pisze dana emotke ;D prawy dolny rog ostatniej odpowiedzi tam to jest ;d niebieski prostokat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Bardzo dziękuję za tak ciepłe przywitanie. Jesteście najmilszą internetową społecznością z jaką do tej pory miałem do czynienia. Jestem naprawdę bardzo szczęśliwy i będę polecał to forum wszystkim moim przyjaciołom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się