Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Cześć jestem Bartek ,lat 16. MLP polecił mi browny Talar i tak się zaczeło na dobre.. Ogólnie układam kostkę rubika (jetsem początkujący) Lubię też rocka,anime,i dobre książki przygodowe. Witaj C: W jaki czas na razie układasz kostkę rubika? Anime powiadasz,jakie oglądasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Układam od miesiąca ( w okolicach 30 sec. mój rekord to 25)a anime to Naruto oraz Full metall Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0NQjbwAiT0PEueCT Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Dzień dobry Jestem Kamil i ja tu nowy... A tak do rzeczy to: Mam 16 lat, pochodzę z okolic Zielonej Góry, lubię programować (C++ i odrobina Javy), słuchać muzyki (głównie Reggae i Radio Equestria ) no i oczywiście MLP. Mój ulubiony kuc z MLP to Rainbow Dash... i to chyba tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Witam Wszystkich nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Informacje na mój temat: Imię:Seba FavKuc:Fluttershy Mieszkam:Lublin(Woj.lubelskie) Słucham:Kucyków Zainteresowania:Lubie poznawać Pegasisters i Bronych,lubię jeździć motocyklem i czytać FanFici. Pozdrawiam,Darki. Kucyki przejmują władzę nad światem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Informacje na mój temat: Imię:Seba FavKuc:Fluttershy Mieszkam:Lublin(Woj.lubelskie) Słucham:Kucyków Zainteresowania:Lubie poznawać Pegasisters i Bronych,lubię jeździć motocyklem i czytać FanFici. Pozdrawiam,Darki. Kucyki przejmują władzę nad światem. Witaj Interesujesz się jeszcze czymś innym niż MLP? Ulubiony FF? Tia...zgadzam się z tym...teraz pytanie czy to dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Tak,lubie anime dobrą muzę i Pegasisters. Ulubiony fanfic: Past Sins Pozdrawiam,Darki (Tak to dobrze ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Tak,lubie anime dobrą muzę i Pegasisters. Ulubiony fanfic: Past Sins Pozdrawiam,Darki (Tak to dobrze ) Anime? A jakie? :"D Czy ja wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witaj Interesujesz się jeszcze czymś innym niż MLP? Ulubiony FF? Tia...zgadzam się z tym...teraz pytanie czy to dobrze To bardzo dobrze Anime? A jakie? :"D Czy ja wiem... Moje pierwsze:Death Note Później Bleach itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltu Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Witajcie! Nazywam się Kuba, mam 18 lat. Mieszam w Krupskim Młynie (koło Tarnowskich Gór, śląsk). Kuce oglądam od 3 lat, ale dopiero teraz, dzięki Brohoof'owi odkryłem forum. Lubię posłuchać dobrej muzyki, głównie rock, ale nie faworyzuję go, jak coś wpadnie mi w ucho to nie pogardzę. Mam też niemałą kolekcję soundtracków czy to z filmów czy to z gier, niektóre są genialne W wolnym czasie brzdękolę na klawiszach w zespole z kumplami. Poza muzyką bardzo dużo programuję, ciągnie mnie to bardzo. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia na nie jednym Ponymeecie :cGfSS: Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iluzja Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Yow. Jestem Iluzja - nie, wcale się tego nie domyśliliście. Co mogę powiedzieć o sobie... lubię Poniacze, lubię gadać... Jestem Pegasis, choć czasem lubię nabierać ludzi, że jestem Bronies. To chyba związane z moją naturą, bo lubię aktorstwo. Lubię udawać, że umiem różne rzeczy, na przykład matematykę albo fizykę. Słucham muzyki prawie cały czas, choć cisza też jest mi bardzo potrzebna. Jeśli ktoś mnie polubił to niech wie, że nie posiadam Skype, GG ani FB xD. Nie potrzebuję ich. Jak macie jakieś pytania to piszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Cześć Iluzjo, miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Jestem Pegasis, choć czasem lubię nabierać ludzi, że jestem Bronies. To chyba związane z moją naturą, bo lubię aktorstwo. Lubię udawać, że umiem różne rzeczy, na przykład matematykę albo fizykę. Heh,Dobry trolling nie jest zły :'D Interesujesz się czymś jeszcze oprócz MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iluzja Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Tak, trollingiem. No i aktorstwem. Poza tym ponoć ładnie śpiewam. Basem. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Witam Mam na imię Dagmara,rocznik 95,kocham informatykę i muzykę a moją ulubioną postacią Fluttershy i Pinkie Pie. Fanką kucyków jestem jakoś od miesiąca i wciąż wstydzę się tego że je lubie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Witaj Dagmaro! Jaką muzykę lubisz? Ile już obejrzałaś odcinków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluffy_Luna Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Siemka. Nazywam się Weronika. 16 lat. Moje ulubione postacie to Luna i Rarity. Lubię grać na pianinie i siedzieć w samotności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Witaj Dagmaro! Jaką muzykę lubisz? Ile już obejrzałaś odcinków? Ogólnie każdą byle by była dobra i mało komercyjna Ale moim ulubionym piosenkarzem jest Michael Jackson Z odcinków to prawie wszystkie poza 13 z 3 sezonów bo czekam na po polsku w tv. P.S.Mówcie mi Daga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Cześć Poniaki! Jako że się zarejestrowałam, to wypadałoby się przywitać. Nie mam jeszcze mojej ulubionej postaci, bo jestem dopiero przy piątym odcinku (ale stawiam na Rarity). Całymi dniami - poza przeglądaniem internetu i popijaniem zielonej herbaty - szyję, gotuję, piekę, śpię i kocham matematykę. Poza tym uwielbiam stawiać przecinki, grać w scrabble i morze zimą. Pozdrawiam gorrrąco, myślę, że zostanę tu na dłużej c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Cześć Poniaki! Jako że się zarejestrowałam, to wypadałoby się przywitać. Nie mam jeszcze mojej ulubionej postaci, bo jestem dopiero przy piątym odcinku (ale stawiam na Rarity). Całymi dniami - poza przeglądaniem internetu i popijaniem zielonej herbaty - szyję, gotuję, piekę, śpię i kocham matematykę. Poza tym uwielbiam stawiać przecinki, grać w scrabble i morze zimą. Pozdrawiam gorrrąco, myślę, że zostanę tu na dłużej c: Witaj Kochasz matematykę? Wow,mało takich ludzi zdarza się spotkać xd Co najbardziej lubisz piec? Tak,morzę zimą jest piękne~ Mamy nadzieje że zostaniesz C: Zajrzyj czasem do off-topu xd A i jeszcze jedno,interesujesz się jeszcze innymi programami? (seriale,filmy,anime) *patrzy oczami małego kotka* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 @Mrs.Octavia Pieczenie sprawia mi ogólną frajdę. Lubię piec to, co lubię jeść, i to, co ładnie wygląda. Do tej pory, na oglądaniu, spędzałam zdecydowanie więcej czasu w teatrach niźli przed komputerem, więc jestem całkiem z tyłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Introwertyczka Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Lubisz muzykę celtycką Hmmm? A co myślisz o Dropkick Murphies =3 Jeszcze nie słuchałam, ale chętnie posłucham. Jeszcze nie znam za bardzo zespołów z tego gatunku. Lubię też poezje śpiewaną Witaj na forum, mogę się zapytać co i gdzie studiujesz? Fizykę w Lublinie. Przepraszam że tak późno odpisuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Jeszcze nie słuchałam, ale chętnie posłucham. Jeszcze nie znam za bardzo zespołów z tego gatunku. Lubię też poezje śpiewaną Dropkick Murphies to zespół z Bostonu grający celtycki punk. Jak ich słucham to chce mi się od razu hasać na przygodę =3 (W spoilerze puszczam 2 moje ulubione piosenki tego zespołu i ulubioną piosenkę celtycką ogólnie. Też jest w ich repertuarze, ale wolę wykonanie innego zespołu =3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerber Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Cześć nazywam się Filip. Mam 16 lat Mieszkam w Kruszwicy w województwie kujawsko - pomorski. Lubie czytać książki i żeglować czasem też gotuje . Uwielbiam każdego rodzaju fantazy. Moje ulubione postacie to: 1. Luna 2.Rainbow Dash 3.Twilight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze i wpadnij czasami na SB. ~Korniszon Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się