Skocz do zawartości

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

Cześć jestem Bartek ,lat 16.

MLP polecił mi browny Talar i tak się zaczeło na dobre..

Ogólnie układam kostkę rubika (jetsem początkujący)

Lubię też rocka,anime,i dobre książki przygodowe.

Witaj C:

W jaki czas na razie układasz kostkę rubika? Anime powiadasz,jakie oglądasz? 

Dzień dobry :)

Jestem Kamil i ja tu nowy...

A tak do rzeczy to:

Mam 16 lat, pochodzę z okolic Zielonej Góry, lubię programować (C++ i odrobina Javy), słuchać muzyki (głównie Reggae i Radio Equestria :D) no i oczywiście MLP.

Mój ulubiony kuc z MLP to Rainbow Dash...

i to chyba tyle :D

Informacje na mój temat:

Imię:Seba

FavKuc:Fluttershy

Mieszkam:Lublin(Woj.lubelskie)

Słucham:Kucyków :P

Zainteresowania:Lubie poznawać Pegasisters i Bronych,lubię jeździć motocyklem i czytać FanFici.

Pozdrawiam,Darki.

Kucyki przejmują władzę nad światem. :pinkiederpy: 

Informacje na mój temat:

Imię:Seba

FavKuc:Fluttershy

Mieszkam:Lublin(Woj.lubelskie)

Słucham:Kucyków :P

Zainteresowania:Lubie poznawać Pegasisters i Bronych,lubię jeździć motocyklem i czytać FanFici.

Pozdrawiam,Darki.

Kucyki przejmują władzę nad światem. :pinkiederpy: 

Witaj :D

Interesujesz się jeszcze czymś innym niż MLP?

Ulubiony FF?

Tia...zgadzam się z tym...teraz pytanie czy to dobrze

Witaj :D

Interesujesz się jeszcze czymś innym niż MLP?

Ulubiony FF?

Tia...zgadzam się z tym...teraz pytanie czy to dobrze

To bardzo dobrze :P

Anime? A jakie? :"D

Czy ja wiem...

Moje pierwsze:Death Note

Później Bleach itd.

Witajcie!

Nazywam się Kuba, mam 18 lat.

Mieszam w Krupskim Młynie (koło Tarnowskich Gór, śląsk).

Kuce oglądam od 3 lat, ale dopiero teraz, dzięki Brohoof'owi odkryłem forum.

Lubię posłuchać dobrej muzyki, głównie rock, ale nie faworyzuję go, jak coś wpadnie mi w ucho to nie pogardzę. Mam też niemałą kolekcję soundtracków czy to z filmów czy to z gier, niektóre są genialne :) W wolnym czasie brzdękolę na klawiszach w zespole z kumplami.

Poza muzyką bardzo dużo programuję, ciągnie mnie to bardzo.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia na nie jednym Ponymeecie :cGfSS:

Brohoof!

Yow. Jestem Iluzja - nie, wcale się tego nie domyśliliście. Co mogę powiedzieć o sobie... lubię Poniacze, lubię gadać... Jestem Pegasis, choć czasem lubię nabierać ludzi, że jestem Bronies. To chyba związane z moją naturą, bo lubię aktorstwo. Lubię udawać, że umiem różne rzeczy, na przykład matematykę albo fizykę. Słucham muzyki prawie cały czas, choć cisza też jest mi bardzo potrzebna. Jeśli ktoś mnie polubił to niech wie, że nie posiadam Skype, GG ani FB xD. Nie potrzebuję ich. Jak macie jakieś pytania to piszcie.

Jestem Pegasis, choć czasem lubię nabierać ludzi, że jestem Bronies. To chyba związane z moją naturą, bo lubię aktorstwo. Lubię udawać, że umiem różne rzeczy, na przykład matematykę albo fizykę.

Heh,Dobry trolling nie jest zły :'D

Interesujesz się czymś jeszcze oprócz MLP?

Witaj Dagmaro! :hug:

Jaką muzykę lubisz? Ile już obejrzałaś odcinków?

Ogólnie każdą byle by była dobra i mało komercyjna :P Ale moim ulubionym piosenkarzem jest Michael Jackson :flutterblush:

Z odcinków to prawie wszystkie poza 13 z 3 sezonów bo czekam na po polsku w tv.

P.S.Mówcie mi Daga :)

Cześć Poniaki!

Jako że się zarejestrowałam, to wypadałoby się przywitać. Nie mam jeszcze mojej ulubionej postaci, bo jestem dopiero przy piątym odcinku (ale stawiam na Rarity). Całymi dniami - poza przeglądaniem internetu i popijaniem zielonej herbaty - szyję, gotuję, piekę, śpię i kocham matematykę. Poza tym uwielbiam stawiać przecinki, grać w scrabble i morze zimą.

Pozdrawiam gorrrąco, myślę, że zostanę tu na dłużej c:

Cześć Poniaki!

Jako że się zarejestrowałam, to wypadałoby się przywitać. Nie mam jeszcze mojej ulubionej postaci, bo jestem dopiero przy piątym odcinku (ale stawiam na Rarity). Całymi dniami - poza przeglądaniem internetu i popijaniem zielonej herbaty - szyję, gotuję, piekę, śpię i kocham matematykę. Poza tym uwielbiam stawiać przecinki, grać w scrabble i morze zimą.

Pozdrawiam gorrrąco, myślę, że zostanę tu na dłużej c:

Witaj :hug:

Kochasz matematykę? Wow,mało takich ludzi zdarza się spotkać xd Co najbardziej lubisz piec? Tak,morzę zimą jest piękne~

Mamy nadzieje że zostaniesz C: Zajrzyj czasem do off-topu xd A i jeszcze jedno,interesujesz się jeszcze innymi programami? (seriale,filmy,anime) *patrzy oczami małego kotka*

@Mrs.Octavia

Pieczenie sprawia mi ogólną frajdę. Lubię piec to, co lubię jeść, i to, co ładnie wygląda. 

Do tej pory, na oglądaniu, spędzałam zdecydowanie więcej czasu w teatrach niźli przed komputerem, więc jestem całkiem z tyłu. 

Lubisz muzykę celtycką Hmmm? A co myślisz o Dropkick Murphies =3

Jeszcze nie słuchałam, ale chętnie posłucham. Jeszcze nie znam za bardzo zespołów z tego gatunku.

Lubię też poezje śpiewaną

Witaj na forum, mogę się zapytać co i gdzie studiujesz?

Fizykę w Lublinie.

Przepraszam że tak późno odpisuję.

Jeszcze nie słuchałam, ale chętnie posłucham. Jeszcze nie znam za bardzo zespołów z tego gatunku.

Lubię też poezje śpiewaną

Dropkick Murphies to zespół z Bostonu grający celtycki punk. Jak ich słucham to chce mi się od razu hasać na przygodę =3 (W spoilerze puszczam 2 moje ulubione piosenki tego zespołu i ulubioną piosenkę celtycką ogólnie. Też jest w ich repertuarze, ale wolę wykonanie innego zespołu =3)

Cześć nazywam się Filip. Mam 16 lat Mieszkam w Kruszwicy w województwie kujawsko - pomorski. Lubie czytać książki i żeglować czasem też gotuje . Uwielbiam każdego rodzaju fantazy. Moje ulubione postacie to:

1. Luna

2.Rainbow Dash

3.Twilight Sparkle

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...