GarrenPL Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Obejrzałem WSZYSTKIE nowe odcinki. Starych trochę mi się nie chce szukać, ale może kiedyś też obejrzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomogli mi w poszukiwaniach. Jesteście wielcy ! Szczególnie wielkie dzięki dla BuregoBrzetysława94 i OjtamOjtam za pomoc (A raczej za podsunięcie lików pod nos ). Do tej pory obejrzałem cały pierwszy sezon i kilka odcinków drugiego i w sumie mimochodem stałem się fanem serialu. Allons-y! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Ja zacząłem oglądać, a raczej powróciłem do oglądania tegoż serialu poprzez postać Doctora Hoovesa. Kilka lat temu gdy leciało to na TVP 1 lub 2, to to oglądałem, a teraz powróciłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ja to też mam zamiar obejrzec ( bo nigdy nie widziałam żadngo odcinka ) i raczej będe oglądac pokoleji Wiekie dzięki mili guru za podstawienie linków pod nos XD Ogólnie gdyby nie postac Doctora Whooves'a to chyba nigdy nawet bym się nie zainteresowała tym serialem. Dzięks bro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 A ja mam jedno pytanko.. W którym odcinku Doctor "niby" umarł ? Kiedyś leciał właśnie ten odcinek wyczekiwałam calutki tydzień,ale trafiłam na napisy końcowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Sezon 6, odcinek 1 ,,The Impossible Astronaut'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Sezon 6' date=' odcinek 1 ,,The Impossible Astronaut''[/quote'] Dziękuję bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jestem wielkim fanem tego serialu, tak wielkim, że nawet niedawno zacząłem oglądać "Adventures of Sarah Jane", a następne w planie mam "Torchwood". Oba seriale są jakby połączeniem z głównym bohaterem, Doktorem. Sarah Jane Smith, dziennikarka oraz była podopieczna Doktora, tropi kosmitów na Ziemi. W drugim serialu wiem, że ten nieśmiertelny kapitan przejmuje dowództwo nad organizacją Torchwood, ale co się tam konkretnie dzieje, jeszcze nie wiem. Moje ulubione sceny z serialu to: - Calling for Doctor - Two Doctors become Three - Hello, I'm the Doctor - Geronimo! - I.AM.TALKING! - Allons-y! (konkretnie 1:14) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Macie tu ode mnie OSTRZEGAM - SPOILERS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Jestem fanką Doctora Who. Jestem ciekawa, jak Wam się podobał Christmas Special i nowa kompanionka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 A mam takie pytanko. Co właściwie znaczy Allons-y? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 To z Francuskiego - naprzód albo ruszajmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dzięki Właśnie gdzieś czytałam, że to z francuskiegom, ale nie znalazłam co to znaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 ja tak uwielbiałem ten serial w dzieciństwie ale niewiele z niego pamiętam :( możecie dać mi linka do jakiejś strony na której nie trzeba się logować ani płacić żeby obejrzeć ten serial po polsku bądź z napisami byłbym wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Dude - oglądanie po polsku Doctora toż to herezja! Ten wspaniały angielski akcent - nie ma w Polsce aktora który mógłby podkładać głos Doctora - tu ani Linda, ani Pazura, ba nawet Piotr Fronczewski by nie podołał xD Mam stronę gdzie można po angielsku wszystkie odcinki obejrzeć(no może prócz 1-2). Jeśli chcesz mogę dać Ci na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Dude - oglądanie po polsku Doctora toż to herezja! Ten wspaniały angielski akcent - nie ma w Polsce aktora który mógłby podkładać głos Doctora - tu ani Linda, ani Pazura, ba nawet Piotr Fronczewski by nie podołał xD Mam stronę gdzie można po angielsku wszystkie odcinki obejrzeć(no może prócz 1-2). Jeśli chcesz mogę dać Ci na PW. ok choć uwierz mi widziałem wersje z polskim lektorem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon78657 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 (...)Mam stronę gdzie można po angielsku wszystkie odcinki obejrzeć(no może prócz 1-2). Jeśli chcesz mogę dać Ci na PW. Też bym poprosił o adres tej strony bo strasznie mi trudno stare serię online dorwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ja znam stronę na której Doctor Who jest z lektorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Zegar, czy na tej stronie jest ,,hardkor englisz'', czy na napisy można liczyć? Bo domyślać się niezrozumiałych niuansów z kontekstu to taka średnia zabawa I oczywiście, jeżeli możesz, też bym prosił link. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Strona jest bez napisów - albo znasz brytyjski w mowie albo po tobie xD Ale - nie istnieje lektor który oddał by to wszystko co oferuje Brytyjski akcent Doctora ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Z tym się zgodzę, jak zacząłem oglądać z napisami, nie wyobrażam sobie Doktora w wersji lektorowej... to by zabiło kompletnie klimat tej postaci i tej produkcji xD No i w końcu obejrzałem speciala. Słodko-gorzki epizod. Ale widzę, że wszechświat zaczyna jechać na kodach Ciekawe, co wyniknie z tej "niemożliwej" rzeczy... Niech no kwiecień będzie szybciej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Oswin jest świetna i czuję, że będzie najlepszą kompanionką ever! Jest ładna i niegłupia i ma ciekawy charakter. Też chcę już kwiecień :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Dude - oglądanie po polsku Doctora toż to herezja! Ten wspaniały angielski akcent - nie ma w Polsce aktora który mógłby podkładać głos Doctora - tu ani Linda' date=' ani Pazura, ba nawet Piotr Fronczewski by nie podołał xD Mam stronę gdzie można po angielsku wszystkie odcinki obejrzeć(no może prócz 1-2). Jeśli chcesz mogę dać Ci na PW.[/quote'] Prawda, akcent Doktora jest niepowtażalny! Dlatego ja oglądam z napisami a jak nie moge znaleśc no to cóż... może połowy nie rozumiem ale jednak jest ten klimat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 jeśli ktoś pragnie obejrzeć całą serie DW to proszę co prawda to 4 sezon ale morzna obejrzeć i pierwszy, drugi i szusty jak kto woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Pora odświeżyć temat Macie jeden filmik który mnie doszczętnie rozwalił: Milutkiego oglądania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się