Jump to content

Dyskusja na temat spoilerów sezonu VIII

Kruczek
 Share

Recommended Posts

27 minut temu, MLPFan napisał:

Napisałbym, co sądzę o nowym  wyglądzie kucyków, nie mniej, nie mam ochoty dostać permanentnego bana. Dlatego powiem tylko tyle - cieszę się, że jakiś czas temu, wpadłem na pomysł żeby ściągać odcinki z dailymotion i zapisywać je na pendrive. Do dnia dzisiejszego, ściągnąłem 123 odcinki. Wszystkich nie ściągnę, bo niektóre po prostu mi się nie podobają. A odcinka "Ale impreza", od dłuższego czasu, nie jestem w stanie upolować - ani po polsku, ani po angielsku. być może dlatego, że mam pewne wymagania - rozdzielczość 1080p i rozmiar przynajmniej 720 MB :P (kiedyś na CDA znalazłem w/w odcinek w rozdzielczości FHD, nie mniej, ważył tylko 99 MB). A kucyków generacji 5, nie zamierzam oglądać.

PS - sorry za lekkiego offtopa  :P

Dlaczego nie? G5 jeszcze nie powstała, a już ją skreślasz?

• Upvote 1

Moim zdaniem generacji 5 nie ma co jeszcze skreślać, bo to wszystko może się jeszcze z 1000 razy zmienić.

Ja wydam jakiś konkretny osąd pod koniec 9 sezonu lub 2 filmu(zależy co będzie później).

Niemniej zmiany wyglądu na chwilę obecną dla mnie są ok.

Dla mnie ciekawe byłoby jak Twilight w G5 miała by buntowniczy charakter i powoli się zmieniała przez co najmniej 20 odcinków.

• Upvote 1

53 minuty temu, MLPFan napisał:

Chyba za bardzo przyzwyczaiłem się do kucyków 4 generacji (poprzednie generacje też mi się nie podobają).

Jak większość Bronies ;)

53 minuty temu, BiP napisał:

G5 jeszcze w fazie produkcji, a już zbiera hejty :rarity5:

Zauważyłam że wszędzie tak jest, jak twórcy próbują wprowadzić coś nowego. Teraz zmienili głównego aktora w moim drugim ulubionym serialu i już wielka burza, chociaż nowy sezon zacznie się dopiero na jesień ._.

Fani trzymają się tego co stare i dobre. Chcieliby żeby trwało wiecznie...ja też bym chciała, ale to niemożliwe.

Btw. oglądał ktoś te odcinki z wycieków? :twilight7:

Edited by Dairinn

14 minut temu, turbo638 napisał:

Ja jeden, była ciekawy i teraz jeszcze bardziej czekam na sezon 8 :soawesome:

Wszystkie. Nie mogłam się powstrzymać :flutterblush:

Chociaż tak szczerze, średnio podoba mi się pomysł ze....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spoiler

ze szkołą przyjaźni

Akurat dla mnie ten pomysł jest ciekawy i całkiem mi się podoba(jeśli był o tym odcinek to go nie widziałem)

Uwaga, przemyślenia w których mogą być spojlery!

Spoiler

Dla mnie szkoła przyjaźni, jest takim "ukoronowaniem" i końcem drogi, to w pewnym sensie domknie postać Twilight w g4, przynajmniej dla mnie.

Pozostaje zaczekać co wymyślą dla AJ i Pinkie, bo w sumie tylko te postacie nic konkretnego nie osiągnęły.

No i czekam aż Scootaloo zacznie latać.

2 minuty temu, turbo638 napisał:

Akurat dla mnie ten pomysł jest ciekawy i całkiem mi się podoba(jeśli był o tym odcinek to go nie widziałem)

Uwaga, przemyślenia w których mogą być spojlery!

Odkryj ukrytą treść

Dla mnie szkoła przyjaźni, jest takim "ukoronowaniem" i końcem drogi, to w pewnym sensie domknie postać Twilight w g4, przynajmniej dla mnie.

Pozostaje zaczekać co wymyślą dla AJ i Pinkie, bo w sumie tylko te postacie nic konkretnego nie osiągnęły.

No i czekam aż Scootaloo zacznie latać.

Powiedziałabym Ci co będą robić AJ i Pinkie, ale...lepiej już skończyć z tymi spoilerami, bo moderacja się przyczepi xd

8 minut temu, Dairinn napisał:

Powiedziałabym Ci co będą robić AJ i Pinkie, ale...lepiej już skończyć z tymi spoilerami, bo moderacja się przyczepi xd

Ważne że jednak coś z nimi zrobią, a co to dowiem się wraz z premierą 8 sezonu.

• Upvote 1

2 godziny temu, MLPFan napisał:

Chyba za bardzo przyzwyczaiłem się do kucyków 4 generacji (poprzednie generacje też mi się nie podobają).

Ja tak samo myślałem po G1, że już nic z MLP mi nie podejdzie... Tak samo myślałem o G4, ale po jednym odcinku polubiłem tę serię,  więc ja nie skreślam niczego,  nim nie powstanie...

• Upvote 2

• 2 weeks later...

Trochę im to zajęło, ale jak już się za to wzięli, zaorali chyba wszystko wszędzie. Ale i tak lepiej poczekać na premierę: o ile tamte epizody były już kompletne i z wykonanym dubbingiem, wciąż miały różne błędy tu i ówdzie, plus nie posiadały żadnej muzyki.

Przyznam że bardzo miło mi się je oglądało i odniosłem wrażenie że niektóre wcześniej olewane przez animatorów/twórców sprawy były tym razem zrealizowane na bogatości.

dźwięk teleportu postaci jak i przedmiotów był powalający :D

Edited by Chip
  • Upvote 1

Cóż jeśli te wycieki nie są celowym działaniem, to Hasbro powinno zwolnić informatyków odpowiedzialnych za bezpieczeństwo. Jeśli to jest celowe działanie to i tak jest to poprowadzone w sposób, który można o kant rzyci rozbić