Cipher 618 Napisano Styczeń 8, 2020 Share Napisano Styczeń 8, 2020 To na bank Spoiler System Shock 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 9, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2020 Tak... fajna gra z jedną z najlepszych przeciwniczek w grach. Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego nie dali możliwości zgodzenia się na propozycję Shodan... bo zakończenie jest słabe z tym strzałem w... nie będzie spoilera. Twoja kolej @Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 10, 2020 Share Napisano Styczeń 10, 2020 Tym razem muzycznie... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 11, 2020 Share Napisano Styczeń 11, 2020 DJ Hero 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 11, 2020 Share Napisano Styczeń 11, 2020 Tak, a konkretnie to DJ Hero 2, ale trudno je odróżnić po screenach. Dajesz następną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 11, 2020 Share Napisano Styczeń 11, 2020 nie powinno być trudno zgadnąć Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 12, 2020 Share Napisano Styczeń 12, 2020 Bloodstained: Ritual of the Night Dodałem to sobie jakiś czas temu na listę życzeń na Steam xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 12, 2020 Share Napisano Styczeń 12, 2020 I to jest poprawna odpowiedź. Dajesz dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 13, 2020 Share Napisano Styczeń 13, 2020 No to lecimy - ważne! Prawidłowa odpowiedź zaliczona tylko, jeśli zostanie podana prawidłowa część gry :> Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 13, 2020 Share Napisano Styczeń 13, 2020 Wygląda jak Stalker, Zew Prypeci. Jedyna część, jaką mam i tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Styczeń 13, 2020 Share Napisano Styczeń 13, 2020 Stalker: Czyste Niebo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 13, 2020 Share Napisano Styczeń 13, 2020 Wygrywa @Socks Chaser - cerkiew widoczna na obrazku jest lokacją dostępną tylko w Czystym Niebie, na bagnach. Dajesz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Styczeń 13, 2020 Share Napisano Styczeń 13, 2020 Może być trudnawo bo chciałam dopierdzielić taki obrazek żeby każdy się długo zastanawiał. :p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 19, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2020 Cóż chyba nikt nie ma najmniejszego pojęcia, co to jest... może jakaś podpowiedź? Jak sądzisz @Socks Chaser? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Styczeń 20, 2020 Share Napisano Styczeń 20, 2020 15 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Cóż chyba nikt nie ma najmniejszego pojęcia, co to jest... może jakaś podpowiedź? Jak sądzisz @Socks Chaser? Taaaa, nawet się nie kapnęłam kiedy ten tydzień minął. D: Podpowiedź, podpowiedź... straszak? Najlepszy straszak świata? Chyba raczej jakoś nakierowałam... czy nie? D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 20, 2020 Share Napisano Styczeń 20, 2020 Five Nights At Freddy's? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2020 Share Napisano Styczeń 20, 2020 (edytowany) Hmm...żeś zaszalała z tą podpowiedzią Spoiler Soma? Z tego co pamiętam to ci się podobał Edytowano Styczeń 20, 2020 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 (edytowany) 21 godzin temu, Triste Cordis napisał: Hmm...żeś zaszalała z tą podpowiedzią Odkryj ukrytą treść Soma? Z tego co pamiętam to ci się podobał You know, trzeba podpowiedzieć tak by nie dać odpowiedzi na tacy. :p Zresztą samo "Straszak" ogranicza możliwe odpowiedzi do jednego tylko typu gier, taka podpowiedź to lepsza niż jakieś "Gra w której ukrywasz się przed potworami" czy coś w tym stylu, krótko, konkret. :p Ale no, ten... dobra odpowiedź. Edytowano Styczeń 21, 2020 przez Socks Chaser Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Klasycznie... Uwaga, liczy się pełen tytuł Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Spoiler Doom 64? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Tak, to Doom 64 (wkrótce premiera na PC i konsolach ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 no to takie coś ode mnie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Dead by daylight Planowałem to kupić i trochę się naoglądałem tego, ale koniec końców zrezygnowałem. Wciąż uważam, że spoko gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 a no to DBD. Dajesz dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 22, 2020 Share Napisano Styczeń 22, 2020 Kategoria: mod Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts