Leah Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remgrzas Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Jest ktoś zorientowany czy jest fanfic powiązany z tym? dobrze by było po polsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Szukam fanfica którego zaczęłam już czytać ale nie pamiętam tytułu, zaczynał się tym że jakiś tam oficer przyjechał do Ponyville z księżniczką a tu przychodzi jakiś kucyk i mówi że Fluttershy nie żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madeleine Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Szukam fanfica którego zaczęłam już czytać ale nie pamiętam tytułu, zaczynał się tym że jakiś tam oficer przyjechał do Ponyville z księżniczką a tu przychodzi jakiś kucyk i mówi że Fluttershy nie żyje. "Cena prawdy" Emesa http://www.fge.com.pl/2012/01/fanfik-cena-prawdy.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Bardzo Ci dziekuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Poleci ktoś jakiegoś ciekawego rodzimego one-shota? Tagi mi w sumie obojętne, byle by było o coś w miarę ciekawego. Z długością, się zobaczy. W każdym razie jakiś one-shot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Wróg Publiczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Poszukiwacze Ścieżek - Szczęśliwy Klejont. Niby pierwsze z serii, ale to de facto kompletne opowiadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Szukam jakiegoś dobrego Fanfika do poczytania w autobusie na tablecie. Coś w 100% kanoniczego jak np "Przewodnik stada" Może byście mi coś polecili?. PS: Interesują mnie tylko po Polsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Kanon w sensie, że nic nie zmienia, czy w sensie, że nie łamie tego co wiadome, ale dodaje coś od siebie, nie burząc obrazu Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Coś co jest związane z samym serialem, lub jest w nim dużo elementów z serialu. 2 razy przeczytałem "Przewodnika Stada" i szukam czegoś podobnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrivarr Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Mam takie pytanie, czy ktoś słyszał może o opowiadaniu z serii Fallout:Equestria, które dzieje się bezpośrednio po, lub (najlepiej) w trakcie zrzucania megaczarów? I nie chciałbym żeby było to coś w stylu "The Pink Eyes" z początkowo w czasie ataku, a potem 200 lat po. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 O ile się orientuję wszystkie Fallouty dzieją się długo po apokalipsie. Więc raczej nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrivarr Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 No cóż, wygląda na to, że chyba jednak tak jest. Co jest trochę dziwne jak dla mnie, że taki pomysł ogranicza się tylko do prologów. Ale cóż, jakby ktoś coś wiedział, to prosiłbym o kontakt na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Hmm Niklasowy Last Train from Trancentral dzieje się jakieś 70 lat przed wydarzeniami w podstawce. Z tego co mi wiadomo Fallout Equestria: The Ditzy Doo Chronicles to znacznie większa rozpiętość czasowa, która może się zaczynać już w czasie apokalipsy (ale pewności nie mam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Witam. Poszukuje Fanfika/Fików które opowiadają o Kucoperzach lub występuje w nich ta rasa... Czytałem Children of The Night z PB ale szukam więcej z tą rasą... Jeśli ktoś zna taki fanfik bardzo bym był wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madeleine Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Poszukuje Fanfika/Fików które opowiadają o Kucoperzach Pierwsze, co mi przyszło do głowy: "Spadająca Gwiazda" bestera. Króciutki, ale świetny SoL. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) Pierwsze, co mi przyszło do głowy: "Spadająca Gwiazda" bestera. Króciutki, ale świetny SoL. To już mam... Ze swej strony O kucoperzach jest też fic "The Golden armor" - http://www.fimfiction.net/story/76159/the-golden-armor "The Golden Armor part 2" - http://www.fimfiction.net/story/89863/the-golden-armor-part-ii "left with a kiss" - http://www.fimfiction.net/story/132099/left-with-a-kiss Oczywiście po angielsku ale jakby kto chciał, to prosze... O kucoperzach Edytowano Maj 3, 2014 przez Night Shade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Witam. Szukam jakiegoś dobrego polskiego fanfika z tagami Fantasy/Adventure (może być też VIolence/Dark) lub o człowieku w Equestrii (jak np. "Wszystkie drogi prowadzą d oEquestri"). Zaznaczę że po za fanfikiem wcześniej wymienionych przczytałem kilka one-shotów i "Teamwork is magic", więc w fanfikach jestem kompletnie zielony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Zegary i W Poszukiwaniu Dawnej Chwały. Oba Albericha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Dobre?-Smocze Łzy-Przymierze-Wieczna WojnaTagi może i mają inne, ale ja bym im spokojnie dała te, które wymieniłeś.Niedobre [nie, że dno totalne, ale nie sama śmietanka], które posiadają wszystkie wymienione tagi też znam, jak chcesz, to mogę wymienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) A ja bezczelnie polecę takie coś: http://fiction.mlppolska.pl/story/93/%C5%81owca-Dusz Plus to coś: http://fiction.mlppolska.pl/story/99/Raport-z-Piek%C5%82a Edytowano Maj 7, 2014 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Aby Bester nie polecał bezczelnie, to ja też to polecam.A żeby spamu nie było, to są jeszcze "Ostrze Pośród Cieni" i "Czas i Harmonia". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Dzięki za propozycje, mam jeszcze jedno pytanie. Kojarzy ktoś może Fanfika, w którym Twilight przypadkiem teleportowała się do nieznanej jej części Equestrii, która była strefą wojny kucy z wllczymi (chyba tak się nazywają), a kucami przewodził brat księżniczek (o ile dobrze pamiętam to nazywał się Terrath) ? Przeczytałem bodajże 3 rozdziały i chcę go skończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 "Upheaval: Breaking Point", ale z tego co wiem, to tłumaczenie stanęło po tych trzech rozdziałach, więc resztę trzeba czytać w oryginale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się