Cahan Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Romans z RD: ...but the kitchen sink To najlepszy romans z tęczowogrzywą. Polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 "+ogier". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Zlew jest płci męskiej, nie jest też człowiekiem, więc to prawie jak ogier . A poważnie- to najlepszy romans MLP jaki napisano. I mówię to serio, co mnie martwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Przeczytałem i powiem że nie o takie coś mi chodziło z RD ale w sprawie tego fanfa był najbardziej dziwny jaki dotąd czytałem nadal czekam na jakiś NORMALNY romans z RD albo inną z mane6 jak coś będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 A tak czytałem pewien fanfik i się spytam czy istnieje taki gdzie któraś z mane6 opiekuje się źrebakiem swoim bądz czyimś spytam się również o Romans z rainbow dash klacz+ogier bez clop ale tez może być z nim Hmm...Proponuje fanfic ,,Roz jej oczu'' polecam goraco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Smutne zakończenie ale fajny czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Smutne zakończenie ale fajny czekam na więcej Czy to koniecznie musi byc ogier ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Czy to koniecznie musi byc ogier Nie musi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Proszę. http://www.fimfiction.net/story/77533/snips-and-snails-write-a-shipfic Sądzę, że ci się spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Nie musi Hmm.. Moze ,,The Incredibly Dense Mind of Rainbow Dash'' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Hmm.. Moze ,,The Incredibly Dense Mind of Rainbow Dash'' Czytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Czy ktoś może zna Fanfik gdzie jest romans z mane6 bardzo bym prosił o podanie tytułu jak się jakiś znajdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Po prostu mi zaufaj Bojąc się Miłości Czas i Harmonia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Ok, ja krótko i na temat. Będę prowadził panel i w związku z tym potrzebuję fików po polsku, które można poczytać dzieciom. Linki prosiłbym wysyłać mi na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Ponownie witajcie, witajcie ponownie Córki i Synowie Dobrej Rady. Tym razem poszukuje czegoś związanego z serią SCP Foundation. Jestem pewien, że coś takiego istnieje, tylko mam pytanie, co byście mogli mi polecić? Czy znacie jakieś dobre opowiadanie związane właśnie z SCP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Witam poszukuje fanfika o człowieku z magicznymi(lub bez) zdolnościami który przenosi się do świata kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Lista dla Ciebie: EPIC ...i ze znośnych na tym chyba koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ja też się dołączę i się spytam czy jest toś jeszcze o człowiekach trafiających do krainy kucy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Duuuuh... a mają być w formie ludzkiej? Bo tak szczerze, to "Ostatnia rzecz, jaką zrobi" Thara i inne TCB z reguły traktują o tym .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Jeśli mam być szczera, to 99% polskich fanfików o ludziach w Equestrii, to dno totalnych. Z nieco lepszych [typu ujdzie], to już wymieniony EPIC. Było też coś o Cirilli z Cintry, ale nie pamiętam tytułu. Legendy Początku. Jak lubisz parodie, to nie powstydzę się chamskiej autoreklamy i polecę Czarnego Polaka z Ponyville. A ze złych: Polacy Są Wszędzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Są całe tony słabych fanfików opartych na schemacie "wcale-nie-ponysona-autora-skąd trafia do super-hiper-wypasionej krainy kucyków i randkuje z całym Mane6". Tag [Human] jest uważany za skupisko źle napisanych, sztampowych do bólu i nudnych fanfików, znalezienie dobrego "człowieka" jest bardzo trudne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Uff, aż się cieszę, że nie napisałem słabego fanfika opartego na schemacie "wcale-nie-ponysona-autora-skąd trafia do super-hiper-wypasionej krainy kucyków i randkuje z całym Mane6". Za to napisałem słabego fanfika bez tego schematu. Chyba. Sprawdź Si Deus nobiscum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 A ze złych: Polacy Są Wszędzie Próbowałem to niedawno przeczytać, żeby sprawdzić, o co tyle szumu. Nie dało się. Fanfik zdjęty za niski poziom, linki w temacie nie ma. Może to i lepiej... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Poszukuję fanfica z porządnym antagonistą "tym złym". By ta osoba była wyzwaniem dla głównych bohaterów. Dużo akcji. No i najlepiej by był długi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 "Equestria: Mroczne Wieki" Verarda. Antagonistów mnogo i to dobrze/lepiej niż dobrze zrobionych. Do znalezienia w dziale MLN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się