Foley Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) 15 minut temu Po prostu Tomek napisał: Coś w klimatach pierwszej światowej? Tagi dowolne, byle nie te miłosne. "Krew i błoto" Nie wiem jak z jakością, bo nie czytałem, ale to jedyne w klimatach I WŚ, jakie przychodzi mi do głowy. EDIT: Ajj, wtopiłem. Nie zauważyłem tam Twojego posta, przepraszam. EDIT 2: Przypomniałem sobie o kolejnym FF w tych klimatach, ale tym razem najpierw sprawdziłem czy nie ma już tam Twojego komentarza - okazuje się, że jest, tak więc też odpada. Edytowano Maj 26, 2016 przez Foley Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Wie ktoś może, czy "Legendy Początku", "Powrót Legendy" i trzecie opowiadanie, którego tytułu nie pamiętam, wciąż jest gdzieś do odnalezienia, czy też zostało pochłonięte przez odmęty internetu i przemielone w chaos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Opowiadania te zostały usunięte przez autora. Nie ma ich już w Internecie, ewentualnie poza prywatnymi dyskami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Troszkę szkoda ale jego wola. Podziękował waćpannie za odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Czy są jakieś polskie albo przetłumaczone na polski fanfiki gdzie występują nietoperzowe kucyki? Czytałam "Save me" i "Ray of Hope". Niestety żadnych innych nie mogę znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Kucoperze pojawiają się w wielu fanfikach, ale raczej jako wątki i postaci poboczne. Jeśli Cię to zadowoli, to mogłabym polecić parę tytułów. Za to jeśli chcesz więcej kucoperzy, to przeczytaj "Spadającą Gwiazdę". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Mogą też być jako postaci poboczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) 17.08.2016 at 18:28 Cahan napisał: Opowiadania te zostały usunięte przez autora. Nie ma ich już w Internecie, ewentualnie poza prywatnymi dyskami. Błąd!! ARCHIWIZACJA, to dobra rzecz... Spoiler 17.08.2016 at 18:27 Add napisał: Wie ktoś może, czy "Legendy Początku", "Powrót Legendy" i trzecie opowiadanie, którego tytułu nie pamiętam, wciąż jest gdzieś do odnalezienia, czy też zostało pochłonięte przez odmęty internetu i przemielone w chaos? Moge wstawić to, co widać w spoilerze Ale z legend początku, mam 3 rozdziały :( Edytowano Sierpień 23, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Byłbym bardzo wdzięczny za wstawienie i link do tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 godzinę temu Dairinn napisał: Mogą też być jako postaci poboczne W "Zmienić swe życie" jeden z bohaterów pobocznych jest kucoperzem z tego, co pamiętam. A tak apropo wstawienia, ma ktoś może "Po prostu mi zaufaj" jakoś zarchiwizowane czy coś? na forum już tego nie ma :(. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Cytuj 2 minuty temu Arekeen napisał: A tak apropo wstawienia, ma ktoś może "Po prostu mi zaufaj" jakoś zarchiwizowane czy coś? na forum już tego nie ma :(. Właściwie przeszukałem wiele stron i własne archiwum w poszukiwaniu tego tytułu, ale autor chyba linki usunął z internetu :( Ale ktoś mógł pobrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 34 minuty temu Arekeen napisał: A tak apropo wstawienia, ma ktoś może "Po prostu mi zaufaj" jakoś zarchiwizowane czy coś? na forum już tego nie ma :(. Nie lękaj się, Arekeen, bo oto ja, Wonsz I Archiwizator, mam to opowiadanie na dysku. Link: https://docs.google.com/document/d/1kOpPrF1JQY72TDToaH91acamDWmruPI2L1iznzCL7JQ/edit?usp=sharing Cieszę się, że mogłem pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 47 minuty temu Add napisał: Byłbym bardzo wdzięczny za wstawienie i link do tego Proszę bardzo... Początku. Nowego świata... i coś jeszcze... Poszukałem po prostu na dysku Tagu, Legendy... Ale lekko mi głupio, postępuje wbrew autorowi. http://puu.sh/qLOzK.rar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Ok, dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 38 minuty temu Wonsz napisał: Nie lękaj się, Arekeen, bo oto ja, Wonsz I Archiwizator, mam to opowiadanie na dysku. Link: https://docs.google.com/document/d/1kOpPrF1JQY72TDToaH91acamDWmruPI2L1iznzCL7JQ/edit?usp=sharing Cieszę się, że mogłem pomóc Allelujah, zarwę ten wieczór, żeby sobie to poczytać. Dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Dziękuję wam bardzo mili państwo za wstawienie poszukiwanych opowiadań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Akurat brak "Legend Początku" był zjawiskiem jak najbardziej pożądanym - nie znam gorszego opowiadania w polskim fandomie - nawet niesławne "Polacy są Wszędzie" było o to minimum lepsze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 @Dolar84Pisząc recke "Smoczych łez", podczas ostatnich Oskarów... Wspomniałeś o "nieoficjalnym ich zakończenie". Wiem, że kiedyś miałem okazje spojrzeć na alternatywne. Ale nigdzie nie mogę go znaleźć... Wiem, że było :( Pytam, bo właśnie zapytałem w temacie fika o zgodę na lektoring, i przydałoby się dorwać wsio co tost napisał, lub zostało napisane dla tego fika Uf, kończę Crisisa: Equestrie. Dalej czytam "Kryształowe", a biorę się za kolejna bestie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 @Dolar84Pisząc recke "Smoczych łez", podczas ostatnich Oskarów... Wspomniałeś o "nieoficjalnym ich zakończenie". Wiem, że kiedyś miałem okazje spojrzeć na alternatywne. Ale nigdzie nie mogę go znaleźć... Wiem, że było :( Pytam, bo właśnie zapytałem w temacie fika o zgodę na lektoring, i przydałoby się dorwać wsio co tost napisał, lub zostało napisane dla tego fika Wydaje mi się, że tym nieoficjalnym zakończeniem jest rozdział 80. EDIT: Racja, na wstępie autor pisze, że rozdział nie należy do kanonu. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 2 minuty temu Coldwind napisał: Wydaje mi się, że tym nieoficjalnym zakończeniem jest rozdział 80. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka E.... Jak teraz patrzę, to bardzo możliwe, ja mam na Hdd tylko 79 pdf'ów Rzeczywiście, po słowach Autora, jest "dalsza" akcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Witam, w skrócie szukam czegoś o alicornach (przymierze już przeczytałem). Proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Polecę sama siebie i mój Cień Nocy. A z cudzych: Wspomnienia, czyli dawno temu w Equestrii (zacny fanfik), 12 uderzeń, Pszczoły, Księżniczki (chyba taki to miało tytuł, autorem był Malvagio). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Dzięki bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Coś fajnego post-apo bez zombie i nie Fallout znajdzie się może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Save Me oraz Łowca Dusz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się