lurasidone Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Szkoda...To Silent Ponyville 3 jest w ogóle po polsku...? Trzeba będzie na własną rękę poszukać^^ A słyszał ktoś może o jakimś ciekawym ficu o Derpy i Dinky? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Szukam fanfików z małą alicorn Nyx. Do tej pory znalazłem tylko trzy opowiadania o niej: - "Past Sins" by Pen Stroke (oryginalny autor i twórca Nyx) - "Trinkets" by Pen Stroke - "Nightmare Night and Nyx" by RealityCheck Chciałbym wiedzieć, czy ktoś zna jeszcze jakieś historie o adoptowanej córce Twilight, bo ja jakoś nie mam szczęścia w szukaniu... Dla mnie nie jest ważne tłumaczenie, i tak wolę czytać oryginały po angielsku. Pytanie z innej beczki, mam kilka ulubionych fanfików, ale nie wiem gdzie mógłbym się z nimi podzielić (czyli umieścić linki do nich w postach). Jest tu gdzieś na forum taki temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Czy moge się spodziewać gdzieś tutaj "Rocket to Insanity"? To grimdark, tak jakóś myśle, że kontynuacja "Kapkejksów" tyle że tu RD morduje Pinks. Znajde to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Szukam fanfików z małą alicorn Nyx. Do tej pory znalazłem tylko trzy opowiadania o niej: - "Past Sins" by Pen Stroke (oryginalny autor i twórca Nyx) - "Trinkets" by Pen Stroke - "Nightmare Night and Nyx" by RealityCheck Chciałbym wiedzieć, czy ktoś zna jeszcze jakieś historie o adoptowanej córce Twilight, bo ja jakoś nie mam szczęścia w szukaniu... Dla mnie nie jest ważne tłumaczenie, i tak wolę czytać oryginały po angielsku. Pytanie z innej beczki, mam kilka ulubionych fanfików, ale nie wiem gdzie mógłbym się z nimi podzielić (czyli umieścić linki do nich w postach). Jest tu gdzieś na forum taki temat? Jesli szukasz opowiadan z Nyx moge zapodac ci Przygody Nowej Ligi Znaczkowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Czy moge się spodziewać gdzieś tutaj "Rocket to Insanity"? To grimdark, tak jakóś myśle, że kontynuacja "Kapkejksów" tyle że tu RD morduje Pinks. Znajde to? Tego typu fanfiki są w my little necronomicon. Osobiście tam nie zaglądam i nie wiem czy takowe tam są. Anyway, żeby uzyskać dostęp do tegoż działu trzeba mieć ukończone 18 lat i poprosić administratora. jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowFluttershenko Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Szukam jakiegoś shipa, ale po polsku i prosiłbym o mały spojler kto z kim. Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Widziałem wiele fanowskich obrazków na których Pinkie Pie ma chłopaka. Są o tym jakieś fanfiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 to ja powtarzam pytanie czy są jakieś fanficki o Darling Do po polsku bo szukam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Szukam, szukam i nic...może wy coś macie? a mianowicie: Szukam fica(po polsku) który dość ostro zryje mi banie, fica po przeczytaniu którego wrzasnę "WTF!?", fica który będzie czymś więcej niż tylko ciekawą historią...byle nie ship! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Szukam, szukam i nic...może wy coś macie? a mianowicie: Szukam fica(po polsku) który dość ostro zryje mi banie, fica po przeczytaniu którego wrzasnę "WTF!?", fica który będzie czymś więcej niż tylko ciekawą historią...byle nie ship! Twillight discovers Wikipedia mogę polecić, ale jeśli skusiłbyś się na shpi to także Airshipping is Magic oraz But the kitchen sink Wszystkie te opowiadania są dostępne na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Widział ktoś może kiedyś polskie tłumaczenie fica Reasercher Twilight? Po nie mogę znaleźć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 witam szukam jakiegoś dobrego fanfica , a shipping-a W którym główne role graja Derpy I Rainbow Dash Proszę też o link jak ktoś ma do opowieści w której Rainbow dash uczyła Scootolo latać a ta spadła i sie zabiła, zna ktoś? I prosze również o historię w której Rainbow dash zabrała Derpy na jakieś zawody.... za pomoc z góry dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Jeśli miałby ktoś linkacza do jakiegoś epickiego fanfika podobnego do "Past Sins", to byłbym wdzięczny. Nie chodzi mi tu o opowieść której bohaterką byłaby Nyx ( choć byłoby to mile widziane). Byłbym także wdzięczny za jakiegoś typowego, krwistego grimdarka, bo nie mam zamiaru po raz kolejny czytać "Cupcakes" czy RF. Link do drugiego oczywiście w PW aby nikt nie miał później pretensji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Jeśli miałby ktoś linkacza do jakiegoś epickiego fanfika podobnego do "Past Sins"' date=' to byłbym wdzięczny. Nie chodzi mi tu o opowieść której bohaterką byłaby Nyx ( choć byłoby to mile widziane). Byłbym także wdzięczny za jakiegoś typowego, krwistego grimdarka, bo nie mam zamiaru po raz kolejny czytać "Cupcakes" czy RF. Link do drugiego oczywiście w PW aby nikt nie miał później pretensji.[/quote'] Czytałeś 'Crisis: Equestria' oraz 'Fallout: Equestria'? Oba fanfiki raczej zgadzają się z opisem(choć zapewne bardziej 'F:E'). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Lubię kuc, a w Fallouta gram od pierwszej części, więc jak mógłbym nie znać Fo:E? A C:E nie próbowałem, może kiedy indziej, bo z tego co wiem to tego też sporo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Lubię kuc' date=' a w Fallouta gram od pierwszej części, więc jak mógłbym nie znać Fo:E? A C:E nie próbowałem, może kiedy indziej, bo z tego co wiem to tego też sporo...[/quote'] Sporo jest, ale jak dla mnie Fanfic bardzo wciągający. ^^ Na długość nie patrzyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 szukam czegos podobnego do my little dashie lub my little twinkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 szukam czegos podobnego do my little dashie lub my little twinkle http://www.fge.com.pl/2011/11/fanfic-koma.html Nie czytałam "My Little Twinkle", ale ten jest podobny do My Little Dashie. Naprawde ciekawy fanfik: wzruszający, fajny i warty przeczytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claiosis Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Cześć! Szukam fanfika opowiadającego o związku Soarina i Rainbow dash. Możecie pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Czołem Towarzysze Szukam fica... obszernego Tematyka: dowolna,shipping też zniosę, byle nie gore bo...bo nie Przede wszystkim: powinien być długi, najlepiej 400 A4 +, jeśli jeszcze w ogóle takowe istnieją... Z dłuższych przeczytałem już: Fallout Equestria, Anthropology, Biura Adaptacyjne: Praca Wspólna (to co narazie jest) Language: W grę wchodzi pl i eng Czytelnik z powołania, Minor Sax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnaPendragon Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Szukam fanficów z parą: Luna X Twilight, AppleDash i Celestia X Discord. Prosiłabym po polsku, bo niezbyt lubię czytać po angielsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPony Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 http://mlppolska.pl/Watek-Chaos-jest-trwa%C5%82y-jak-czas-fantasy-shipping--3189 <--- Luna x Twilight Fanficow z wymienionymi innymi parami nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Mógłby mi na priv ktoś wysłać jakiegoś grimdarka? Tylko BŁAGAM, żeby były po polsku. Czytałam Cupcakes, RF, SP i SP2 i SAM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPony Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Aha ja natomiast poszukuje The Longest Night PL Myths and Birthrights PL By Tundara Czy wie ktos czy te fanfici został przetłumaczony ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Szukam czegoś w temacie Biur Adaptacyjnych. W stylu "Świt" albo "ostatnia podróż".Uwielbiam takie opowieści! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się