Zodiak Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Np to 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) Związanego z historią mówisz? A może być husaria? Jak tak to polecam "Si Deus nobiscum". Spoiler W gratisie jeszcze kucza rewolucja komunistyczna, masa spisków, humoru i historycznych nawiązań Ma nawet kontynuację... szkoda, tylko, ze Gandzia coś się nie pali by ją dokończyć... szczególnie, że w mojej opinii to najlepsze opowiadanie w uniwersum kucyków - zaraz po "Past Sins" naturalnie. Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Lyokoheros 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 39 minut temu CiasteczkoMen napisał: A coś innego związanego z historią? Przykładowo WWII. Z WWII warto polecić również "Krwawe Słońce" (można znaleźć w MLN) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) godzinę temu CiasteczkoMen napisał: A coś innego związanego z historią? Przykładowo WWII. Albo i Kryształowe Oblężenie - to jedno z 3 dużych opowiadań drogo wojennych na tym forum - Choć Dolar pewno zareaguje pianą na pysku... Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 4 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: Albo i Kryształowe Oblężenie - to jedno z 3 dużych opowiadań drogo wojennych na tym forum - Choć Dolar pewno zareaguje pianą na pysku... Cóż, mogłem je wymienić, ale z zasady zazwyczaj polecam tylko opowiadania od średnich w górę, więc się nie kwalifikuje. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 Szukam fanfika w tematyce Metro 2033. Jest jakiś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 55 minut temu Aranarth napisał: Szukam fanfika w tematyce Metro 2033. Jest jakiś ? Jest, ale nieskończony. Autor przerwał prace i na razie ich nie kontynuuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 Szukam dwóch ficów. 1. pewnie większość kojarzy, chodzi mi o Rainbow factory, jednak nie mogę znaleźć polskiej wersji. 2. Chciałbym jakiś dobry shipping, który byłby naprawdę wciągający. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 1 minutę temu Gringo37 napisał: 2. Chciałbym jakiś dobry shipping, który byłby naprawdę wciągający. 2 minuty temu Gringo37 napisał: 1. pewnie większość kojarzy, chodzi mi o Rainbow factory, jednak nie mogę znaleźć polskiej wersji. http://www.fge.com.pl/2012/02/fanfic-rainbow-factory-pl.html 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 2.12.2016 at 22:03 CiasteczkoMen napisał: Czy istnieje jakiś fanfic o wyprawach krzyżowych? Serdecznie polecam "Srebrenica to magia", co prawda opowiada tylko o jednoosobowej krucjacie serbskiego rycerza w świecie osiołków, ale jest bardzo realistyczny. Z tego powodu trzeba tylko uważać na wulgaryzmy, bo wiadomo przecież, że przeciętny rycerz wcale nie dysponował zbyt wyszukanym słownictwem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiasteczkoMen Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 Szukam jeszcze czegoś pełnego czarnego humoru, także podsyłajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 2 godziny temu CiasteczkoMen napisał: czegoś pełnego czarnego humoru Rainbownomicon. Dostępny u nas na forum w tłumaczeniu aTOMa. Bezwzględnie polecam miłośnikom czarnego humoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witam, szukam czegoś powiązanego lub podobnego do biur adaptacyjnych pracy wspólnej, bo ten fanfik czytałem już z 5 razy i chcę czegoś więcej. Czemu autorzy nie dokończyli tego dzieła, dlaczego !!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 A ja szukam czegoś w stylu spaghetti westernów. Zna ktoś, coś? Secudno: Szukam też czegoś z dobrymi, może nawet skomplikowanymi plot twistami. Jeżeli ktoś oglądał Westworld to doskonale będzie wiedział o co chodzi. Pozdrawiam Słowo i Poezja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda250 Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 (edytowany) Ktoś może polecić jakiś fajny shipping z Rainbow Dash? Edytowano Maj 3, 2017 przez Magda250 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano Maj 3, 2017 Share Napisano Maj 3, 2017 16.03.2017 at 18:55 Magda250 napisał: Ktoś może polecić jakiś fajny shipping z Rainbow Dash? The Incredibly Dense Mind of Rainbow Dash (kontynuację zresztą też, choć tam RD jest tylko postacią poboczną) Too Shy for a Rainbow A jeśli nie masz nic przeciwko czemuś bardzo randomowemu, to... ...but the kitchen sink Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda250 Napisano Maj 3, 2017 Share Napisano Maj 3, 2017 Dzięki Już kiedyś wpadłam na "Too Shy for a Rainbow", ale tylko go przejrzałam, bo nie miałam wtedy czasu, tak więc dzięki za przypomnienie Co do dwóch pozostałych to je akurat czytałam. Seria Winnigverse jest chyba moim ulubionym fanfikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 Szukam fanfika gdzie występuje Luna z tagiem [Adcenture]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Jeśli ktoś zna jakieś opowiadania kryminalne z wątkami okultystycznymi, to byłbym wdzięczny za wskazanie takowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Pie Killer 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 1 minutę temu Cahan napisał: Pie Killer Już go czytałem jakiś czas temu i fajny był. Nawet ktoś mi go kiedyś polecał. W każdym razie dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Ponownie: Poleci ktoś jakiś fajny ff z Luną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 U mnie w Kod Equestria jest Luna... ale mało jej jest. I dość szybko "ustępuje miejsca" innej osobie... W sumie to w Si Deus Nobiscum niby nie ma tagu [Adventure], jedynie [VIolance], ale udział Luny jest tam dość istotny i bardzo ciekawy. Zresztą samo opowiadanie jest arcygenialne i ma nawet kontynuację, tylko... niedokończoną. A autora jak na razie nijak nie idzie przekonać, by ją dokończył. Po za tym niestety nic nie przychodzi mi do głowy. W sumie jak szukasz opowiadań z Luną to zawsze możesz też zasugerować opiekunom jej działu stworzenie czegoś analogicznego do mojego "Wielkiego Spisu dzieł o Sunset Shimmer". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Moje "Popioły" są o Lunie. A tak to: Wróg, którego nie mogłam powstrzymać (to chyba było to) Wspomnienia, czyli dawno temu w Equestrii Wieczna Wojna Przymierze Downfall Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 9 godzin temu Cahan napisał: Moje "Popioły" są o Lunie. A tak to: Wróg, którego nie mogłam powstrzymać (to chyba było to) Wspomnienia, czyli dawno temu w Equestrii Wieczna Wojna Przymierze Downfall A czy w "Kronikach Equestrii - Nadejściu Ognia" czasem Luna nie miała jakiejś większej roli? Dawno to lektorowałem, stąd niezbyt pamiętam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się