Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ach, podstawówka... Budzą się takie piękne wspomnienia... Teraz patrzę na kalendarz i co? Hm... Plan pracy maturalnej z historii. Praca maturalna z historii. Poprawa pracy na język polski ustny, wykucie tej pracy, lektura, kartkówka z lektury, praca na angielski, sprawdzian z WOSu, kartkówka z francuskiego i sprawdzian z historii... No po prostu... Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Widzę znalazłęm nowy shoutbux Link do komentarza
Arcan Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Chce ktoś wyskoczyć jutro na kawę/piwo/herbatę do Sosnowca, Dąbrowy Górniczej albo Katowic? Nudzę się jak nigdy i mam zamiar jutro być w każdej z tych lokacji. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Stachul, ponoć w mojej też były fajki. Na początku 1 gimbazy już na pewno były. Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Wiem co czujesz Drzewuś... mnie też aktualnie wszystko goni, ale jakoś tak... trzeba było się zatrzymać i powiedzieć "olewam" i sobie z Wami posiedzieć i pogadać. W sumie to jest dobry sposób na takie odprężenie się No i Arcan - ja niby mogę do Kato... ale jaka godzina i na ile, bo muszę też rysować! W końcu w piątek zajęcia z rysunku... Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Lolz, na koncu gimbazy tylko ja i Darek nie palilismy z 30 osob Fck Logic Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Palenie w 1 gimnazjum to norma, w podstawówce to lekki szok jak dla mnie. Gardzę sformułowaniem "gimbaza". Psuje i zanieczyszcza normalny język, a w dodatku jest perfidnie pejoratywne i używają go w większości osoby które same się znajdują w gimnazjum... Mam ochotę rzucić to wszystko w diabły i jechać na Pyrkon, a tu jeszcze tyle tego czasu... ;_; Ja do Katowic lub Sosnowca na pewno nie dotrę (choć ładna nazwa miasta). Ja mieszkam tam, gdzie nikt nie mieszka ;_; Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Oj Drzewo... Czas leci szybko, nim się obejrzysz, to już będziemy na Pyrkonie Jeśli chodzi o gimbazę, to nie udzielam się w tym temacie Każdy ma swój punkt widzenia i każdy sam według siebie ocenia Link do komentarza
Arcan Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 @Stachul - No co do godziny to np. południe mi pasuje 12 albo 13. A na ile - na tyle ile będzie, może godzinę może więcej. Po prostu mam ochotę wyjść z domu i z kimś pogadać. Jedynie wieczorne godziny mi nie pasują bo na 21:00 do pracy muszę iść. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Lolz, na koncu gimbazy tylko ja i Darek nie palilismy z 30 osob Fck Logic Ja tak miałem w SP - ja + kumpel nie paliliśmy z 26-osobowej klasy. Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Niedobrze Arcan... ja w szkole siedzieć będę do prawie 15:00, więc absolutnie nie pasuje mi 12-13 D: Gdyby to było 16 w centrum albo coś koło 15, to git. ;_; Link do komentarza
Arcan Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 @A 15:30 na Piotra Skargi koło Empika? Może ktoś jeszcze chciałby się dołączyć? Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Postaram się być. Jak coś, to chyba masz mój numer telefonu Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Właśnie zobaczyłem 8 odcinek Friendship is Witchcraft! Dziś jest naprawdę wspaniały dzień Link do komentarza
Losse Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ja mam jutro test próbny z 4 przedmiotów D: Btw. Palenie jest zue, cholernie zue! Nie znoszę ludzi którzy palą. A u mnie w gimbazie jest ich sporo.. Oni nawet tabakę palą... Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ja mam jutro test próbny z 4 przedmiotów D: Btw. Palenie jest zue, cholernie zue! Nie znoszę ludzi którzy palą. A u mnie w gimbazie jest ich sporo.. Oni nawet tabakę palą... To tabakę można palić? Fakt, u mnie w SP też była tabaka ("jagodowa" ), ale ludzie ją raczej nosem wciągali. Co nie zmienia faktu, że palenie naprawdę jest złe. Link do komentarza
Losse Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Tak, słyszałam jak dziewczyna z innej klasy mówiła coś o czerwonych oczach i tabace. Ale ja się na tym nie znam Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 U mnie ostatnio na lekcji koleś wciągał kwasek cytrynowy nosem. Trochę wciągnął i zrobił się czerwony A ja musiałam z nim siedzieć w ławce xD Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 U nas w gimnazjum to ludzie zupki chińskie sobie otwierali... makaron jedli, a przyprawy... no cóż... W nosie je mieli Dosłownie i w przenośni. Ale te tematy zawsze były dla mnie dosyć... nieprzyjemne D: Pewnie dlatego, że sam nie biorę, a ni nie palę, nie piję... kurde. To jest takie straszne Link do komentarza
Losse Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Zupki chińskie dobra rzecz Ja nie tknę nigdy ani fajek, ani piwa, ani innego tego typu świństwa. Bo się brzydzę Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Wiecie co dziś przeczytałem?! o nowym Irańskim "samolocie". Eksperci uważają, że to tylko makieta na pokaz. Bo jest za mały, itp. Ale powiem wam jedno. Jak do tej pory sadziłem, że najładniejszym samolotem odrzutowy jest F4 Phantom ale teraz zmieniam zdanie. Na pierwszym miejscu jest F313 Qaher (zbawca). Podziwiajcie: Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Zupki chińskie to razem z panią od muzy jedliśmy, bo miała prywatny czajnik i nam wodą to zalewała xD Major, ten Qahar wygląda bardziej jak bolid F1, niż odrzutowiec typu F16... Ale się zobaczy, jak będzie działał. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 @WładcaCiemnościIWszelkiegoZła, ale póki co on nie będzie latał bo to tylko makieta, która nie poleci bo jest zbudowana tak, że nie poleci, a oni powiedzieli, że to samolot, kłamczuszki. Może kiedyś poleci coś podobnego, o ile w ogóle mają zamiar budować myśliwce, a nie makiety. A na filmie w telewizji pokazali zdalnie sterowany samolocik, lol. Od 0:36 on leci, wcześniej jest pani prezenterka. Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Czy model czy nie To nie zmienia faktu, że wygląda jak rodem z anime "Sentou Yousei Yukikaze". Czyli pięknie. Kurcze najpierw PDR od Magpula teraz samolot. Świat anime wkracza w rzeczywistość Link do komentarza
Dadudałe Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Samolot bojowy nie ma być piękny, tylko skuteczny. Trochę nad tym ubolewam, ale tak po prawdzie to nikogo nie będzie obchodziło co zrzuca bomby zapalające i rozszarpuje żołnierzom flaki z pokładowych działek, dopóki będzie to robiło diabelnie dobrze. Więc jeśli jest tylko dla wyglądu, to nie będzie produkowany z myślą o wykorzystaniu bojowym. No a wtedy... Nie ma co się nad nim zachwycać, bo podobne konstrukcje to ci tysiącami graficy od gier potworzą. Masz na pocieszenie "ptaka" z Omska, bo wpadłem ostatnio na ciekawy temat i się o nowym memie dowiedziałem. On nas widzi! Chcę takiego gifa na forume na SB Link do komentarza
Recommended Posts