Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Zamiast shitstormu może będziemy się kochać i tolerować Link do komentarza
solaris Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 No i to mi się podoba :3 Byle to kochanie nie objawiało się zbyt mocnym uściskiem xD Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Okie. Kochajmy się, wujek Tarreth patrzy! *mocno tuli Solarisa* Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Hugs for everyone! Dla kolorowych karny hug za usunięcie SB... Ale nie taki zwykły hug. Łamiący żebra :stachulhug:! Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Co ja znowu? Moje hugi są normalne D: Ale i tak dla Wszystkich Link do komentarza
Michael89pl Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Hugam i znikam. Aha, i jeszcze Fluttershy, żeby nie było że post za krótki http://booru.fluttershy.pl/image/186/ Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Z jednej strony przeszkadza mi brak sb, z drugiej strony może to ożywić ten temat i doprowadzić do napływu sensowniejszych postów. Nawet nie wiecie jak się głupio poczułem, jak zdałem sobie sprawę, że zostałem odcięty od szałtboksa, niemal jedynego środku bezpośredniej komunikacji z większością osób z forum. Wiadomości prywatnych nie wysyłam, bo to zbyt oficjalne, na gg do ludzi nie piszę, bom nieśmiały, a w najpopularniejszych tematach się nie udzielam, bo to zabawy i spam A pogadać z kimś by się przydało, już nawet do jakiegoś zielonego w ostateczności można rękę wyciągnąć i pogawędzić o jakiejś słodko nieistotnej sprawie... Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Zgadzam się w pełni z przedmówcą. BTW, podobno 20 minut po zlikwidowaniu SB w Equestria.fm było słychać strzały Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Kto mi Zrobił taką krzywdę i wywalił SB w nocy???? Co ja będę robiło od 1 do 4/5??!! Gzie będę prowadził swoją audycje........? AAAAAAAAAAA do du......z tym :( Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 I za obrazę uczuć religijnych! Link do komentarza
Tarreth Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Wygooglujcie adres do czubków i poproście o opiekę ;x Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Już prosiłem... Powiedzieli że takich psycholi nie przyjmują, za dużo problemów.... Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Major, już mi brakuje tych twoich linków do mangi xD Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Lepszym określeniem było by anime (jedno od drugiego się różni). Ale mnie tez ich brakuje :( Link do komentarza
Michael89pl Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Załóżcie sobie kanał irc na freenode, ustalcie kto będzie opem, etc. Problem solved. W zasadzie jedyny argument przeciw ircowi w porównaniu z sh*t/b/oxem, jaki mi przychodzi do głowy, to brak "zaawansowanych" emotikon ;p Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Witajcie. Jak ładnie na dworze, słońce świeci, ptaszki śpiewają, aż nie chce się palić świata Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ptaki tak pięknie świergoczą w lesie, że aż mi serce topnieje... No i piękny dzień, bo piękny pomysł wpadł mi do głowy. Choć w sumie nie wiem, czy możliwy do realizacji tutaj... Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Każdy dzień jest piękny. Ponieważ świat jest piękny Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Drzewusiopusio Ano jest, dopóki człowiek się do niego nie zabiera (no, nie licząc chodników). Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Kathusiasłodziusia Mam deja vu z shoutboxa jak na razie... No i czuję ogromne zakłócenia w mocy. Ten wątek wkrótce zaleją tony postów i znowu trzeba będzie palić cały offtop! Niech to tylko zieloni zobaczą! Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Przepraszam bardzo! człowiek czyni ten świat tylko piękniejszym Bez człowieka była by to dzika dzicz Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 No w pewnym sensie Mam nadzieję, że nam znowu rozmówek nie zabiorą. Wtedy zostanie już tylko czat Ksyzia Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jak zabiorą rozmówki, to zrobimy własne forum! No i nie żebym nie mówił... Ale zauważcie, że zabierają nam sb akurat w momencie w którym Nocna Łuska zajmuje miejsce Wielkiego Awatara (paranoja mode: on) Takie pytanie, lubi ktoś superbohaterów? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Drzewusiu, ty to wszędzie widzisz spisek Syrenek Nie lubię superbohaterów. Wydają mi się trochę dziecinni i zbyt OP. *śpiewa* Vene vene venias, ne me mori facias! Link do komentarza
Recommended Posts