Guest Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Napisałem to bo nie wiem jaki temat wybrać. Duh! . . . . Może - easter egg'i w Google? Link to comment
BaniPunz Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 (edited) Wole widelce ;-; EDIT: wyprzedzili mnie chamy ;-;. To ja sie spytam czy czajnik to wielblad? ;-; Edited August 16, 2013 by BROnypony Link to comment
Spinwide Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 OMG nie ma mnie dwa dni a znów czuję się prześladowany łyżkami Q.Q JESTEŚCIE OKRUTNI, PRZEZ WAS NIE JESTEM JUŻ WYJĄTKOWYM JEDYNYM W SWYM RODZAJU SPOONZEM ;_; Umrzyj Soli! Rozpowszechniłeś to Q.Q Link to comment
Mrs.Octavia Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 do a barrel roll atari breakout zerg rush jason isaacs Cie przywita Chuck Norris Google gravity Best ♥ Link to comment
Camed Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Spamujmy o szpiegowski Googla! Używajcie http://www.duckduckgo.com i kończcie z wszędobylskim googlem! Wnośmy prywatną propagande! Prywatność jest cool Link to comment
Psoteł Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 No to jak nikt nic nie pisze, to ja się pochwalę łyżkami narysowanymi przed chwilą w przypływie weny autorskiej. Teraz to ja już nie wiem, o czym pisać. Link to comment
Spinwide Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Meh. Łyżeczki. Zaraz gronostajem z łyżeczką zarzucę, ot co! ... .... ... ...Albo i nie, jestem leniwy Link to comment
Guest Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Łyżka Twilight nie ma skrzydeł. Popraw Link to comment
Psoteł Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Cały czas zapominam o Twilicornie :c Ale nie poprawię, bo mi się nie chce, ot co. Link to comment
plx Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 (edited) Twilicorn to yyy eeee Edited September 1, 2013 by plx Link to comment
eragon333 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 (edited) www.grypisemne.fora.pl odrazu mowie nie tematyka mlp ale bylbym bardzo wdzieczny za wejscie na strone Edited October 1, 2013 by eragon333 Link to comment
Camed Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Nein! Jeszcze 190km i w Białymstoku... Ach ten pakiet internetowy 300mb Link to comment
Arcybiskup z Canterbury Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) Pragnę wrócić do tematu drzew. Oficjalnie wielbię kasztanowce, bo nie dość że są genetycznie czaderskie, to jeszcze dają nam KASZTANY. A za kasztanami kryje się dobro w czystej postaci, czad, moc i magia. Kto nigdy nie zebrał chociaż jednego, małego kasztanka, nie może czuć się fajny i niechaj do czasu zebrania owego kasztanka porzuci nadzieję na chwałę i wieczną pamięć o nim. Oprócz Czystej Esencji Zarąbiaszczości lubię też buki, bo po prostu są ładne. I dżewa iglaste, bo ładne i ładnie pachną. Edited November 8, 2013 by Nocturnal Van Dort Link to comment
Camed Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Zebrałem mnóstwo kasztanów. Mogę czuć się hardcorem ^^ Link to comment
AskMint Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Widze ze temat umarl :< To ja zadam pytanko czy ktos zna sposoby na zwalczenie bolu brzucha ? :< Link to comment
Mrs.Octavia Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 1. Kładziemy się na brzuchu 2. Jęczymy "jak bardzo nas bali brzuszek" 3. Możemy się trochę poturlać po łóżku/kanapie/tam, gdzie polegliśmy 4. Znowu jęczymy 5. Idziemy czołgamy się po tabletki przeciw bólowe 6. W końcu idziemy po toalety 7. Jeśli punkt 6 nie pomógł, wracamy do punktu 1 Enjoy 1 Link to comment
... Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Co do drzew, to najbardziej epickie i niezaprzeczalnie najlepsze są miłorzęby dwuklapowe. Kto by pomyślał, że są drzewami nagonasiennymi? Jako jedne z nielicznych drzew nagozalążkowych mają zamiast igieł, liście, które zrzucają na zimę. A w dodatku to endemity i relikty. Są pierwotnymi roślinami. Naturalnie występują tylko w Chinach, ale są błędnie i myląco nazywane miłorzębem japońskim. Taaak, dla kogoś z biol-chemu miłorząb dwuklapowy to temat rzeka... I do tego jakie ma ładniutkie listki :3 Słowem jest prze-pro-elo-madafaka-fajny. czy ktos zna sposoby na zwalczenie bolu brzucha ? Jeśli zaś chodzi o ból brzucha, to już trudniejsza sprawa. Aby się go pozbyć trzeba pojechać do Sri Dźajawardanapury Kotte, przewędrować dzikie puszcze, dotrzeć do Krainy Wiecznego Gromu i znaleźć Śpiącego Mnicha, który to jest w posiadaniu tajemnego kluczyka, otwierającego wejście do Mrocznej Jaskini Czystego Zła. Kiedy już otworzysz wrota, wszystko idzie już z górki. Musisz odpowiedzieć na zagadkę Trzygłowego Chomika z zaparciami, który kręci się w Kołowrotku Śmierci, tamując tym samym przejście. Następnie walczysz z Modrą Traszką Plamistą, przechodzisz przez Przepaść Histerycznego Kaszlu i przepływasz rwącą Rzekę Przeznaczenia. Za nią na szczycie szklanej góry na turkusowej poduszce, leży sobie Apap, możesz go wziąć i wszystko przechodzi. Ewentualnie można iść do apteki, ale to trochę niebezpieczne, można wpaść pod samochód albo zostać zgwałconym. Link to comment
Mrs.Octavia Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 można wpaść pod samochód albo zostać zgwałconym. Albo zostać zgwałconym przez samochód Link to comment
Estelle Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Ewentualnie można zostać zgwałconym podczas wpadania pod samochód. Link to comment
Estelle Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Nie wyklucza się również zostania zgwałconym przez samochód podczas wpadania na aptekę. Link to comment
Recommended Posts