Dadudałe Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 >śmietana do ruskich herezja 1 Link do komentarza
Syrth Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Nie zesraj się, że tak powiem 2 Link do komentarza
Dadudałe Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 od śmietany na pierogach pewnie by się to tak skończyło Link do komentarza
Syrth Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 O tempora, o mores... Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Jem ruskie ze śmietaną od około 17 lat. Jedyne kiedy się po nich zesrałam to jak strawiłam pod koniec dnia. Link do komentarza
Kruczek Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Nie jadłem, ale nie lubię śmietany więc 0/10. Link do komentarza
Velvie Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Ja wolę pierożki z serem i śmietaną, ale nie mogę ich jeść, bo niedawno zrobiłam sobie badania i wyszło, że mam alergię na mleko Link do komentarza
Celly Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Fuu. Ser :( fuu. Ruskie :( Lepsze z truskawkami, albo jagodami! W ogóle twaróg, ser, sernik. Fuuj :< Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Pierogi na słodko...? NOPE! Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Ja lubię tylko ruskie i takie podobne do ruskich, które w farszu mają ziemniaki, trochę pieprzu i kapustę. Mniam, pyszne pierożki~ Ewentualnie zjem z jagodami, dobre są też ze szpinakiem. Za to nienawidzę pierogów z kapustą i grzybami x.x Z mięsem też mi nie podchodzą. Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Ja też TYLKO uznaje pierogi ruskie z pyrami i białym serem. Z resztą... Pyry z gzikiem, to najlepsze danie w moim mieście i mój przysmak. Link do komentarza
Kruczek Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Jeśli przyjrzycie się z bliska, można zobaczyć że to fake. 1 Link do komentarza
Velvie Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 To jest ohydne! Nienawidzę pająków Chyba mam arachnofobię :C Link do komentarza
ApulJack Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Mnie sie wydaje że to było naprawde. Spójrz na te ruchy tego pająka ;-; 1 Link do komentarza
Spinwide Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Phi, murricańskie bzdety. W polszy grasuje PIESEŁOPAJONK! Odsyłam do kanału Wardęgi na jutubach. Wasze dżijant spajder ataki to przy tym mały pikuś. Swoją drogą, widać jaki kraj takie potwory mordujące nocą ludzi. Link do komentarza
Velvie Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Pieseł Pająk był całkiem fajny :3 Link do komentarza
Spinwide Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Ta, pieseł pająk fajny, a potem wysysa ci wnętrzności, gwałci dom i podpala matkę >:c Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Takie pytanko, czy i was nie denerwują osoby, które wysyłają wam zaproszenia do znajomych, pomimo tego że nawet razu niegadaliście i nawet się nie znaczne? Jakby tego było mało, to zazwyczaj po zaakceptowaniu takiego zaproszenia, najczęściej nawet się nie przedstawią... Obecnie prawie codziennie dostaje takie zaproszenia na Steam, ale też na FB i GG, a wy? Link do komentarza
SolarIsEpic Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 O tak. Jak dla mnie zaproszenia do znajomych należy przyjmować tylko i wyłącznie od ludzi których się zna, i z którymi już wcześniej miało się kontakt Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Cóż, nigdy nie wiadomo czy czasami troll jakiś się nie wkrada na nasz profil. Link do komentarza
Syrth Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Na steam to najprawdopodobniej zapraszają Cię, by lepiej poznać konto i wiedzieć czy warto sobie je wziąć :3 Nie dawał swojego profilu steam na stronkach, gdzie wiesz że randomy mogą Cię niepotrzebnie zapraszać. Na FB to pewnie zbieracze znajomych Link do komentarza
Kruczek Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Nie mam FB, na gg mnie nikt nie zaprasza a Steama prawie nie używam Link do komentarza
Syrth Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Na gg często mi piszą osoby jakieś randomowe. Najlepsze było, że jak miałam napisane w katalogu publicznym "Pani Inżynier" to było tyle propozycji seksu 1 Link do komentarza
ApulJack Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Z tym zapraszanie na FB to tak: nie znam cie, a to wyp... , a ze steamem i innymi tego rzeczami to jestem ostrorzny bo jeżeli osoba która mnie zaprasza ma 1 poziom i profil prywatny to nie dzięki. 1 Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Najlepsze jest to, że często obcokrajowcy mi ślą zaproszenia na steam... Link do komentarza
Recommended Posts