Arek_PL Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 włamuje się włamywacz do domu i szuka pieniędzy nagle wstaje właściciel domu -co pan tu robi -szukam pieniędzy -to choć poszukamy razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Suchar zagadka: Jaki samochód jest najbardziej lubiany wsród Bronies? Skoda Octavia. chyba raczej Ferarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Ulubione danie Celestii? . . . Banany! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Ulubione danie Celestii? . . . Banany! Za ten suchar dam Ci puchar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Idzie baba do lekarza z gwoździem w uchu. Lekarz pyta: -Co pani dolega? -Słucham metalu. Co robi koleś leżący na chodniku? Słucha płyty. SO MUCH FUNNYYYYY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubix Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Co robia mechanicy subaru??? . . . rozkrecaja impreze ! huehue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Dlaczego student studiujący na dwóch uczelniach jest macierzą? . . . Bo ma dwa indeksy:ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Idzie baba do lekarza , a lekarz to Chińczyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Jak Indianie wołają maga na obiad? Szamanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Jak wzywa sie Chucka Norrisa? To jest nie mozliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Idzie lekarz do windy, a tam wąż myje nogi. hueheuheuehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jak Indianie wołają maga na obiad? Szamanie. Nice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Dlaczego Ala ma kota.? Bo sierotka Marysia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Tańczył Gangnam Style , do piosenka "Ona tańczy Dla Mnie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 chyba raczej Ferarity Chyba nie chłopczyki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Pony Też ma cztery generacje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 http://sucharry.pl/27199/Cieplo-na-sercu.html +16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Gdzie mieszkają Chińczycy? W dzielnicy Chińskiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Jasiu, brałeś prysznic? - Jak w domu coś zginie, to zawsze ja jestem winny! Czy istnieje kobieta, która wie, w co się ubrać? Tak, zakonnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Rozmowa GG W archiwum nie mam całości. Wyjaśnienie. Podłączył się do mnie ktoś, przywitał i zapytał skąd mam jego numer. Wyjaśniłem, że być może z brohoofa lub gg po raz kolejny przydzieliło ten sam nr dwóm osobom (raz tak utraciłem numer ) Kontynuacja rozmowy - dosłownie z przed chwili: Gość (to nie nick) - G Ja - J G: nie rozumiem xD J: witam. czego znowu? (dop. nie rozumiesz) G: Czemu jesteś taki opryskliwy? J: Sam napisałeś: "Nie pamiętam, jeśli tak, to przepraszam. Nie było rozmowy." G: może z brohoofa. Albo genialne gg przydzieliło ten sam numer dwóm osobom. Już raz tak miałem (kilka lat temu) napisałeś Ja odparłem, że nie rozumiem a ty tak impertynencko Bez urazy, ale jak cham jakiś "czego znowu?" (dop. nie załapał, że miałem na myśli - nie rozumiesz ) J: Dla mnie - "nie było rozmowy" = koniec rozmowy, sprawa załatwiona, nie było problemu. Proste. Po co wnikać w szczegóły? G: Szczegóły odgrywają niesamowicie ważną rolę w naszym życiu. J: Przypadkowa rozmowa, dwóch przypadkowych osób, które wyjaśniły sobie nieporozumienie. Ja tak to widzę. No chyba, że gdzieś tu na tym nowym gg jest czarna lista (a wolałbym, żeby pozostała pusta) G: Rób, jak uważasz. Żal mi tylko Ciebie i całego kucykowego fandomu. J: Dlaczego mieszasz do tego fandom? G: Bo jesteś, jak wszyscy J: Co o mnie wiesz, skoro wysuwasz takie wnioski (tu nick, prawda?) G: Jak powiedział Natanek : "Otwórz usta do Komunii Świętej, a już powiem Ci, jakim jesteś człowiekiem". Mi wystarczyło kilka twoich zdań i wiem o Tobie wszystko. (dop. troll allert!) J: Kontynuuj... G: Nie muszę. J: Więc jakim jestem człowiekiem, biorąc pod uwagę kilka moich zdań? (ciekawi mnie to - może się czegoś dowiem) G: Takim, jak reszta fandomu. J: Rozumiem. "Koń jest jak każdy widzi" No cóż. Miłego dnia życzę (i czarna lista). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Był kiedyś taki kawał że : Szły dwie blondynki przez las i jedna mówi do drugiej … - Ty zobacz jaki piękny las Na to druga odpowiada … - Ty słuchaj nic nie widzę , drzewa mi zasłaniają *Sory jeśli to już było a ja to powieliłem … nie czytam tematu od początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 wreszcie temat dla mnie Jak Chińczycy mówią na szybę? - ToShiba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 przychodzi pół baby do lekarza a lekaż mówi: -Co pani jest? -Ba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Gabinet okulistyczny w rosyjskim odpowiedniku wojskowej komendy uzupełnień. Nowy poborowy z trudem odczytuje nawet największe litery. Lekarz zapisuje: "Zdolny do walki z czołgami". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDm0rda Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Mamo, mamo zrób mi śniadanie! - Posłuchaj, to że sypiam z twoim ojcem nie oznacza że możesz do mnie mówić "mamo". - No to jak mam mówić? - Normalnie, Andrzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Przysłowie: Niedaleko pada silnik od samolotu. Krótkie ale na temat^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się