FlutterFan Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Przychodzi baba do lekarza a lekarz też baba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imeshovy Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Właśnie mam obiad, i jak zobaczyłem co mam, to mi się przypomniało: - Co robią lekarze w kuchni?- leczo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ST0AT Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 (edited) Przychodzi facet do mięsnego -Poproszę tatara. -Z Sokołowa? -Nie, z mięsa. Edited August 31, 2013 by MrDoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorregaray Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Jąkasz się ? Nie wymawiasz "r" ? Pomożemy ci. Pytaj w aptekach o cyklopernatrnoperhydrofernalteren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael89pl Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Stirlitz bardzo się zdziwił, gdy włączywszy we wrześniowy poranek laptopa zobaczył podwójne okna."Jesień" - pomyślał Stirlitz.* * *Grupa kiboli przekonała się na wycieczce do kopalni, że nie wszystkie szyby można zbić. * * *I na koniec bonusik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorregaray Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Co ma wędkarz w lesie? maLiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Jak się nazywa murzyn w księgarni? - CzarnoKsiężnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pookhi Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Co mówi Batman do Robina żeby wszedł do Bat Mobila? Robin wsiadaj do Bat Mobila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Dlaczego San Marino strzeliło gola? . . . . . Bo kelner dobrze podał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Siedział sobie facet w domu wieczorem zmęczony po pracy, a tu nagle ktoś zapukał do jego drzwi.Facet otworzył i zobaczył jeża.- Czego chciałeś? - zapytał facet- Klej masz?- Nie mam.Jeż odwrócił się i odszedł. Zdziwiony facet zamknął drzwi i wrócił do swoich zajęć.Po chwili znowu ktoś zapukał. Facet otworzył, a tam znowu jeż.- Czego znowu chcesz? - spytał poirytowany facet.Na to jeż spokojnie:- Klej przyniosłem. Zlituj się nad użytkownikami ciemnego stylu ~Decaded http://puu.sh/4t8rr/f4497edb19.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael89pl Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 (edited) "Jestem na diecie. Zrzuciłam 2 kilo, głowa przestała ogarniać. To chyba był mózg." * * * W Mongolii odbył się turniej szermierczy poświęcony pamięci ofiar poprzedniego turnieju. * * * Według statystyk, 90% ludzi symuluje ewolucję. Edited September 16, 2013 by Michael89pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maisha Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Z życia szkolnego wzięte: ,,Ty chyba masz raka jąder. KOMÓRKOWYCH!" A teraz już mniej: Blondynka jedzie samochodem i się śmieje że kółka się kręcą. Jak nazywa się psychopatyczna Patrycja? Psychopatka. Co mówi drwal jak za dużo wypije? Ale się narąbałem. Wchodzi kogut pod prysznic, a tam zakręcone kurki. Jak nazywają się osy które oszukują? Cheatosy. Takie suchary ze aż tosty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Z ostatniej chwili - skorpion na oddziale psychiatrycznym. W związku z tym suchar: - Siostro - Tak, panie Kowalski? - Skorpiona widzę... - Oczywiście... oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael89pl Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Jak nazywa się halloweenowa kanapka?Straszburger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainiac Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Murzyns Jokes Attack xD Jak się nazywa murzyn bez rąk? Bezrobotny! Ilu murzynów potrzeba do wykręcenia żarówki? Ani jednego bo murzynów nie stać na żarówkę! Dlaczego murzyn ma białe wnętrze dłoni? Bo praca uszlachetnia! / Bo w każdym człowieku jest coś pięknego! Jak się murzyn śpieszy to się właściciel cieszy! Co daje połączenie murzyna z ośmiornicą? Zarąbiste urządzenie do zbierania bawełny! Jedzie murzyn autobusem. Podchodzi do niego staruszka i po dłuższym oczekiwaniu na ustapienie miejsca mówi: -u nas to tacy chłopcy jak pan ustępują miejsca starszym. A murzyn na to: -A u nas takie baby to się zjada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgon Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 -Jak się nazywa wiedżma na plaży? -Sandwich (tak kolejna durna gra słowna co ja poradzę... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCcrater11 Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Kobieta pracuje w spożywczym, przychodzi do niej facet i mówi: -Poproszę 4kg twarogu. Kobieta zaskoczona sprzedaje mu twaróg myśląc po co mu, ale dobra, zapłacił jest dobrze. Następnego dnia ten sam człowiek przychodzi i zadaje to samo pytanie, kobiata myśli "Po co mu ten twaróg?", myśli o tym i nic jej do głowy nie przyszło. Sytuacja się powtarza, myśli sobie: "Dobra, może ma jakąś impreze czy coś". I wieczorem kiedy ma zamkąć sklep Ten facet biegnie i krzyczy: -Niech Panie nie zamyka! -Nie sprzedam ci więcej twarogu! -Wszystko Pani wyjaśnię, tylko niech mi pani tu wrzuci 8kg. Więc kobieta zaciekawiona sprzedaje mu twaróg, idą razem poza miasto, jest już ciemno, są sami. Facet podchodzi do jakieś dziury i wrzuca tam twaróg, kobieta przerarzona pyta: -C..Co to jest? -Nie wiem, ale to coś naprawdę lubi twaróg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolarIsEpic Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Przychodzi do lekarza gość z Deadpoolem na głowie a lekarz też Deadpool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiria Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Suchar od moich kolegów: Jak się nazywa biedny Rumun? Rumun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moposable Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 (edited) Jak się nazywa pociąg do Zakopanego?Nekrofilia Edited October 20, 2013 by Moposable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczuu Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Siedzą dwa gówna na ławce i jedno mówi do drugiego: - Jak masz na imię? - Sraczka! - Aaa, to bardzo rzadkie imię. wzorowy suchar ^^ znam inna wersje tego kawalu Przychodzi facet do lekarza Lekarz - Nazwisko. Pacjent - Sraczka Lekarz - oo.. to takie rzadkie nazwisko xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizio Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 (edited) Co robi Jan Kochanowski na siłowni? TRENuje. Edited October 21, 2013 by Wizio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczuu Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Jeden ksiądz mówi do drugiego: -Ładne buty, zamszowe? -Nie, za własne... To bylo z tego filmu job ;D bylo jeszcze jedno Przychodzi facet na podisanie umowy o prace (oczywiscie wszystko o angielsku) -Hi -Hi -Can i have your address ? -Nie , nie dres , Zamszyk xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adisso Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Nie czytałem całego tematu, więc może już było, jak coś to przepraszam . Jak się nazywają ulubione owoce Saurona? Mordorynki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ChrisEggII Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 A niech mnie, suchary się sypią! Dorzucę i swoje 3 grosze: Co robią lekarze w kuchni? Leczo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts