lurasidone Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 (edytowany) Piąte od dołu jest upiorne. A teraz coś ode mnie: Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Jak świetnie, że tak szybko ten temat się rozwija... ale jeśli nie zobaczę tych "" to... Ech, cenzura wszędzie musi zapuszczać swoje szpony, nie żeby mnie to dziwiło, ale szkoda, że tak pośpiesznie... No nic, trudno ^^ jako, że ostatnio miałem nieco okazji rozmawiać o shippingach, to wrzucę tu taki, który chyba właśnie do tego działu najbardziej pasuje, czyli PinkieXPinkamena... co o nim sądzicie? ^^ Jak dla mnie osobiście, jest on przeuroczy, ale wiadomo... każdy ma inną wrażliwość i podejście do tematu... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 (edytowany) Keola, chyba przesadzasz. Gore opływa w krew i flaki, a na usuniętych artach śladowe ilości krwi stanowiły tylko delikatny dodatek. Nie były głównym tematem artów i rysunki byłyby piękne nawet bez nich. Może definicja: Gore (ang. rozlana krew, zakrzepła krew) – rodzaj dreszczowca, horroru filmowego, charakteryzujący się dużą ilością brutalności, scen z krwią i wnętrznościami (by Wikipedia) Tej samej zasadzie podlegają arty.http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgroRXR1pNqde9vbnqttq2M96PvT3OmQ45TOO4CIEO8hwdizXhcKk8f9UyfQ Oto avatar Zniszczyciela. Nigdy nie został ocenzurowany. Ma go nadal. Jest takim samym grimdarkiem jak ten przepiękny obraz wrzucony wcześniej. Tutaj też chyba będzie mógł widnieć w spokoju.https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRx9P8iEKwtwM5RDBEOD5LuSWxF5yGqHPR5w1S9JkL5BlYdP321https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDbNIoWxcV6rgkxFimwKgVFw_0y_xg4rzENeATxf2H0l82v-JfHg Discors, jeśli chcesz to wyślę Ci je na PW. Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 I takie cuś: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 27, 2012 Autor Share Napisano Październik 27, 2012 Hm no krwi nie ma ale lepiej aby takich obrazków jednak nie było Domine, no... daj spokój, nawet Keola na ten obrazek uwagi nie zwrócił, NAWET KEOLA(!) a sam art bardzo, bardzo ładny, niech go chociaż pod spoiler wrzucę, aby mimo wszystko był, no... Discors, jeśli chcesz to wyślę Ci je na PW. Pytań, na które odpowiedź jest oczywista wcale nie trzeba zadawać ^^ jasne, że chcę! Tak, motyw wewnętrznej walki to główny motyw tego posta... hmm... w sumie niekoniecznie wewnętrznej... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Ain't no party like a Pinkie Pie party. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 (edytowany) Kolejna porcja artów: Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 (edytowany) Świetny mem ten pierwszy obrazek... a na tym ostatnim Pinkamena wygląda trochę jak Rarity... Urocze, czyż nie? Zauważyłem, że duży nacisk na realizm kucykowych twarzy doprowadza do takiego creepy efektu ^^ Miss Cupcake... hm, jest chyba nawet takia cukiernia... Nie ma to jak zabawa lustrami, a zwłaszcza zabawa nimi w Nightmare Night... ^^ I na koniec całkiem udany i ciekawy cosplay... ciekawy głównie przez wzgląd na tę przeuroczą czapeczkę... I modelka ładna ^^ Cosplay całkiem mi się podoba. Jeden z lepszych cosplajów Pinkameny, jakie widziałam. ~Bellamina Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 (edytowany) Cóż, kolejna porcja artów ode mnie... ale na sam początek może ciekawy zestaw do cosplayowania Pinkameny...http://www.polyvore.com/mlp_pinkie_pie_pinkamena_diane/set?id=52557295 Nawet ceny obiektów tam podają, może jakaś pegasis się skusi? Do cosplaya nic nie brakuje oprócz... cóż najważniejszego, tzn. modelki... xP zaś wracając do artów... Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Hmm... hej, co tu taki mały ruch jest? Naprawdę nie macie więcej tych obrazków? Nie no, nie wierzę... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 (edytowany) Ten ostatni bardzo mi się podoba ^^ A ten pierwszy...taki trochę upiorny. No ale teraz coś ode mnie: Ten bardzo mi się podoba. Sam styl, w jakim jest zrobiony...ach i och. Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Wiele artów z Pinkameną jest niezaprzeczalnie upiornych taki już klimat się trzyma tego kuca, a z tych dzieł nade mną najbardziej do gustu przypadł mi pierwszy, chociaż Pinkie ma na nim trochę dziwne oczy, ale poza tym całość jest świetna... Te czerwone oczy i te niebieskie też całkiem ładne, ale trochę nie na miejscu xD I od tego samego autora, Pinkie uzbrojona w kosę z potrójnym ostrzem... dla lepszego efektu golenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 (edytowany) Mam coraz większe problemy ze znalezieniem artów bez gore No, ale jak to Discors powiedział, taka aura otacza tę postać. W tym ma jakąś dziwną minę. Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 (edytowany) Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Ale wiesz, nie ma co narzekać, są postacie, dla których jeszcze trudniej zaleźć bezpieczne arty, uwierz mi... A te prace, jak łatwo się domyślić, nawiązują do ostatniego odcinka III sezonu.... :pinkie: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 To drugie bardzo mi się podoba Discors, na przykład jakie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 (edytowany) To jest vector jednego z artów,które się już pojawiły Rany, wszelkie grafiki naprawdę genialne, aż nie wiem, co powiedzieć... Jeszcze w międzyczasie natknąłem się na inny obrazek, który też jako awatar sprawdziłby się w 120%:http://mlpchan.net/fic/thumb/1346079775730.png ...no, czyż nie jest on uroczy...? ^^ Pozwól,że go użyję,dobrze? Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Jedną ze wspominanych postaci niejako wskazałem w poprzednim poście, z resztą... nie wierzysz mi na słowo? Pozwól,że go użyję,dobrze? Jaaasne, przecież nawet nie jest mój, jakże więc mógłbym nim zarządzać? A autor wątpię, że się obrazi... ;] Hmm... ta uzbrojona Pinkamena prezentuje się znajomo... a ta jedna Pinkie wygląda jak Shy odrobinę xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Nowy arcik,który wręcz kocham Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 (edytowany) Kolejna porcja artów. Jedna z moich ulubionych: Postąpajmy trochę po lodzie: Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Ta Pinkamena... niemal jestem w stanie usłyszeć jej cichą melodię, którą nieśmiało śpiewa... Co my tu jeszcze mamy? Hmm... tego arta od stąpania po lodzie wcięło, ale tak to zawsze jest z funnyjunkiem Radzę unikać tego hosta, Bella, czy to o ten art tam się skrywa: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5wg5huvOn1r1b6b6o1_1280.jpg ? Zaś ten ostatni obrazek zaiste uroczy ^^ Yay, już mamy monad 50 postów w samej Galerii! teraz jeszcze tylko zrobić to samo w Kąciku AV... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Od dwóch dni się nic tutaj nie pojawiło? Bardzo nieładnie, ale sami tego chcieliście, nie będę na Was czekał! Pinkameno, pokaż ząbki - ktoś się może skusi to na awatara? ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 (edytowany) Edytowano Maj 17, 2014 przez GoForGold Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts