Porter Napisano Listopad 30, 2011 Share Napisano Listopad 30, 2011 Zdziwiłem się trochę, myślałem, że będzie bardziej Twilight niż Rainbow Dash. Także zdziwił mnie wynik Rarity i Fluttershy, bo raczej za modą nie przepadam, ale jestem wrażliwy. Ale i tak jest nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 30, 2011 Autor Share Napisano Listopad 30, 2011 Zdziwiłem się trochę, myślałem, że będzie bardziej Twilight niż Rainbow Dash. Także zdziwił mnie wynik Rarity i Fluttershy, bo raczej za modą nie przepadam, ale jestem wrażliwy. Ale i tak jest nieźle. znam twój ból ;p myślę sobie pewnie będzie wynik Twi>Shy>Rarity/AJ a tu jeb Twi wyszła jak trzeba, ale nagle nie wiadomo jak dało mi RD i 0 Shy :O (w sumie .... to przez tą noc, czerń i ciemność i kilka innych odp na 100% nie dało mi Shy). Bycie leniem i pomaganie znajomym to chyba jedyne co pasuje u mnie jeśli patrzeć na RD (ale i tak jej nie cierpię ;p). DA MAGIKZ!! WE GO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 30, 2011 Share Napisano Listopad 30, 2011 A co ja mam powiedzieć? Spodziewałem się dużo Shy, Applejack, Twilight i Rarity... A tu się okazuje, że jestem Allpejack/Rainbow Dash xD Także zero Shy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunbro Dante Napisano Listopad 30, 2011 Share Napisano Listopad 30, 2011 znam twój ból ;p myślę sobie pewnie będzie wynik Twi>Shy>Rarity/AJ a tu jeb Twi wyszła jak trzeba, ale nagle nie wiadomo jak dało mi RD i 0 Shy :O (w sumie .... to przez tą noc, czerń i ciemność i kilka innych odp na 100% nie dało mi Shy). Bycie leniem i pomaganie znajomym to chyba jedyne co pasuje u mnie jeśli patrzeć na RD (ale i tak jej nie cierpię ;p). DA MAGIKZ!! WE GO I lold. Sorki Luki, ale to chyba inni znajomi. Ja patrząc na ciebie nie dziwię się, że Shy ci nie wyszła i nie wiem czemu jej oczekiwałeś. Rarity też bym się nie spodziewał po tobie (i nie wiem w jaki sposób ci wyszła - przecież nie jesteś fabulous). RD natomiast pasuje pod względem względnej upartości i robienia po swojemu i szybkiego irytowania się (a to u nas fajnie działa - taka samo nakręcająca się spiralka). Choć w sumie do ciebie nie pasuje szczerze nikt z mane6. Nie ma [cenzurka], Luki. Jak chcesz coś sobie napisać to napisz własnego posta, jeszcze nikt cię nie zbanował to możesz własne posty pisać. I znam cię z tej strony, z której mi się pokazujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyshadow Napisano Listopad 30, 2011 Share Napisano Listopad 30, 2011 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NTQ4NnwyNTY2Mg!! Fluttershy + Twilight yay~! Dokładnie tak jak wyobrażam sobie Lunę Duży wynik z Rarity jednak mnie dziwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duisshy Napisano Listopad 30, 2011 Share Napisano Listopad 30, 2011 Rainbow Dash i niewiele więcej Pinkie niż Rarity... tylko nie ona ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 1, 2011 Share Napisano Grudzień 1, 2011 True Story! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Grudzień 4, 2011 Share Napisano Grudzień 4, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Grudzień 5, 2011 Share Napisano Grudzień 5, 2011 test zrobilem znowu , po updacie z 29/11/11 wynik mam conajmniej ciekawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Grudzień 26, 2011 Share Napisano Grudzień 26, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocker Napisano Grudzień 26, 2011 Share Napisano Grudzień 26, 2011 Idealnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoomChKa Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 Hm, wysoki komponent Rainbow Dash mnie dziwi... fajny test! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Styczeń 1, 2012 Share Napisano Styczeń 1, 2012 Reth is pure Rarity. I to się w sumie zgadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Styczeń 11, 2012 Share Napisano Styczeń 11, 2012 biedna Rarity choć dziwi mnie trochę duży wskaźnik Pinkie Pie(ale to chyba dobrze? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?img=plz&q=OTg0NnwxMTI3Mzc A więc jestem Różowym ciastem, Iskrą Zmierzchu i Flutter częściowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Ty? No wai! xD Dla mnie to jesteś RD pełną gębą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Ty? No wai! xD Dla mnie to jesteś RD pełną gębą Nie przesadzaj, nie jestem aż taki odważny, choć leniwiec ze mnie jest dosyć spory... Lecz niekoniecznie zawsze z prostego lenistwa, aczkolwiek z problemów innych niż słabej woli. Z resztą - Mnie nie jara zwycięstwo. A teraz lecim sobie poczytać dalej Ostatnie Życzenie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Lenistwo. Lenistwo.. Lenistwo! LenistwoLenistwoLenistwo! Cały Ty A powody lenistwa? Różne Nie koniecznie słaba wola, ale lenistwo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Problemy. Problemy.. Problemy! ProblemyProblemyProblemy! Cały Ty A powody problemów? Różne Nie koniecznie większa chęć na naukę i czytanie oraz własne sprawy, niż pisanie P4mJ3nTn1K00FF, ale problemy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Nope! Sam się do lenistwa przyznałeś, nie pamiętasz? ;> Jesteś jedną z najbardziej leniwych osób, jakie widziałemnodobra (celowy zabieg)... Kogo ja oszukuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Nope! Sam się do lenistwa przyznałeś, nie pamiętasz? ;> Jesteś jedną z najbardziej leniwych osób, jakie widziałemnodobra (celowy zabieg)... Kogo ja oszukuję... Jak śmiesz, Zero tolerancji dla ludzi chorych na Amnezję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 =.= To ja tu jestem leniem naczelnym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Ty? Weź sie posuń na tej kanapie dla lenia naczelnego inaczej wejdę na ciebie. A co do testów. Zawsze wychodzi mi max RD, zero FS i w 3 kolejnych próbach (nie pod rząd, w pewnym odstępie czasu) coraz mniej (ale i tak dużo) Rarity i coraz więcej (teraz tyle co Rarity) Pinkie. Reszta jest tak mało, że nie ma znaczenia. Rarbow Pie, lel xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Oj coś dużo osób ma dużo RD i Rarci (czyżby RD z 3 generacji :-P?) Mój wynik: http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDg0OXwxMTMwMDk Ogólnie nic dziwnego jak dla mnie :-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Tamta pseudo RD to herezja. Tak...ja swoją sytuacje wyjaśniam. Z RD mam lenistwo i trochę skromności i chęci bycia najlepszym (i lojalność), z PP mam to co widać po PP a z Rarity...nie wiem. Raritowość, poza tym, że moda mi kompletnie wisi NiBl, ciekawy masz wynik a jeśli tu ktoś nie ma jakiegoś kuca w tabeli to głównie FS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts