Martini963 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie. Myślę, że bym się do niego nie zmieścił. Masz Tygrysa Królewskiego w domu? (PzKpfw VI Königstiger) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Mam Masz w domu Mustanga (P-51D Mustang Mk. IV) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nom. Masz może amunicję do StG44? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie. Ale mam trochę amunicji do Makarova. Masz może amunicję do tego GAU-8 Avenger? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie. (ale jesteście monotematyczni -.-' ) Masz guanozyno-5'-monofosforan disodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Wybacz. Nie wiem co to jest. Masz RPG z amunicją? (Wiem, że jestem monotematyczny ) Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Martini963 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 nie masz avatar na tym forum ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 mam masz na jakimś punkcie obsesje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Mam. Masz dziewczynę/chłopaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Dołączę się, jeśli można Iie. Masz banknot o nominale 500 zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Nie.. wait, what? Masz kartkę? Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Aziz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Mam.Masz backup internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 nje masz ptaka w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Yup *if you know what i mean* Masz w sobie chaos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Zdecydowanie Masz ochotę coś zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) nje Masz blond włosy? Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Ciemny mam... Masz kotku coś tam w środku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 coś tam się znajdzie Masz kalendarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 jakiś tam mam masz grzywkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 mam masz krótkie włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Tak i nie. Masz hemoglobinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 nje... masz MARIHUŁANIA NI NARI HANA NI NA RI? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 nope masz coś mocnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Mam, ale nie dam. Masz kwas rybonukleinowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Tak. Spoconą skarpetkę. Dobry towar Znajdzie się trochę w tym mym DNA czy czymś tam innym Masz porządną mysz do grania? Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się