Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Jestę Belgia! *podaje puszkę* nope masz przy sobie ołówek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Nie Masz na stole niedopita szklankę coli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Nie Masz zamiar wyjść na ulicę w przebraniu królika i śpiewać dla wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Nie Masz jakiś szurnięty loczek w kółko wpadający Ci tam, gdzie nie chcesz? (Ja właśnie się z takim użeram) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 nie ale walczę żebym go miała chcesz mieć loczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ja je mam (Takie mam geny, po ojcu) Masz jakiegoś szurniętego nauczyciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Tak Renatkę która mówi do każdej osoby w liczbie mnogiej i zamiast dzień dobry na początku lekcji mówi : Ale ja nie słyszę już żadnych rozmów,siadamy. Sypie łupieżem na lewo i prawo,lansuje się w kozaczkach i sweterkach i dziwnie mruga ( chyba z 10 razy na sekundę). Masz paszę z GMO ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 tak masz gnojków za oknem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 YUP! Niestety....cały czas gazują starym bmw bez tłumika i wyjeżdżają motorem ( z tym mam problem bo brama skrzypi jak drzwi stuletniej szafy ). Masz zamiar jechać na XXII Katowicki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 nie masz gnojka w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Tak,mój brat właśnie wszedł O_O" Masz Katarzyne Sforze w szafie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 chyba nie ale sprawdzę bo po nich można się wszystkiego spodziewać xd masz martwe prostytutki w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 (domyka szafę wpychając do niej wystającą dłoń kojarzy N...nie! Wcale Masz Molestie na bananie ? ( nie,nie takim jak się kojarzy tylko zwykłym owocu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ja nie ale moja koleżanka ma xd masz smexy piksele w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nope masz tatuaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 no jakoś nie masz wielką mapę świata na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 zawsze chciałam, ale niestety nie masz tapetę z kucykami na pulpicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Nie masz skucykowany komputer/telefon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 nie Masz coś niepotrzebnego czego chcesz się pozbyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Chyba nie, fałszywi ludzie się liczą? Masz więcej niż 1 słuchawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 tak Masz perukę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 nie masz własny pokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 tak masz ulubionego misia z dzieciństwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 mam bałwanka masz konto Youtube? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Mam (a co reklama nie zaszkodzi... Więc serdecznie zapraszam) Masz jakiś problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się