Scootaller Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 I BONUSOWO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Przez Avana padłem, ale za to wpadłem na mały pomysł: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Księżniczka jest zachwycona dużą ilością zabawnych odpowiedzi! Nagrodziła aż 7 userów! Są to: Nikern, Talar, Siara, Scotaller, Avanidius. Fragin, Tric. Ch: Wiecie gdzie można spędzić kosmicznie dobre wakacje? Ch: Na Księżycu! Hej Luna, coś taka nieogarnięta? Chyba z księżyca spadłaś. Ch: O czym powinni pamiętać nauczyciele wychowania seksualnego? Ch: Aby nie zadawać prac domowych. Tym razem zaczepimy o gorący ostatnio temat - finał trzynastego sezonu! Nie dajcie się zwieść, żaden z obrazków na komiksie nie jest przypadkowy ani mylnie wstawiony... czekamy! Nowy obrazek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Bugged Twilicorn: Wreszcie wydropiłam rare tiarę +1 do skrzydeł instant aura 20ar 30fcr 120%ed 2sox!! będę OP na duelach. Luna:Ale z Ciebie noob Twilight było włożyć runę lub gema, inaczej Blizzard usunie ten item bo jest unpermed. Tak też się stało..... Twilight:Loociałam cały dzień na Pindlach dla tego dropu...Blizzard czemu?! Druga wersja: Trochę niewyraźne ale da się odczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 TS: popatrz co wykombinowałam! zawsze chciałam sobie polatać po niebie! Luna: eee ... za podtrzywanie się za alikorna grozi 40000 dolarów mandatu oraz wydalenie ze szkoły w canterlocie... hmmm chyba że... jak dasz prezent jakiemuś bliskiemu znajomemu celestii, to... być może ten ktoś... ci pomoże... TS: tylko nie wydalić ze szkoły! błagam!!! 100000 $? 150000 w złocie? JA NIE CHCE UMIERAĆ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 "Finał 13 sezonu" T: Luna, zobacz, wypełniło się moje przeznaczenie i jestem księżniczką, czy to nie wspaniałe? L: Bronies nie są z tego zadowoleni, zabieramy ci skrzydła i tytuł. T: Ale... Przeznaczenie... Why?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Twilight Alicorn : To mój wielki dzień! Koronacja, jestem księżniczką... Ja chyba śnię! Luna : Masz rację z tym snem, obudź się już, bo muszę z niego wyjść przed świtem. Twilight Unicorn : Ale... Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Twi: A najlepsza na koronacji była mina mojego brata! Pierwszy raz w życiu widziałam płynną dumę! Luna: Och Twilight, jaka Ty jesteś naiwna. Coś takiego jak płynna duma nie istnieje. Mówił Ci ktoś, że z płynną dumę jest tak samo jak ze skrzydłami, łyżką z Matrixa czy ciastem z Portalu? To wszystko wymysł naszej wyobraźni! Twi: A właśnie, że płynna duma istnieje! Zaraz Ci pokażę! Mój brat by mnie nigdy nie okłamał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Jak miło jest widzieć, że dwa z moich dotychczasowych trzech obrazków zostały wyróżnione:squee: A oto kolejna propozycja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 TS: Super jestem alicornem! Luna: Ale tylko na jeden odcinek. TS: COOO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 T: Luna dziękuje że zabrałaś mnie na wycieczke. Swoją drogą dlaczego jesteśmy w polsce? L: Bo ponoć polak potrafi wziąć ci skrzydła i przestaniesz być księżniczką. T: Jak to?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Twilight:Jej!Jestem kisężniczką! Luna:Wybacz Twili,pomylono cię z kucem od czyszczenia rowów. Twilight:Ale...przecież jest w więzieniu za publiczne okazywanie uczuć i podszywanie się pod członka rodziny Apple... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 T: Mam skrzydła i nareszcie polecę do Rzymu i zobaczę papieża! L: Ale on Abdykował T: Że Co?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 T: Jej! Redbul dodał mi skrzydeł! L: Niemożliwe cały Redbul wywieźli do Niemiec... T: Więc... Co ja wypiłam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 T: Tak się ciesze, mogę latać. L: Tylko pamiętaj, jeden błąd i śmierć na miejscu. T: Co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Świetnie się spisaliście! A zwłaszcza trójka userów, KochamChemie (druga wersja), Fragin i Ever3Tree. Dziękujemy za zabawne propozycje Czas na nowy obrazek, na którym Luna już chciała rozprawić się z Fluttershy, ale jej odpowiedź chyba dała jej do myślenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Tak bo nie miałem pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiercipięta Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts