Fragin Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Luna smakosz Nutelli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Luna: MIĘDZY INNYMI PRZEZ CIEBIE MOJA ZEMSTA NA CELESTII NIE UDAŁA!!! JA CIĘ... Fluttershy: błagam. nic mi nie rób... bo... bo Izy97 mnie pomści! Luna: hahaha to było dobre. a jak ma się dostać do equestrii? i co miałby zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Luna: GDZIE JEST TWILIGHT?! Fluttershy: A-ale... o-ona jest w Canterlocie, przecież jest księżniczką... Luna: A no tak, zapomniałam. I drugie: Luna: GGHRRRR! Jesteś martwa! Fluttershy: A... co z moją przyjaciółką Pinkie? Miałam do niej przyjść. Luna: Właśnie pomagam jej, robiąc babeczki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Te kadry to niekończące się źródło inspiracji! Choć i tak Fragin zmiażdżył system... Kojarzy ktoś? Bo partyzantka walcząca z syrenami musi być! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy12 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 :Zruinowałaś moje życie! Jakieś ostatnie słowa? :Mam ciasto czekoladowe... :A może podzieliłabyś się z twoją ULUBIONĄ księżniczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 L: NIE PODOBA MI SIĘ TWÓJ GŁOS! F: mnie też... L: Ooooo jednak w czymś się zgadzamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Gamer Luna:Jakim prawem EA dodaje zakończenie do ME3 w formie DLC. Kto to widział coś takiego? Fluttershy: Ale... to będzie darmowe. Gamer Luna: Mój zwiastunie dobrej nowiny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 1. Luna: odpowiedz, czy Kochasz J.B?(justin bieber) Fluttershy: ale ja nie jestem lesbijka Luna: nie wiesz jak sie bardzo ciesze ze tylko ty jestes normalna. 2. Gimnazjum Luna: ,,,,, i wlasnie dlatego cie nienawidze W czasie przerwy fluttershy wyciaga z plecaka lays'y i otwiera Luna: (znam ten dzwiek) Luna: ohh fluttershy, nie wiesz jak bardzo ciebie lubie. 3. Luna: telefon albo wpie****. Fluttershy: uwazaj znam judo, karate, kung-fu,,, Luna: Fluttershy ja tylko zartowalam, prosze wez moj telefon tylko mnie nie bij,,, Fluttershy: ,,, i jeszcze innych japonskich slow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Kolejna porcja dobrych odpowiedzi, zwłaszcza w wykonaniu takich userów jak Xinef, Fragin, Phinbella! Plusy dla nich, muszę kiedyś podliczyć punkty i rozdać jakieś nagrody. Jak zwykle czas na nową odsłonę, tym razem forma niczym w ankiecie! Jakość jak zwykle, jakby nagrywano film HD używając latarki. Zadano pytanie trzem Księżniczkom... ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Pytanie: Co powiesz na to, bym postawił ci kanapkę z sianem? Trollestia: Pewnie, dzięki, uwielbiam je! Kredens: Hm... Chętnie, Shining się nie obrazi. Moluna: Pod warunkiem, że później też ci "coś" postawię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 pytanie: jak zamierzaciw rozwiązać problem rosnącej ceny gazu z rosji? celestia: ależ to bardzo proste. grupa armii południe zajmie stalingrad i odetnie armii czerwonej dostęp do ropy. wtedy ich poprosimy o obniżenie cen. cadence: nic prostszego. jak zrównamy z ziemią moskwę i wygłodzimy leningrad to dadzą nam go w prezencie. bardzo lubię prezenty. luna: sojusz! w zamian za obniżenie cen pomożemy im w znisczeniu imperialistów z usa!! niech żyje rewolucja!!! na front! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Nie miałem pomysłu ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skystar Night Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Co obiecałabyś głosującym podczas kampanii wyborczej na prezydenta polski? Celestia: Sprawię,że każdy dzień będzie słoneczny. Cadance: Sprawię,że wszyscy będą szczęśliwi. Luna: Wyślę Tuska na księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skystar Night Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Co obiecałabyś głosującym podczas kampanii wyborczej na prezydenta polski? Celestia: Sprawię,że każdy dzień będzie słoneczny. Cadance: Sprawię,że wszyscy będą szczęśliwi. Luna: Wyślę Tuska na księżyc. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts