Chief Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Niestety. Widziałaś/eś wypadek/stłuczkę na własne oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Jak to niestety? Kiedy? Widzialem Widziales rumunska pande? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Jak to niestety? Kiedy? Rozwinę myśl: Niestety nie. Ostatnio nie, ale w życiu kilka spotkałem. Wiedziałeś jaszczurkę na wolności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Widziałeś neony. No raczej, nawet jeden jest tu na forum xD Nie Widziałeś/aś komodorę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Widziałem. Jedna jest obok mnie. Widziałeś film 127 godzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Nie Widziałeś hejtera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Oni zazwyczaj siedzą w domach ale tak widziałem Widziałeś/aś BlackHawk'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Nie widziałem. Widziałeś/aś DeDanieloska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Wyjrzyj przez okno buhahaha Widziałeś księżyc z bliska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 No tak, na monitorze komputera i przez lornetkę, z balkonu :O Widziałeś/aś grę "Mario" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 A kto nie grał Widziałeś Mojego żółwia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 nie miałem okazji widziałeś grę "banned from equestria daily?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Raczej nie A widziałeś/aś kiedyś grę Contra ? ( niegdyś moja ulubiona gra na Nintendo ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 To była gra Grałbym nadal Widziałeś gdzieś jakiegoś Saiyanina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Mam Vegetę w szufladzie Widziałeś śmierć na własne oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 jestem mordercą kilkudziesięciu pająków 500-800 móch, kilkuset mrówek, 1000 takich małych robaków, które zagnieździły się w łazience (w ciągu 9 lat to nie tak dużo) i dwóch karaluchów. innych robaków nie zliczę. zabiłem 10000 ludzi w call of duty i battlefield i chyba z milion w grach strategicznych. zabiłem mniej więcej 100 creeperów z 200 zombi, 150 pająków z minecrafta i setki innych zwierząt. grałem nawet w amnesię! a filmów nie policzę. oj widziałem śmierć, widziałem. tylko że nie w prawdziwym życiu i nie mam zamiaru :-D ale gdyby było trzeba... a umierających stworzeń, które są większe niż 20cm nie widziałem. NIECH ŻYJE ŻYCIE!!! widziałeś prawdziwego lamborgini? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 A no, widziałem Widziałeś/aś Husarię ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Jeśli się liczy w książce od historii to tak Wiadałeś/aś mojego psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civil Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Nie Widziałeś śpiewający groszek z reklamy Bonduelle ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 tak widziałeś/aś sterowiec ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nie Widziałeś/aś może mój czerwony długopis? Od dwóch dni nie mogę go znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nie Widziałeś/aś mnie na żywo(nie ze zdjęć)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nie Widziałeś/aś mleczyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Tak, ostatni w ty m sezonie XD Widziałeś/aś film "Napad łysych na fabrykę grzebieni" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nie Widziałeś/aś ten kabaret z tym kolesiem, co miał wąsy i robił te dziwne rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się