Melody Warbleness Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Droga Księżniczko Celestio! Ostatnio trapi mnie taka jedna sprawa...Czym właściwie jest nieśmiertelność? Jak ją zdobyłaś? Czy to się dziedziczy? Czy nieśmiertelność "wybiera" sobie właściciela? Tyle pytań na jeden temat...Mam nadzieję, że odpowiesz na moje dziwne pytania i pomożesz rozwiązać ten raban w mojej głowie... Twoja wierna uczennica, Melody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Dear Princess Celestia Lubisz trollować inne kucyki ? Czy robisz to przez przypadek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Droga Księżniczko Celestio... Mam do ciebie parę bardzo ciekawych pytań, mianowicie: 1.Czy u was grawitacja działa tak samo jak u nas? 2.Jakie są u was prawa fizyki? 3.Jeśli są inne to mogłoby znaczyć, że Pinkie wcale ich nie łamie? 4.Jaka jest największa biblioteka w Canterlot'cie? 4,5. Czy wszyscy mają do niej dostęp? 6.Czy w Equestrii były jakieś bitwy? (Tak jak np. Bitwa pod Grunwaldem - U nas) 7.Ile jest Alicornów w Equestrii? 8.Czy są organizowane pojedynki magiczne? 9.Jakie święta obchodzicie? 10.Jak zaawansowana jest u was technologia? 11. Ile komnat jest w zamku? 12. Czy jest możliwość zamieszkania w jednej z nich? To tyle ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: W którym roku wynaleziono u was koło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Szanowna Księżniczko Celestio! Jeśli pegazy kontrolują u was pogodę i wszystko pójdzie w jak najlepszym porządku to ile razy w roku (średnio) macie żniwa? Pozdrawiam, Wolf. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Z góry przepraszam ale 3 lata mieszkałem za granicą i teraz moge robić troche błędów. A co do pytań to: 1. Czemu u was nie ma samochodów, samolotów itp.? 2. Czy nie było innego rozwiązania niż wysłać Lune na 1000lat na/do/w księżyc? (sorki że poruszam ten temat) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Czy jest coś co zmieniłabyś w dzisiejszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lulu22 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Droga Celestio ! Twilight została Alicornem i jest nieśmiertelna ? Jej przyjaciółki nie są Alicornami znaczy że kiedyś umrą prawda ? Czy je też kiedyś uczynisz Alicornami ? I jeszcze jedno pytanie : Cz Twilight kiedyś będzie taka wysoka jak Ty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Witaj Księżniczko! Czy zaćmienie słońca w Equestrii cię osłabia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Wasza wysokość! Co sprawiło, że Sunset Shimmer odeszła? Czy wiedziałaś że tak się stanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexaw Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Droga Księżniczko Celestio, mam do ciebie kilka pytań które mnie ciekawią: 1. Czy umiesz czarną magie lub będziesz ją studiować? 2. Czy dla dobra twojego ludu odważyła byś się przejść na ciemną stronę (stać się zła)? 3. Czy gdy byłaś mała było więcej zła czy dobra jak uważasz? 4. Czy kiedy byłaś mała było więcej zwierząt czy mniej niż widzieliśmy do tej pory? 5. Jeżeli miała byś wybierać pomiędzy twilight sparkle a księżniczką luną (drugą nigdy więcej nie zobaczyć) to którą byś wybrała? 6. Czy miałaś kiedyś przyjaciółkę/przyjaciela? Jeśli tak to co się z nią stało i czy potem ją/jego spotkałaś, i czy nadal się nią/nim przyjaźnisz? Mexaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) Najdroższa Księżniczko Celestio! Czy kiedykolwiek zwątpiłaś w swoich poddanych? Edytowano Sierpień 8, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Witaj Słoneczna Princess! 1. Czy planujesz mieć kolejną uczennicę? 2. Jak spędza Pani wakacje? 3. Czy spotykasz się często ze swoją siostrą Luną? Pozdrawiam Panią, BiP xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Najdroższa Księżniczko Celestio! Mam do ciebie jedno pytanie, które ostatnio często krąży po mojej głowie, otóż Co ty rozumiesz przez pojęcie Przyjaźń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vabanq Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Bądź pozdrowiona, Księżniczko Celestio. Pozwolisz, że zadam ci pytanie: Jaka byłaby twoja reakcja na widok nowego Alicorna? PS nie ignoruj tej wiadomości, to dla mnie bardzo ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 (edytowany) Witaj Księżniczko Celestio jak tam samopoczucie ? Mam nadzieję że moje pytania się nie powtórzą 1 Czy zdarza ci się sprzeczać z Luną o to która jest o to która z waz jest ładniejsza ? 2 Czy zdarza ci się być nadopiekuńczą w stosunku do Luny ? 3 Zdarzyło ci się kiedyś zaspać i nie wznieść słonica o wyznaczonej porze ? 4 W lesie Everfree jest jaskinia z stawem który może zrobić sobowtóra użyła go kiedyś Pinkie Pie czemu to go nie użyjesz by zrobić swojego sobowtóra i mieć wolne ? 5 http://www.uniwersumw40k.aaf.pl/imperator-vt122.htm Co myślisz o tym człowieku ? Czy uważasz że jego działania mimo dobrych intencji przyniosły więcej szkód niż pożytku ? 6 Czy po przeczytaniu jego historii nie boisz się że coś takiego stanie się w Equestrii ? 7 Gdyby gdzieś w Canterlot na budynkach pojawiły się graffiti z napisami np "Sama się wyślij na księżyc Celestio" lub "Precz z solarną tyranią" to co byś zrobiła ? Edytowano Listopad 2, 2013 przez Nightbringer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkos Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) Cześć ..... eee to znaczy Witaj Zacna Księżniczko. Mam parę pytań : 1. Co robisz w wolnym czasie ? 2. Czy znasz jakieś silniejsze zaklęcia ofensywne ? Może coś z czarnej magii ? 3. Jakie książki czytasz ? 4. Czy będzie cię trochę więcej w IV sezonie ? 5. eee... yyy... Dlaczego nazywają cię niektórzy ,, Molestia " ? Pozdrów Twilight i Lunę. Edytowano Wrzesień 16, 2013 przez Darkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrybloomOC Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) Droga i Zacna Celestio dla mnie królowa świata czy kiedykolwiek ktoś ci sie podobał ? ( ta pytanie bezsens ) Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez CrybloomOC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Witaj, księżniczko! Mam pytania. 1.Ile masz lat? 2.Jak nazywali się twoi rodzice? 3.Co robiłaś z Luną jak byłyście małe? 4.Czy dasz dla Twilight jej "Królestwo" (Coś w sensie crystal empire) ? 5.Kogo najbardziej lubisz z mane 6 oprócz Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexaw Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Droga księżniczko celestio mam do ciebie kilka pytań: 1. Czy ty zawsze masz taką pokerową twarz? 2. Czy czytałaś już my little dashie? 3. Czy znasz zaklęcia których nie umiesz opanować? 4. Jak często będziesz odpisywać na nasze pytania? 5. Czy u was kucyków istnieje hazard? 6. (najtrudniejsze) Czy zastanawiałaś się kiedyś czemu istniejesz i w jakim celu? Mam nadzieję że szybko odpiszesz na nasze pytania. MexaW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrsplit Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Czy opowiesz nam o swoich rodzicach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happy Pinkie Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Czy w dzieciństwie naprawdę miałaś różową grzywę czy to tylko plotki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katrina Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Droga Księżniczko Celestio czemu twoje włosy mają taki fajny kolor i czemu falują ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Solarna Pani, czy bywasz czasami aż do tego stopnia zdenerwowana, że buchasz ogniem? http://puu.sh/5duXp.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Witaj księżniczko Celestio mam parę pytań. 1. Jak będzie z Twilight Sparkle? W końcu teraz jest alicornem. 2. Dasz huga? 3. Lubisz muzykę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts