Czear Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Czy wiesz na czym dokładnie polega praca Dr. whoovesa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Twili mam kolejne pytania które mnie denerwują ( nie moglem spać ) 1. Czy staniesz się alicornem na zawsze ( 3 sezon ) ? ( ja niechce by się tak stało , ale chcę znać odpowiedź ) 2. Jak tam przygotowania do Zimy ? Proszę o odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Witaj Twilight! Jak się w Equestrii oblicza długość i szerokość geograficzną ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Twilight czy lubisz odpowiadać na nasze pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Hej Twi, mam 2 pytania: 1.Czemu tak długo nie odpowiadasz na nasze pytania? 2.Co tam u Ciebie słychać? Pozdrawiam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 twilight udało ci się wtedy uciec przed buką?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Twilight czeka na wasze pytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czear Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Czy to prawda że Photo Finish ma taki sam Cutie mark jak ty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Czemu masz płaską grzywę? nie, że się czepiam, ale czy czeszesz ją sobie dlatego bo lubisz, czy chcesz wyglądać odpowiedzialnie przy księżniczce i przyjaciółkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Pytania, pytania...a już wiem, jakie zadam.Let's go: 1)Czy nauczyłaś się już czaru zmiany wieku? 2)Zdarzyło ci się kiedyś rzucić jakiś destruktywny czar? 3)Masz już jakiegoś jednorożca na oku? 4)Chciałabyś zostać księżniczką, czy wolisz po prostu być najlepszą uczennicą księżniczki Celestii i założyć własną akademię? 5)Przytulisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Dobra w takim razie jedziemy: 1. Jaka magia najbardziej Ci się podoba? 2. Co sądzisz o książkach fantasy? 3. Dużo czasu zajmuje Ci rozczesywanie grzywy, bo fajna jest moim zdaniem ? 4. Jakie jest Twoje zdanie na temat sportu? Tyle z mej strony . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Witaj Twilight. Mam dla Ciebie parę pytań. 1. Czy u was, w szkołach Equestriańskich jest chemia? Mówię o zwykłej szkole. 2. O czym miewasz sny? 3. Czy byłaś kiedyś pod wpływem alkoholu? 4. I ostatnie, najważniejsze pytanie. Możesz odpowiedzieć tylko "tak" lub "nie". Czy Twoją następną odpowiedzią będzie "nie" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 1. Czy byłaś kiedyś w domu rodziców jednej ze swoich przyjaciółek? 2. Jak często widujesz się z Shining Armorem? 3. Ile miałaś lat kiedy zostałaś osobistą uczennicą Celestii? 4. Czy w swoich snach widziałaś kiedyś Lunę? 5. Słyszałaś kiedyś o Reasercher Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Czy nadal tak się denerwujesz jak nie napiszesz listu na czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mountain Fog Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Droga Twilight. Chciałem Cię spytać jak student studenta, czy organizujecie jakieś fajne imprezki w akademiku? Bo wiesz, co to za studia bez imprezki, a ja z kolegami chętnie byśmy wpadli na taką z kucykami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Przemądra Twilight. Jakie to uczucie gdy używasz swojej magii? Czujesz ciepło lub cokolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Jak to możliwe że twoja biblioteka-drzewo jest pusta w środku, a mimo to nadal rośnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witam Twilight. 1.Od kiedy czytasz? 2.Ktora ksieziczke lubisz najbardziej? 3.Czy Rarity cie wkurza? Jesli tak to dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Pytania: 1.Szczęśliwego Nowego Roku 2.Jak ty możesz tyle książek czytać przez cały czas? 3.Ile ma lat już wasz świat? Jeśli nie wiesz nie musisz odpowiadać. 4.ost.Ile ty już listów wysłałaś do Celestii? Nastęne pytania będą za tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Droga Twilight, 1 Czy lubisz księżniczkę Lunę? 2. Chciałabyś być alicornem? 3. Co myślisz o strzelaniu z łuku? 4. Lubisz rysować? 5. Lubisz słuchać muzyki? 6. Czego nauczyła cię Zecora? 7. O czym marzysz przed zaśnięciem? 8. Lubisz swoje imię? 7. Przytulisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CorallyNiya37 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Kto to Solar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Nie przeszkadza Ci, że powstała na Forum dyskusja o tym czy jesteś chora psychicznie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj Twilight. Czy po tym jak Trixie zrzuciła z siebie Amulet Alicornów myślałaś o tym by go zabrać i nałożyć ? Wtedy stałabyś się najpotężniejszym jednorożcem w Equestri byłabyś potężniejsza do Celestii a nawet mogłabyś ja obalić i zostać królową. Miałabyś nie ograniczoną władzę. Wyobrazi sobie tysiące kucyków padających przed tobą na kolana gotowych na każdy twój rozkaz. Co ty na to ? Nałożyła byś amulet i byłabyś boginią. Brzmi kusząco ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Witaj znów droga Twilight! Powracam do Ciebie z kolejnym pytaniem. Tym razem zapytam Cię o inną grupę która włada magią(a przynajmniej czymś w jej rodzaju) są to Jedi i Sithowie. Co o nich myślisz, i co myślisz o ich zdolnościach posługiwania się mocą? Chciałabyś się z nimi spotkać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Witaj Twilight Sparkle, mam do ciebie kilka pytań: 1. Jak to jest być tą główną postacią serialu? 2. Słyszałam że w czwartym sezonie masz zostać alicornem (ale to zapewne tylko plotki). Co o tym sądzisz? 3. Jak myślisz, jakie znaczki będą miały Zdobywczynie Uroczego Znaczka (Sweetie Belle, Scootaloo, Apple Bloom, Babs Seed)? 4. Czy Księżniczka Celestia potrafi wyczarować (przewidzieć) jaki Cutie Mark będzie miał dany kucyk? Mówiła ci coś o tym? 5. Tworzysz własne zaklęcia? Potrafisz to w ogóle robić? Jeśli tak to podasz jakiś przykład? 6. Czytałaś fanfic Past Sins? Co o tym myślisz? Czy coś takiego mogłoby się wydarzyć naprawdę? 7. Czytałaś fanfic Forever Faithfull? Czy coś takiego dzieje się po śmierci? Czy mogłabyś zrobić coś takiego swoim przyjaciółkom? 8. Gdy kucyki w Ponyville widzą was (całą Mane 6) normalnie na ulicy reagują jakoś szczególnie, czy po prostu mijają jak każdego innego kucyka? Proszą o autografy? No bo przecież to ty jesteś najlepszą uczennicą Celestii. To wy tyle razy ocaliłyście Equestrię... 9. Jaki jest "stopień" twojej przyjaźni z Solarem, jak bardzo się lubicie? Duża, bardzo duża, może nawet ogromna? A może to coś więcej niż przyjaźń. To tyle ode mnie. Do zobaczenia Twilight ;3 Twoja wielka fanka, Joasia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts