Fillerr Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Kochana Księżniczko Luno, czy mogę zostać Twoim Gwardzistą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Droga Luno jeśli była by taka możliwość .Mogłem by dołączyć do twojej strarzy.czekam na twoją odpowieć. Nie jestem adminem ani modem ale ORTOGRAFIA CZŁOWIEKU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieszacz Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Czemu w przeróbkach (nie rzebym ten badziew oglondał) masz imie Molestia P.S przepraszam za błędy ortograficzne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Kochana Księżniczko Luno, jako twój lojalny sługa mam do ciebie kilka pytań: 1. Czy mógłbym wstąpić do twojej straży? (Proszę o odpowiedź) 2. Czy tęknisz za Snowdrop? 3. Czym dokładnie się zajmujesz od swojego powrotu? 4. Co sądzisz o Twilight? 5. Czy masz swoje ulubione zwierzątko? Celestia ma więc ty chyba też.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Piękna księżniczko Luno pragnę ci zadać jedno pytanie: Czy zastanawiałeś się kiedyś czy na innych planetach jest życie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Księżniczko Luno, z tego co wiem to lubisz patrzeć w gwiazdy, więc który gwiazdozbiór jest Twoim ulubionym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWolf Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Gdyby doszło do takiej sytuacji i nie miała byś innego wyjścia byłabyś w stanie pozbawić kogoś życia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Księżniczko Luno, czy mogłabyś mi zesłać troche przyjemnych snów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Wiam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: W którym roku odkryliście ogień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Zastanawiam się czy przez to że byłaś 1000lat ,,na" księżycu będziesz żyła o tyle dłużej czy ten czas się zmarnował? :( O ile w ogule jesteś śmiertelna. I drugid pytanie, czy znasz ziemski serial ,,Ed, Edd i Eddy"? Jeśli tak co o nim sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 CZY DROGA KSIĘŻNICZKA LUNA CHCIAŁABY OD NAS PRZYJĄĆ DWÓCH MILIONÓW BABECZEK? CZY MÓGŁBYM STALE MÓWIĆ O SOBIE W DRUGIEJ OSOBIE? CZY ODKRYŁAŚ NA KSIĘŻYCU COŚ NIEZWYKŁEGO, OPRÓCZ TEGO ŻE NIE JEST ON ZROBIONY Z SERA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Czy odpowiesz na nasze pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Czy jest coś co zmieniłabyś w dzisiejszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Luno co zrobiłabyś gdybyś stała się nagle człowiekiem przez jakieś potężne zaklęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Potężna Matko Nocy: 1. Co sądzisz o plotkach ( daaaw napisałam PLOTkach) na temat Twojej i Celestii,trzeciej siostry ? 2. Kim dla Ciebie jest Blueblood ? 3. Czy to ty wybierasz imiona gwiazdom na niebie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Droga Księżniczko. Pytania krążą wokół Twej osoby, jak wokół żadnej innej... z góry bardzo dziękuję za poświęconą mi chwilę. 1. Dlaczego, jako Koszmarna Klacz, nosiłaś zbroję? 2. Czy kiedykolwiek porozmawiałaś ze strażnikami, których skrzywdziłaś magią w dzień, w którym wróciłaś do Equestrii? 3. Czy Twój róg swędzi, gdy rośnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Droga Luno z gory przepraszam za bledy, o ile jakies zrobie i za to ze narazie niestety nie mam mozliwosci pisania polskich liter. A co do pytan to dlugo nad nimi myslalem i wyszly takie troche smutasne : 1.Czy czasami jest tobie smutno ze przez ten czas co bylas zakleta w kciezycu nie bylo cie przy Celesti? 2.I czy zalujesz ze sie tak stalo? Poniewaz z doswiadczenia wiem ze w kazdej zlej sytuacji znajduje sie ziarnko dobra, i czasami to ziarno ze tak powiem kielkuje i wyrasta z niego piekne dzewo i po namysle widzimy wiecej dobrych stron niz tych zlych. Czy ty znalazlas takie ziarnko i czy z niego wyroslo drzewo? Ja osobiscie, tak znalazlem ale czy to co z niego wyroslo mozna nazwac pieknym drzewem to nie wiem :not_sure: . A teraz cos do poprawy chumoru po pytaniach: Dwóch świrów ucieka dachami. Nagle pojawia się duża przepaść. Jeden mówi do drugiego: - Nie uda się, za daleko. - Uda się! Posłuchaj, ja zapalę latarkę, a ty przejdziesz po promieniu światła. - Ty, ja nie jestem taki głupi, jak będę przechodził, to zgasisz latarkę. ps.: (do poprzedniej odpowiedzi) prosta nie ma poczadku ani konca tak pisze w podreczniku od matmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Witaj Księżniczko Luno, co wznosi Księżyc i upiększa noc w Equestri! Co byś zrobiła gdybyś znalazła malutkiego jednorożca, która/y jest śierotą? Wychowałabyś ją/jego na nocnego kucyka i nauczyłą magii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Witaj Pani Nocy ! 1. Czy to prawda, że twoja i Celesti matka zwie się Galaxia ? 2. Masz jakąś ulubioną gre ? 3. Jak sądzisz? Czy Twilight zaśłużyła na bycie "jedną z was" czy to poprostu taka zachcianka twej siostry? 4. Planujesz swoją "dorosłą formę" ? Tzn umiesz się zmieniać więc masz jakies plany do swojej doroślejszej formy ? 5. Ulubiona potrawa ? 6. Czy kiedy byłaś uwięziona, o kim myślałas najczęściej lub o czym ? Już skończyłam , dziękuje. Edytowano Maj 25, 2013 przez ♪Raizen♫ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Witaj księżniczko mam do ciebie kilka pytań w tym jedno sytuacyjne. 1.Czy jeśli w pałacu pracował nowy pomocnik starego ogrodnika, będący skazany na roboty społeczne i sprawowałby się dobrze, ty byś go poznała, a nawet zaprzyjaźniła, ale pewnego dnia ogrodnik zginął przez upadek ze schodów i wszystkie dowody wskazywałyby właśnie na tego nowego, jednak ty byś wiedziała, że nie skrzywdziłby on muchy, a twoja siostra chciała by go skazać na dożywocie to co byś zrobiła. 2. Czy lubisz błękitne róże? 3. Czy wahałabyś się w takiej sytuacji? 4, Co wolałabyś zjeść mufinkę czy babeczkę? 5. Czy chciałabyś przez tydzień być zwykłym kucykiem i żyć w Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i<3me Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Kochana Luno mam tylko jedno pytanie jak mogę przystąpić do nowej lunarnej republiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Witaj, księżniczko Mroku. Ja dziś tylko z jednym pytaniem. Frapuje mnie mianowicie jak radzisz sobie z uczuciami takimi jak gniew, żal, gorycz czy nienawiść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (edytowany) Miałaś kiedyś pluszaka/kocyk bez którego nie mogłaś zasnąć? Czy... to ciebie widziałam w nocy? (Może to był tylko cień? Nie to mnie obserwowało...) Edytowano Czerwiec 1, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrsplit Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Droga Luno czy pamiętałaś przemiane w Nightmare Moon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahmir Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Czy lubisz ser? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts